19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Американците изпращат изпращат животни в космоса. После изпращат животни и ги връщат живи. После изпращат човек на суб орбитален скок.И след това изпращат човек на орбита. И всеки пуск се съобщава предварително. За разлика от тях руснаците никога не са връщали живо животно, а изпращат Гагарин. И не го обявяват предварително, а в последствие. Руснаците изпреварват американците единствено заради това че човешкият живот в СССР е безумно евтин.

18

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са били първи в космоса щото са били по кадърни. И нищо общо няма това с космоса. Това е като при ил 96 най сигурния самолет в света. Бойнг дава 100 милиона подкупи в Русия за да го спре и кво ? От корупционните бойнги и ербъс са останали само 12 броя. А ил 96 си остава най сигурния самолет в света без жертви и не му хлопа дограмата ха ха ха като на наще

17

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Циолковски и Фьодоров, днеска Спейс Х прати в Космоса 4 човека наведнъж, след като руснаците 60 години пращаха максимум по трима.

16

Анонимен

преди 3 години

Само глупости пишете .Надпревара при спътниците не е имало .На американците не им стигал акъла за такова нещо .След като руснаците пускат спутник американците да не останат назад и те почват такъв проект. Но надпревара не е имало.

15

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има и крави на Луната, но водка там няма да бликне никога.

14

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

13

Извънземен

преди 3 години

А ВЕЛИКАНА Илон Мъск онзи ден погреба рашка с космонавтиката й , скоро отново на Луната и Марс .. тоне е Фалкън , Старшип , Дракон

12

Анонимен

преди 3 години

Руската историческа участ е толкова ужасяваща, че този народ сякаш не може да изпитва удоволствие, а само да бъде утешен.И най-голямата му утеха е да вярва в безумни, разнообразни и безаналогови дивотии, които сам си въобразява.

11

ул. Илюминация 33

преди 3 години

Статията не е за евроатлантически тролчета, айде отивайте си лягайте и не забравяйте да си измиете краката и вратовете. Това не е просто религия, а тъй нареченото илюминиращо присъствие на някои пипнати "свише" хора. Сред вас няма такива тъй или иначе.

10

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Гагарин беше измама и лъжа.Като всичко в тая монголска провинция

9

Анонимен

преди 3 години

По-велика религия от съвецкия комунизъм, няма!

8

Анонимен

преди 3 години

Съветския съюз имаха способни космически технологи, съвременна Русия практически няма нищо. Роскосмос използват същите технологии както от преди 50 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредната словестна диария.

6

Анонимен

преди 3 години

Тази статия, някой разбра ли я?

5

Тая ..

преди 3 години

... статия кърти мивки. Безценен източник на всяккви шиззофрении ....Хареса ми това "Затворник по природа". В Русия това е популярна идея.

4

САЩ = Мордор

преди 3 години

Руските учени са творили за да допринесат и обогатят културно целия и да създадат едно утопично общество. Американците какви творци имат, някой Стивън Кинг ама той твори за да яде пуканки и да лочи бира и за да си изплаща десетките ипотеки, а пък то не и култура туй тяхното.

3

Калеко Алеко

преди 3 години

Космизмът или Космо-Комунизмът прати рассия до една орбитална станция в околоземна орбита, която трудно може да се нарече Космос ... рашките да бяха стъпили поне на Луната, нещо което американците направиха още в далечната 1969 г. ... !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са най-великите хора на света. Представете си, че дойдат едни извънземни и искат да ни убият и питат дайте ни една причина защо да ви оставим живи Тогава какво ще им покажете американски футбол и долари или произведенията на Достоевски, Толстой, Юрий Гагарин и на всички велики руснаци.

1

Анонимен

преди 3 години

По скоро прати целия свят ! Самия Фон Браун му е последовател