107

лекар

преди 3 години

Та и новите ни депутати са същите като и оня АБПФК дето изгоних-до вчера говореха да са 120,а не 240,да си намалят субсиидите,да могат да бъдат отзовавани,обаче като влязоха в НС и вече забравиха всичко и сега друго говорят.Даже има и такъв депутат дето ни нарече фашисти!И то пак от новите партии.

106

лекар

преди 3 години

Като започнах работа преди 10 ноември при мен дойде един АБПФК ,извади червеният кочан с рецепти и започва да нарежда какво да му изпиша.Дойде фелдшерката с която работехме и ми каза,е той имал в дома си 3 чувала с лекарства.Е,депутатите до вчера протестъри както виждаме направиха същото!Е,след думите на фелдшерката тогава кипнах,увиках го и го изгоних от кабинета.Тогава чух,че БКП тая власт скръв са я взели и само с кръв щели да я дадат-думи на самият АБПФК!И тогава и сега борбата е за власт!

105

Shark

преди 3 години

Делянчо, мекеренце се оказа ти, голямо мекеренце и то.

104

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН....

преди 3 години

ЯЖТЕ И ПИЙТЕ ...ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ СТЕ НА ВЕЛИКИ ПОСТИ ДО ЗИМАТА..."ПРОТЕСТЪРИТЕ " СЕ УРЕДИХА С ПО 10-хилки НА ДУПЕТАТ, НОоо...ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ОБАЧЕ ОСТАВАТ...ХА,ХА,ХАААААААААА

103

Анонимен

преди 3 години

Само за разграбването и замитането на следите на КТБ Сатанишев, Курешкарски, Боянският Прилеп, Шиши, Лойко и съпорта от държавни органи и цели институции-в панделата ДОЖИВОТ....

102

Това ДД ли е ?

преди 3 години

Не можах да позная това аскьовлийче ! Яко се е оял !

101

Румен

преди 3 години

Всички от ГЕРБ са сособни да водят управлението на Държавата. Но според мен трябва по твърдо и по силово срещо олигарси със сметки в офшорни банки/ направи да ги закриват/. По бързо влизане в Евро Зоната. България е в НАТО и ЕС

100

Агент Хари

преди 3 години

Делян Добрев е таен двоен агент и е член на ИТН. Сега изнася секретна информация . Или изнася дезинформация за заблуда на колегите от ГЕРБ

99

Румен

преди 3 години

Банките сами са си виновни , че пропадат. Първо ограбиха честните спестявания на обикновенните хора. Второ раздадоха парите на хората по най крииналния начин на политически елити от времето на пионката от ДПС проф. Беров та до днес. Охранители се награбиха на кредити от КТБ. А кога да връщат се разбягаха.

98

Антигуйнизъмът

преди 3 години

След скромните герб идат свръх богатите и красивите от площада.Тежко ни.

97

Добре де,

преди 3 години

До един от всичкиНикой ли не трябва да знае, какво мислят да правят? Това не е шоуто, че да се страхуват някой да не им открадне идеите! Те, ако не са подготвени, защо изобщо се явиха на избори? Ако идеята е била само да свалят Борисов, това е несериозно! То тепърва ако се подготвят и за подготовка им трябват 4г. какво правим? Държавата на самотек ли ще върви? След като прехвърлят топката на други, значи не могат и са подвели избирателите си! Поне те трябва да са наясно за какво става въпрос!

96

Анонимен

преди 3 години

Този *** да не мисли, че сме забравили как е намърдал цялата си рода в администрацията!

95

Анонимен

преди 3 години

Чалгари, б ок луци , мутреса и тя иска власт, но с тая руска култура никои няма да я подкрепу

94

СЛЕД МАЙ МЕСЕЦ..

преди 3 години

ЩЕ Е СТРАШНО!ЩЕ СЕ РАЗТУРЯТ БАНКИ...ОТ "ВЪТРЕШНИ ЗАЕМИ" ЗА ЗАКЪРПВАНЕ НА БЮДЖЕТА!НЕМА ДА ИМА И ПАРИ ЗА ПЕНСИИТЕ!ГАРАНЦИЯ!!!

93

Гроби Таласомо

преди 3 години

До мутри вън и дайретоКакто казах, още с обявяването на изборните резултати и као видех, че Майка е вътре;))) бех наясно, че, ако има некво правителство, Майка ще е мин. председател. Само, че, аз съм на менние, че мнозина много подценяват Манолова;))) Подценявайте я следващата година, не и тази, тази година е нейна;)))

92

Румен

преди 3 години

До112. А ти кой си? Та в Хаскови ина много мразени политици, бизнесмени, стари соц. Тарикати .

91

Доцента

преди 3 години

Толкова ли не разбирате какво се цели в момента?С говоренето, че ИТН няма да съставят кабинет ГЕРБ ги провокира да направят точно това! Искат да направят кабинет, за да се издънят.Ако пък не съставят кабинет, ще почнат едни обвинения в страх и безотговорност.ГЕРБ са вече в предизборна кампания.

90

Истината

преди 3 години

Махнете този !Хората от родния му град го ненавиждат,както и Караянчева в Кърджали и Атанасова в Дулово.

89

Истината

преди 3 години

Махнете този !Хората от родния му град го ненавиждат,както и Караянчева в Кърджали и Атанасова в Дулово.

88

един от всички

преди 3 години

То не бе рев, то не бяха сълзи, какво ли не сториха само и само да узнаят намеренията на ИТН. Може би искат да се подготвят предварително, кой знае... Не очкваха такава тактика - да се говори кратко, ясно и точно на време. Но май ще трябва да се примирят с ролята на опозиция. Били, много боли, да си пристигнал пръв на финала, а да не ти дадат даже и тенекиен медал... Народа е казал - ,,трай коньо на зелена трева,, - затова си стойте мирничко и чакайте какво ще каже народа.