1145

Тошко Хаджитодоров

преди 3 години

Сега моя съпартиец Страхлю ПъзлиФков да дойде в парламента и да обясни защо върна мандата! ;)

1144

Vako

преди 3 години

Значи пожарникар може шахматист не може .Стига с тез двойни стандарти интерсчии.

1143

Еми грант

преди 3 години

До минаващЕдна пожарникарска бригада му трябва .

1142

минаващ

преди 3 години

каква шахматистка ,бе?Тук трябва юрист и добър администратор.Не ни трябва кукавица,дори умна.

1141

Ш

преди 3 години

Добре беше при комунизма - знаехме за кой да гласуваме, не се чудиш. Ако не ти се гласува, ще те "поканят", духова музика, кръшни хора на мегдана и т. н.

1140

Анонимен

преди 3 години

До 1244Удар по твоята глава, но дори и с чук да те удрят пак не можеш да се сетиш че само наивниците като теб ви излъга Славчо, ти ми звучиш като ...я не сакам на мен да меи е добре, ами на Вуте.. има да чакате да се оправите ...

1139

Анонимен

преди 3 години

Каквото ще да прави слави, но не мога да разбера защо ни продаде на турците?Не мога да повярвам, че слави е патерица на дпс, но така излиза.Някой има ли обяснение за това?

1138

Анонимен

преди 3 години

Слави ви го казва в очите ,той играе 10 хода пред вас ,така че не се отпивайте да му правите анализ с вашето двуходово мислене.След десетото служебно правителство след неуспешни избори, няма да има българин които да не иска нова конституция, а Слави ще е човека които ще ви диктува ред по ред каква ще е тя .

1137

до 1247

преди 3 години

Не се притеснявай ще изникне нова мода при троловете , ще се говори с шахматни термини.Като дамски гамбит или сицилианска защита.Така че ще се образоват с шахматна игра троловете.Поне ще се забавляват наистина ,защото шаха е интересна и забавна игра.Дори може и отворени партии да научат от Изкуствените интелекти като АлфаЗиро на гугъл но май няма да стане ,защото прекалено е сложен анализа там.

1136

Анонимен

преди 3 години

Абе Борисов,ако харчиш"пари за *** които да ти вдигат имиджа и да плюят по всичко останало,то поне правете някакъв подбор,да речем да имат IQ поне на средно ниво,защото тия умствено скопени индивиди които"творят"по форумите ти правят един вид-Мечешка Услуга!!!

1135

Анонимен

преди 3 години

Защо имам чувството ,че втория човек в Партия ГЕРБ се казва Слави Трифонов????И просто има задължение да прави ПиАр на първия, както всички останали от партия Герб които единствена функция е същата.

1134

Анонимен

преди 3 години

Гений е Слави ще предложи премиер които не трябва да бъде премиер по условие за кандидатиране.Изглежда че шахматистката му е отговорила ако сме назначиш за премиер аз ще върна мандата и Слави е разбрал веднага, че това е неговия човек за премиер, който знае какво точно иска той.И правилно представяте ли си да ви събуди премиеката в два часа ,пред ноща и да ви пита в момента преговарям с Байден какво да му отговоря, край с спокойния сън а и на сънлива глава няма идеи.

1133

Анонимен

преди 3 години

Не Шах и Мат,ами направо Удар с чук по главите на крадците Герб и БСП е отказът на Трифонов,питате защо? Ами защото един образ като Слави им обърка плановете за подялбата на голямата Баница от 70 милиарда лева която се очаква от ЕС!Влизаме в една спирала от избори от която партии като ГЕРБ и БСП които докараха България да е последната дупка на кавала в Европа би трябвало понесат отговорността!

1132

Анонимен

преди 3 години

На троловете никой не ги чете копипейстовете.Поне добре да ви плсщс

1131

ИМÁ такъв..

преди 3 години

Е...??? има ли, или ...ще е имá...??

1130

Анонимен

преди 3 години

Човека каквото и правителство да предложи дори и да докара някакви маймуни от зоопарка пак ще мине, а той просто не иска да прави правителство как да се измъкне от ситуацията лесно .Ами гадна ситуация е.Все пак е прав подкрепящите ще искат после от маймуните да работят , а това вече е проблем за човека които избира маймуните.Затова трябва маймуните сами да си носят отговорност но ако може той да не носи никаква отговорност но и маймуните трябва да го слушат, стана заплетено и сложно.

1129

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли тази жена-шахматистката да се е произнесла след номинацията й ?Казала ли е нещо ? Интервю пред национална медия ? ФБ изява ? Тя знае ли изобщо ,че е номинирана за премиер ?

1128

h

преди 3 години

До АнонименЗабрави Милко Калайджиев

1127

h

преди 3 години

До АнонименЗабрави Милко Калайджиев

1126

h

преди 3 години

До BoСлавуна в учиндол загуби изборите така, че не се учудвам че и в плевен го изритаха