16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Русия ли е?

15

Анонимен

преди 3 години

Очаквам да има не само политическа криза в България и медицинска.Ще има икономическа понеже ГЕРБ и ВМРО ,вече я създадоха нарочно.Дано народа да погледне най-сетне и да спре напускането на страната на Бойко.Напусне ли няма кой да поеме наказанията.Аз съм сигурен ,че Каракачанов не е в България

14

Анонимен

преди 3 години

Да се радва ,че все още има лекари и медицински сестри.Скоро няма да има и такива. Когато приключи тази криза с короната,ще има друга,която ще накра те да мигрират към нормалните държави,а те така или иначе ще вдигнат още заплатите на лекари и сестри и ще се опитат да привлекат още лекари и сестри от България понеже имат допълнителни нужди.Това означава ,че и ние другите ще трябва да мигрираме понеже ще настъпи криза в медицината и икономическа криза,която ГЕРБ и ВМРО нарочно я създадоха.

13

Анонимен

преди 3 години

Айде, нашата болница в малка, заплатата на сестра е 640лв. Сега има пари с Ковид, ама после, повечето са в пенсия и седят, защото взимат и пенсия. Само една болница има в града. До други градове трябва да се пътува иначе. Докторите колко да взимат?

12

Анонимен

преди 3 години

За този който пише,че лекарите взимат по 4000 лв. е пълен де.би.л.Ако лекарите в България взимат 4000 лв.нямаше да има недостиг,а напротив щеше да има наплив от лекари например от Македония,Сърбия и други Балкански страни.Има лекари на тези пари,но те са около 10 процента.Повечето лекари от посочените болници взимат около 1000 лв. Заплата.Това е причината да работят на минимум 2 места. И на края да мигрират.Аз се чудя как все още има лекари.Аз отдавна напуснах и не се занимавам,не си заслужава.

11

Анонимен

преди 3 години

А защо не каже какви пари дават за лекар и мед. Сестра. Чисто 1000 лв. Това е основната причина да няма лекари,а да не говорим за сестри.Една сестра отива в Германия ,работи на половина от това ,което е тук и ще взима 7000 лв.С тезимоари там ще има нормален живот,а не тук мизерен.А лекар В ГЕРМАНИЯ ще взима минимум 10 000 лв. При това чисто а не след удържките. Като мине пандемията ,ще има още.по-голяма миграция.В Англия и други държави заплатите са още по-големи.

10

Работа, работа..

преди 3 години

Няма мераклии да работят в постоянен стрес, без време за Семейството си (то е най-важното!), съсипвайки си собственото здраве (то е също толкова важно!), след като най-хубавата половина от Живота ти е минала в работа и учене ( и продължава досега...), И за благодарност на всичко това - някакви *** ежедневно да издевателстват върху тебе, върху човешкото ти и професионално достойнство! А върховният Вожд и Жрец на Републиката или да ръмжи през зъби "Махайте се! Да се махат! (лекарите), или да налита да цалува, прегръща и да се снима с тебе, за поредната му пиар акция в опит да спаси Чекмеджет

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Видях я.Широка е като попски ръкав.

8

Анонимен

преди 3 години

ква криза веСлави ще ги лекува

7

шафьор на линейка

преди 3 години

Оти им е лошо на дофториците джипки , по цел ден маат *** , преглеждат по телефоно от здравната каса вземат 4000 лв. + 1000 лв. covid-19 + пенсията + бакшиши - пилета , ягнета , кокошки , яйца , компири , дини , домати , праз , кромид лук и какво ли още не и после реват , че им е било лошо .

6

Тиквата

преди 3 години

На лекарите ще дам един съвет:Трябва работа, работа, работа, и пак работа!Иначе - да се махат!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 4Видимо си доволно

4

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ, той сикаджията хубаво ни оправи!С 200!

3

Анонимен

преди 3 години

До асдЩо лекарят да я чете тази статия?Да я прочетат управляващите - от тях зависи и тук да е такова възнаграждението на лекари и сестри.

2

асд

преди 3 години

този лекар да прочете предпоследната статия - Как издържат медиците в Германия? и да обърне особено внимание на цитирам - 1500 евро премия от държавата и по 1000 евро от болницата .

1

Анонимен

преди 3 години

чЪлгаря ще ви оправиХАХАХАХАХАААААААААААА