143

ИЗМАМАТА

преди 3 години

....Да продължавам ли? Подобни примери има още БЕКРАЙ. Тези изсточници са всички от т.нар. им "учени", и то не какви, а трябва да са НАЙ-ДОБРИТЕ.ЛЪЖА, ФАРС, ИЗМАМА, МАНИПУЛАЦИЯ. И продължават да ни пробутват това нещастно зло създание от снимката.

142

ИЗМАМАТА

преди 3 години

1974: New Ice Age Coming FastSource: The Guardian, January 29, 19741974: Another Ice Age?Source: TIME, June 24, 19741974: Ozone Depletion a Great Peril to LifeSources: Headline NASA Data1976: The CoolingSource: New York Times Book Review, July 18, 19761980: Acid Rain Kills Life in LakesNoblesville Ledger (Noblesville, IN) April 9, 19801978: No End in Sight to 30-Year Cooling TrendSource: New York Times, January 5, 1978....

141

Анонимен

преди 3 години

Това момиче има нужда от психолог,тя какво направи,за да спаси земята?!? Едно голямо нищо,гледа злобно хората и използва заучени фрази.Фалшива загриженост и пропаганда

140

Анонимен

преди 3 години

Болна е със синдром на Аспергер. Това означава, че маниакално може преследва само една теза. За нея това е климатът. Но можеше и да колекционира човешки уши. За мене е много обидно да гледам как го експлоатират това момиче. "Вие ми откраднахте детството" и други заучени фрази. Не. Не сме ти крали детството. Тя е медиен продукт. Ако беше Мара от Столипиново и кажеше "писна ми да горят гуми под джама" никой нямаше да й обърне внимание. А то младо, русо, болнаво - по бие на очи, нали? Абе - цирк..

139

Некъф

преди 3 години

Тая дето върти буркана и не ходи на училище да вземе да прочете една книга и да спре да си играе на голяма !!!

138

Анонимен

преди 3 години

Да ходиш да си учиш уроците, чее.....

137

Анонимен

преди 3 години

До barНе е на Ленин, а на жена му - Надежда Крупская. Потърси в нета снимки на Грета и Леонардо ди Каприо

136

Анонимен

преди 3 години

На бати Уфсъта. Не, че няма проблеми, ама пък точно тая уфсъ ли ще ги реши? Колкото славуца ще ни оправи...

135

Martin Bormann

преди 3 години

Путин определи Грета като добро дете което сигурно говори искрено, но се е превърнала в оръжие в ръцете на някои много подли хорица - родителите къде са?

134

Психиатър

преди 3 години

Грета, виждам, че не пиеш бонбонките които ти казах. Това неприемливо и необосновано поведение ще бъде дискутирано с родителите ти още утре!

133

Анонимен

преди 3 години

Грета е идол за всички байдънясъли ***!

132

Джаро

преди 3 години

Световните конспиратори не се спират пред нищо - тпзи път изшолзват една от овцете за да примамят и другите овце, но на българските уфтсе тия не им минават.

131

Боневa

преди 3 години

До истинатаспокойно това не са хора, това са агенти.Има тънка разлика и тя трябва да се долавя на интуитивно ниво.Естествено, че ще са против Грета за стотици милиарди на година иде реч.Как ще се откажат от това ако ще и планетата да се зарине в отпадъци и вредни газове. Даже е чудно, че не са я ликвидирали. Но може и това да се случи, просто да изчезне.

130

Handel

преди 3 години

Щом започнаха пак да ни тормозят с откачалката, явно далаверата с ковида започва да намалява.

129

bar

преди 3 години

Това инкарнация на Ленин ли е?

128

Анонимен

преди 3 години

няма лечение

127

Само така

преди 3 години

Всички в пропастта и да се свършва вече

126

Pesho

преди 3 години

До ГневенАдски точно написано !

125

Гневен

преди 3 години

Толкова ли е пропаднал светът,че се оставя това болно момиче да му дава акъл и насоки за действие?! Безмерна ценичност и гнусна демагогия!!! Главата на Грета няма как да знае какъв пъклен сценарий стои зад неистовите вопли за климатичното затопляне,каквото всъщност не съществува! Зелената сделка е една огромна измама за милиарди,които ще се излеят в ненаситната паст на едни чичковци,които вече притежават мин. 80% от активите на планетата!

124

до 140

преди 3 години

Не разбрах каква е истината? Не отричаме изменението в климата, но то е циклично, естествено, а не антропогенно.