24

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен, който ЩЯЛ ДА АРЕСТУВА НАРЕДти явно си изявен аналфабет, КОЙ ще ги аристува, може би Пеевски, а служебното правителство не може даже да направи забележка на някой, просто няма правомощия

23

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори И тъй Нататък няма да вземат и 4 процента. Много от хората които гласуваха за тях останаха разочаровани с излъгани надежди. Кой нормален човек ще гласува за тъкъв страхли.вец. Ако беше Бибитко с такава подкрепа от 120 човека сега щеше да е направил правителство и да е започнал наново обиколките с жипа и да раздава милиони напред назад. На ИТН ще им кажа. Врабчето един път каца на рамото изпуснахте шанса. Отивайте в нивите на Левски Г..

22

Българин

преди 3 години

Никакви социолози и подобни не могат да причинят на Славиту онова, което той сам си направи. Политическо самоубийство. Самопризнание, че той никога не е имал намерение да управлява. Самопризнание, че той никога не е имал намерение да носи отговорност.

21

кофти медии

преди 3 години

Щеше да понесе санкции ако беше съставил кабинет с тези хора. Идеята им е крайно ясна от началото и тя е да не се коалират с тези, срещу, които протестирахте. Кое не ви е ясно и защо медиите раздуват против новите партии?

20

Анонимен

преди 3 години

Слави и Путин и Лукашенко са тирани, само Джо Байдън и ГЕРБ и Мустафата.

19

О хо хо

преди 3 години

СЛАВЧО БЕШЕ В АМОК ДОСЕГА , ЗАЩОТО ЧАСТИЧНО ОСЪЗНА, ЧЕ Е БИЛ УПОТРЕБЕН ОТ ТИЯ, ДЕТО СТОЯХА ЗАД НЕГО / РАДЕВ И КГБ/. УМЕЕЕЕН, ТА ЧАК ДРЪНКА!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае! Всички тези, които се опитват да ни убедят, че резултатът е ясен, са най-големите лъжци!

17

ман

преди 3 години

Явно Учиндолската мутра е против всичко, даже против да поеме отговорността и да управлява.Най-силно лае кучето, когато е зад ограда.

16

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Сега ние да излизаме ли с яйцата... - че и доста ги има за Великден...

15

Анонимен

преди 3 години

Русофилите на Славуца мълчат. Мълчат и тия напуабали България на Запад. И ъака се спретна мълчаливо политическо шоу

14

По-важното е друго

преди 3 години

Едно е да откажеш кабинет след опити и диалог, друго е да те е страх цял месец да се покажеш с лицето си. Бута напред един комплексиран сценарист, той ръси обиди, видимо неадкватен и безпомощен. Накрая се скри зад едно момиче, без опит в каквото и да е, освен шаха. Имаше къде-къде по-добри варианти да излезе от това положение, а за в бъдеще няма какво да очаква, освен разпад. Никой не обича страхливи и безсилни хора, които се отказват лесно. Балонът се спука силно и шоуто се спихна в него..

13

КЛ

преди 3 години

До Въпреки"Защо хората трябва да гласуват втори път за него?"Защото ИТН обра протестния вот против управлението на ГЕРБ.Тези хора ще гласуват отново за тази партия като реална алтернатива на партиите на статуквото.

12

Анонимен

преди 3 години

И аз тъй си мисля, хората пак ще изберат номенклатурата.

11

Въпреки

преди 3 години

Че социолозите поръчал не познават абсолютно нищо, в конкретния случай са прави.хайде сега кажете защо въобще хората гласуваха за Слави?Най-вече заради референдума. Заради така наречения мажоритарен вот-не че гласувалите имат някаква представа какво всъщност ще означава това.Друго нещо той не представи като програма.сега не само че бяга от отговорност ами направо отказа да въвежда мажоритарен вот.Защо хората трябва да гласуват втори път за него?

10

Анонимен

преди 3 години

Прав е Русенеца

9

Анонимен

преди 3 години

ПолитолИзите на статуквото, хахахаха.

8

Румен

преди 3 години

Как ще се прави кабинет от ИТН ,като тия от Москва мълчат , а и няма вече да ги чуем. Русия твърдо остава в БРИК / Бразилия, Русия,Индия,Китай /Както България твърдо в НАТО и ЕС. Външната поитика определи вътрешната.

7

Позорен Факт

преди 3 години

Трифонов се погледнал в огледалото и видял Борисов, харесало му!

6

Успех

преди 3 години

Пак ще гласувам за него....А политолозите да мълчат щото му даваха 5 процента.....Успех крадливи долни купени *** и калинки....Успех

5

Анонимен

преди 3 години

Айде да престанете да се правите на врачки и да мислите вместо избирателите.Няма ли да се хванат на истинска работа тия Кънчовци, Райчевци и останалите *** известни с това, че са известни.