1125

До 1235

преди 3 години

Напротив !Четат се и си има хора във всяка партия за това !

1124

Анонимен

преди 3 години

Нали не си мислите че някой ви чете постовете!

1123

Анонимен

преди 3 години

и следващият път да изберете Софи Маринова или Тони Стораро..и двамата така ще се крият .. много подходящи са .имат същото образование и умствен багаж.

1122

До добре де

преди 3 години

Какво да гледа отблизо? Той още не е стъпвал в парламента. Нали беше под карантина, която продължава месец. А беше основен критик как Бойко не ходел и трябвало да тича, ако депутатите го викат. А той сега, остави че не тича, ами и не е стъпил и няма и да стъпи. Изгаври се с чалгаджиите.

1121

Анонимен

преди 3 години

А министри и експерти обяви ли ????Все си мисля,че и тая шахматистка я орисаха в последния момент с думите " спокойно,няма да си ти,само да замажем очите" Нещо такова е....да знаете !Нагло ,безотговорно,аругантно и цинично би било мълчанието му ако то бе продукт само на реваншизъм ! Но то се оказва продукт на хаос,некомпетентност,незнание и СТРАХ !Разбрахте ли защо мълчаха ? Разбрахте ли защо се разболя от К19 ? Чухте ли мнение на някой друг от ИТН освен оня Тошко ? ЦИРК !

1120

Анонимен

преди 3 години

Давайте можете още,рекорд до 2000.

1119

Анонимен

преди 3 години

Кой се заблуждаваше, че СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩИ РАБОТИ ЗА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 3 000ЛВ.ДА СЕ ОГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО И САМ ДА СЕ ЗАПЛЮЕ ЗА ГЛУПОСТТА! ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ВНЕСЕ ТОЧКИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА! САМО ТОВА БЕШЕ ДОСТЯТЪНО!ДА СЕ ВНЕСЕ, АКО ПРИЕМАТ ДОБРЕ, АКО НЕ СЕ ГЛАСУВА, ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ-НАПРАВИ КАКВОТО МОЖА НО НЕ МУ ДОСТИГАТ ГЛАСОВЕТЕ! БОРИ СЕ ЗА НАШИТЕ ИСКАНИЯ! Сега какво излиза-ручахме ЖАБЕТА, за да могат ДПС ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПЕЕВСКИ СВОБОДНО В ТУРЦИЯ ПО ПОЩАТА! БЛАГОДАРЯ ЗА ПОХАРЧЕНИТЕ ПАРИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА

1118

Bo

преди 3 години

*** неден, само знаеш да лаеш, чалгаджия мръсен. Колко много хора ти се довериха, а сега ги предаваш. Не ставаш ей, аз съм от Плевен и ме е срам от теб!!! Криеш се, като плъх. Излез бе, излез да те види народа!!! Страхливец!!!!!

1117

Анонимен

преди 3 години

Супер троловете реват, музика за ушите.

1116

Анонимен

преди 3 години

Сумати време от изборите немога да вземат решение разни индивити. Не една работа като не е за тебе не се захващай. Само ни губите времето тъппанари

1115

Обективен

преди 3 години

Типично за чалгар - да живее хеви метъла ! Цонко Метъла от Каварна - Премиер !!!

1114

Анонимен

преди 3 години

Дърт, болен, без семейство и деца, предал родината си. Има ли по голям *** от чалгара?

1113

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО СЛАВИ!!!И БОРИСОВ И НИНОВА , ВИЯТ НА УМРЕЛО!

1112

Бау

преди 3 години

шахматистката е голяма работа. Жалко, че няма да е премиер.

1111

истина

преди 3 години

Партията на Слави не разполага нито с кадри нито с умствен капацитет за да управлява, едно е критикуваш управляващите как се справят с най голямата криза след втората световна война, друго е ти да поемеш отговорност - а ти Слави не посмя да поемеш отговорност в името на България.

1110

Анонимен

преди 3 години

За политик не ставаш сине , ти си будала. Волен за премиер!

1109

Анонимен

преди 3 години

Слави слави , нямаш топки

1108

Опа

преди 3 години

Чудя се преди много, много години, когато е нямало интернет къде сте писали всичките тези неща, които пишете в настоящето, модерно време! Върнете старите пари и супершоу "Невада"!

1107

h

преди 3 години

търсихте и избрахте нещо ново и различно ( така ми сподели един мой познат гласувал за учиндолската банда). Е получихте го, Честито.

1106

Анонимен

преди 3 години

Не може да се сравнява ПР феномена на България с *** чалгар, дори сега е още по-*** понеже самият той допринесе с най-голяма сила за славата на въпросния ПР феномен като го четкаше по шоуто си през времето когато беше главен секретар и кмет на София.