64

Анонимен

преди 3 години

Чалгарията си е чалгария.Убре-абре,иху-аху -после тихо.Славчо /И/злъга/Т/ози/Н/арод.

63

Аз

преди 3 години

Не съм привърженик на Слави, нито на ГЕРБ. Тук Слави беше адекватен. Хората, които са гласували за него, очакват да не се поддава на интриги и връщането на мандата е абсолютно оправдано. За да бъде унищожена порочната практика, новите сили (всички извън статуквото) имат нужда от чисто мнозинство. Другото добро решение е, че Слави не реши да става премиер, това щеше да е пълна подигравка. Всеки трябва да се занимава с това, от което разбира. Дано да идват по-добри дни за майка България

62

Анонимен

преди 3 години

Да го видим сега Радев. Неговото правителство ТРЯБВА да разследва Борисов за всичките гафове. Апартаментгейт, Къщи за тъщи, посдслушванията на Цветанов, срива на търговския регистър, изтеклите лични данни на стотици хиляди Българи (с адрес, ЕГН, номер на лична карта и всичко), продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбанова, провалът със завода на Фолксваген, изборът на Гешев, "чумата", заради която избиха не знам колко животни, номер 2 в Европа по смъртност от Ковид, "Ало, Ваньо". Изобщо има много материа

61

Анонимен

преди 3 години

Гледайки Борисов-виждате автентичен ,жив политически труп! Накучващ, охкащ, плюещ, но труп...пРезидента със служебен кабинет ще му покоси калинките и ще му откъснат пипалцата от властта. И на изборите ГРОБарите ще вземат 10-15% мах. И Бойко се спуска официално на пързалката. Бай Ставри Извратенострастният го очаква....

60

AZP

преди 3 години

Чалгата - и у нас, и по света - си остава само чалга.Тя е само пошлост, простащина и егоизъм. Не е нормално и не е сериозно един носител на всичко това да носи в себе си надеждата на един народ за промяна към по-добро, а пък едно управление в ръцете или с участието на адвокатите на мафията (Мая Манолова, Татяна Дончева, Николай Хаджигенов) и компания е равносилно на углавно престъпление срещу националната сигурност на България.Къде си Радев? Къде е обединителят на нацията? Един юмрук и омраза!

59

Анонимен

преди 3 години

който може , да се спасява в Русия, все още има време

58

За 61

преди 3 години

Тъй като си хлапе и помни само последните десетина години,вземи си за интересувай тия 20 години преди това какви перфектни премиери сме си имали.Започни с Виденов.

57

Анонимен

преди 3 години

Бойко държи твърдо първото място - никой не може да бъде по-лош премиер от него.

56

Анонимен

преди 3 години

Даже Слави щеше да е по-дър премиер от Борисов, коййто е най-слабия премиер в историята на България. Не разбирам тези, които гласуват за човек прочел само Винету.

55

Анонимен

преди 3 години

Щом мутрите ***, значи Слави правилно е постъпва с връщането на мандата.

54

Елена

преди 3 години

На Слави изобщо не му пука, единствино явно има интерес да плащат, за да прави агитация. В това го бива, той е политически диджей, това му се отдава. Може да поведе младите юнаци, напращели от тестстерон, и на война.И ще умрат за него. В сърцето му обаче няма нищо, той е кукла на конци, дрогирано зомби.Защо очакват от него работа, него го мързи да гледа. Вижте му снимката с изплезен език, прилича ли ви на премиер-министър? Жалко за потрошените пари и усилията на младите да гласуват за него.

53

1908

преди 3 години

Баце го признавам. С предложението си за мажоритарни избори, той на практика изхвърли Слави от следващия парламент. Човекът мисли с няколко хода напред. Ето къде е титлата по шах. Сега е 45-ти парламент, а той вече си подрежда 46-я.

52

Анонимен

преди 3 години

Мутрите дали не бяха подхотвили фалит на още някоя банка, който да припишат на другите, за да се върнат на власт, както напраиха за свалянето на Орешарски?

51

Анонимен

преди 3 години

На мутрите много им се иска Слави да състави правителство, което да е зависимо от останалите 4 антимутренски партии. За съжаление на мутрите, това май няма да стане, което си беше очаквано. Нови избори е очевидно по-добрия вариант, но трябва да се пресече фалшифицирането на изборите в полза на мутрите, както и купения вот за мутрите в маалите.

50

ИЗБОРИ

преди 3 години

Баце спечели първият път при премиер СтаниШЕФ и то безапелационн, вторият път беше слежубнато правителство назначено от ***, третият път спечели при служебна правителство назначено от фигуранта, ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО БОРИСОВ 4

49

Анонимен

преди 3 години

Слави се подигра са нас които гласувахме в чужбина. Изминахме хиляди километри за да стигнем до секция за гасуване. Висяхме по 5 часа на километрични опашки за да гласуваме. И накрая се оказа че сме гасували за един несериозен и стархлив индивид. На следващите избори няма и да си правим труда да отидем да гласуваме. Ще висим по опашки ще горим гориво за 800 км в едната посока и накрая ще се окаже чее за тоя дето ду.ха.

48

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕН КОЛЬО. Ко!? Не !

47

Чиновник

преди 3 години

Учиндолския ще понесе много негативи, това е ясно. Обаче днес държавата отиде на кино, така да се каже. Поне до нова година нищо няма да работи и кризата ще стане много осезаема за народа. Аз неслучайно от 2 седмици ви казвам да си пазите спестяванията, защото тези пари ще ви трябват за храна есента и зимата. Нещата се развиват в много лоша посока.

46

О хо хо

преди 3 години

СЛАВЧО БЕШЕ ЯКО УПОТРЕБЕН ОТ РАДЕВ, ДПС / = КГБ/. ДОВЕРЕТЕ ИМ СЕ И НИ ЧАКА СЪДБАТА НА КРИМ И УКРАЙНА!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Ииииигасси Тъ'пия Народ...