47

глей ти

преди 3 години

Вероятно П плаща доста добре. Като гледам този ББ как се старае. Или с мизерните рублички не е в състояние да си плати ракийката.

46

Уво 2021

преди 3 години

Абе, на есен с песен. Песента ще е Камъните Падат от Небето!Да му мислят Слави и баджанака. За тях ще е най-добре да почват да тренират.

45

Анонимен

преди 3 години

От има такива ненормалници няма как да се случи нещо свещено, те са пълни аматьори.

44

ДеДе

преди 3 години

На тая плюмка, кой му иска мненнието въобще. Спрете да ни занимавате с ***. Щото както са първи на изборите, така са и най-големият губещ. Кратун го тресе нарцисизъм, не може да преглътне, че е изпята песен. Разни кофи, общи и къдрави Сю-та се чувстват силни за последно. Интригантстват по най-детския начин. Пълни ***.

43

ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО

преди 3 години

БЕЛОСЛАФ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НЕЗАБАВНО- ЗАТОВА СМЕ ГО ИЗБРАЛИ. ЦЯЛО ЛЯТО ХОРАТА ПРОТЕСТИРАХА ЗАЩОТО ДОХОДИТЕ СА НИ НАЙ НИСКИ В ЕС- САМО СЛАВИ, МАНОЛОВА, СМЪРХОЛЯН И ВСИЧКИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ ОБЕЩАХА ВИСОКИ ДОХОДИ- ДАВАЙТЕ ГИ СЕГА. ЧАКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО, ВЕДНАГА ИНАЧЕ ЩЕ ХВЪРЧАТ КАМЪНИ И ДЪРВЕ.

42

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха с борисов и гешев са руски ...на путин са слуги...евтини *** по гьобелс никого не можете да излъжете,обслужват руски енергийни проекти за...подкупи предаващи Народа си...може да излъжете бедните българи но не можете да излъжете САЩ...предатели!!!най високата цена на газа плаща България осигурена от агенти като овчаров и борисов...от десетилетия сте ограбвани заради овчаровци и борисовци ...строящи турски потоци с вашите данъци,вземете се в ръце!!!

41

ББ

преди 3 години

кога излезе от затвора мой??...а не си бил...гешев...тоя национален предател...ще лежите в една килия...въпрос на време е...няма схеми,офшорни и "служби"тръгнахте ппотив Народа на България...още папкаш под крилото на борисов...и си нагъл...няма е за дълго...ще има избори...след тях нови...след тях нови...и с борисов и гешев ще обитавате една килия...ще платим и строеж на затвори споко...объркали сте Народа...Бог да пази САЩ!!!

40

Буци

преди 3 години

Личат си от далече избирателите на Герп. Новите депутати се били вдигнали заплатите... Точно обратното, намалиха бонуса, които до сега са взимали до 25%. Ама Буци нали трябва да каже поредната лъжа и каза, че са си ги вдигнали на 10к. И неговите избиратели съответно без да потвърдят това твърдение подскачат веднага. Личите си от километри, бе другари от Герп. Жалки сте... Съжалявам ви, честно!

39

Анонимен

преди 3 години

Делянчо пак ли ще ни разправя, че да се постро атомна електроцентрала за 7 милиарда е по-скъпо, отколкото да се построи за 10 милиарда. Гропбокопачът на българската енергетика

38

Обективен__

преди 3 години

Едно е да правиш дебелашки и вулгарни скечове, друго е да съставиш правителство...

37

Анонимен

преди 3 години

Некой спомена мимоходом думата "морал"!Тази дума отдавна е извадена от политическия речник на управляващите, като неканонична.

36

Анонимен

преди 3 години

Да. Няма да съставят защото не искат да ги подкрепите лукаво в парламента и след това да ги рекетирате и изнудвате.Защото никой не иска да си има работа с вас, освен пеевски и Доган.Та...по добре още едни избори....но без вашите платени гласове от махалите...и тогава да ви видим процентите и какви победители ще сте.

35

А

преди 3 години

Делянчо Бузанчо не го ли натириха и съдиха преди време, че сега пак се е завърнал сладурът... ай аман вече от тия наглеци да ни учат на морал!

34

Анонимен

преди 3 години

"Скоро бандата ще си покаже картите, освен ако не обяви ПАС."------При разиграване на политически бридж, анонсирането "пас" хич не е на добре.

33

Анонимен

преди 3 години

На този дипломата му е от една църква в щатите дето е ходил да се моли.

32

Анонимен

преди 3 години

Маанете го тоя Делян, ми да видим не само КАК, но и коги ке се упрайм.Картинката хич не е розова, другаре, хич.Язък за барутя.

31

Анонимен

преди 3 години

То и вие не съставихте. А ти, Делянчо, си поредния без капка достойнство, позволяващ топ-*стака от Банкя да го команда по къси *** и да си бърка там дето слънце не огрява.

30

Нещастник

преди 3 години

Теб пък кой те пита?!

29

Анонимен

преди 3 години

Скоро бандата ще си покаже картите, освен ако не обяви ПАС.

28

Анонимен

преди 3 години

Всички кадри на Тиквата са от помощни училища!И много крадливи!