123

истината

преди 3 години

планетата за хората е отдавна загубена. Само вижте коментарите където и да е по света. В нашите сайтове, в немските, в английските. Едно 90%, че и повече отричат истината, защото им изнася тя да не съществува. Затова те се самонавиват и си създават своя истина - като северномакедонска политика звучи, но за съжаление е така. Та болшинството се подиграва на едно дете, което вижда цялостната картина и е отговорно, докато стадото си знае неговото. Но... не остана много време и короната е само начало

122

Демократ

преди 3 години

Тази скумрия вече е на 15 г., съвсем скоро ще я удари хормнона и ще спре да се занимава с глупости, а ще ни дарява със снимки на задните си части и надута джука.

121

Анонимен

преди 3 години

Как да се впечатля, като я слушах на една пресконференция как не може да навърже 5 думи в смислено изречение. Сложили я горката да им чете програмните речи с цел безсрамно обогатяване на малцина. Това с вината ни за промяната на климата е измамата на столетието! Всъщност не, с ковид си делят призовото място.

120

любопитен

преди 3 години

Все се надявам, че някое имигрантче там, с правилния цвят на кожата, ще я хареса и ще я излекува с магическата пръчка.

119

Анонимен

преди 3 години

Пак са натиснали копчето на Гретка и са я включили, горкото момиче откраднаха му детството!А родителите му са егоисти!

118

Към Грета

преди 3 години

Тогава направи крачка напред !

117

Любоеб

преди 3 години

Детство, детство..., колко да е детство. Вече носи гащите на майка си.

116

Анонимен

преди 3 години

Грета Тунберг защо не си гледа детствотозащо се самоизтезава така. Не може нищо да промени дори колкото и да иска.Горкото момиче...

115

Щирлиц

преди 3 години

Затоплянето на климата всъщност си е чисто застудяване.Просто климатът на планетата периодично се променя,но на ал.тави активисти мозък не им трябва.

114

Анонимен

преди 3 години

Грето, пий си хапчетата.

113

Анонимен

преди 3 години

Горкичкото, то съвсем не едобре

112

сравнението

преди 3 години

Мммм дааа,скандинавското идиотче изпревари сценария или нещо друго го промени!Ковид истерията няма да помогне на печатарите на нефелни зелени хартийки да занулят света!Спомнете си какво пише Смирненски.....

111

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Психичноболното девойче са му внушили да бъде пророчица.Но времето на пророчиците отдавна е минало.Особено на тези с поръчение.

110

Свободомислещ

преди 3 години

Ние хората няма да се съберем за да изпълним на някого прищявките, да ти е ясно Грета. Най-много да се съберем и да изритаме Зелените от всички парламенти, най-вече от ЕП. Не искаме да ни налагате диктаторски мерки какво да ядем, къде и кога да пътуваме, веднъж на година да летим със самолет и т.н.

109

Анонимен

преди 3 години

Грета не се обаждаше цяла година по време на пандемията. Сега сценаристите са я ангажирали да ни подготвя за КЛИМАТ ЛОКДОУН. Зад това момиче стои мощно ЛОБИ.

108

Анонимен

преди 3 години

ей не спря това злобно създание

107

Анонимен

преди 3 години

109 Ти ако беше германец, щеше да знаеш че там вече приеха спирането на ДВГ от 2030, а *** си точно ти, германеца ще ти продава непотребното му двг още доста дълго и ще те глобява по няколко пъти даже

106

Анонимен

преди 3 години

Сега като зИлените спечелят изборите в Германия могат да направят Грета почетна бундесканцлерина. Всяко решение в бундестага да минава през задължително одобрение от Грета.

105

Монката

преди 3 години

Това нещо е за специализирано заведение с подготвен и обучен персонал

104

Гретеноид

преди 3 години

Трябва да се забранят колите и всичко на четири колела на бензин, да се изключат електроцентралите, да се забрани яденето на месо, пиенето на мляко и използването на дървени материали и ако откъснеш цвете или листо на дърво да лежиш в затвора. Трябва да спасим климата.