26

ЧОВЕК

преди 3 години

Най-омразните неща за мъжа са: да е с кожени ***, шалвари и с татуировки.

25

Анонимен

преди 3 години

Не спорете, а се доверете на Мишето Лазаретката.Тя първа шпага тук и експерт, по тънката част. А и по дебелите части.Много е изстрадала в тия неща навремето.

24

@xyz

преди 3 години

Елементарно, приятелю! Може да му предложи дете! Ама то се изисква малко акъл за това, нали? Може да му предложи любов и боготворене, може да го направи истински мъж ... но и може да го скапе, с безбройните си претенции и мрънкания. На това учат новите жени, и накрая стават или "силни жени" или обръщат резбата!

23

xyz

преди 3 години

Съвет 1Поискайте му услуга или помощКакво може да поиска една жена от мъж е ясно. Не ми е ясно какво може да му предложи в замяна тя, което един истински мъж да не може да свърши сам.

22

Тео

преди 3 години

Това важи за къса спатия може да си лвгнетв един-дваж заедно, но твърде вероятно да е до там. Да, наистина, на нас ни е вродено да сме мъжествени и да спасяваме положението, а след това да получаваме похвали за това. Колкото до любовта - това е коренно различно от женските хитринки. Жени, ще ви кажа само едно - да се забаламоса мъж е лесно, да си изпросите дете - също, но обикновено това води към нещастен живот. Carpe diem!

21

Ей

преди 3 години

Много си злобен днес, каот злобно псе вие и ***, и хапи

20

Анонимен

преди 3 години

Първи начин да бъде по - малко алчна .......

19

xyz

преди 3 години

До Стар СофиянецПотърси го в Google Пропилян живот виц

18

Стар Софиянец

преди 3 години

Не знам за кой виц говориш, но живота ми не е пропилян. На тази тема тук мога да изнасям много уроци. Основното е, че всеки трябва да осъзнае, че хората са равни - никой не е над теб и никой не е под теб. От това следват много неща.

17

xyz

преди 3 години

До Стар СофиянецДа не стане като в онзи виц.... Пропилян живот! :)

16

Стар Софиянец

преди 3 години

До 13 xyzЗа мъжете не съм пробвал, падам си по жени. Вероятно ти си по мъжете.С жените на мен ми е лесно. Първо е зрителния контакт показваш интерес, а после просто се оставям да ме опознаят, докато и аз опознавам. Опознаят ли ме, всички искат да са с мен, но това е същото, каквото написах и в първия си коментар.

15

Анонимен

преди 3 години

Един от похватите е хаосът. Примерно жената показва на мъжа, че нищо друго на този свят освен него не интересува, но в един следващ момент сякаш е забравила за него, но не го изпуска от контрол. Прехвърли ли си вниманието на нещо друго, тя става пак предишната.

14

Стар Софиянец

преди 3 години

Тук се говори за женските хитринки, но автора не е много запознат с тях. Имаше един хубав филм по този въпрос, но не помня как се казваше. Накратко, един мъж следваше някакви стъпки (правила), за да свали една жена, а се оказа, че тя го е насочвала през цялото време, а той така и не го разбра.

13

xyz

преди 3 години

До Стар СофиянецИзброени са 6 начина за да се харесате на един мъж. Ти какви начини ползваш, за да се харесаш на един мъж? :)

12

Стар Софиянец

преди 3 години

Така де, жените омагьосват мъжете, почти по същия начин, по който мъжете омагьосват жените. Основата на омагьосването е вътрешната красота. Жените често наблягат само на външната красота, но бъркат

11

xyz

преди 3 години

До Стар СофиянецВ статията става дума как жените да омагьосат мъжете.

10

Стар Софиянец

преди 3 години

Важна е вътрешната красота на човека, а не външната красота. Човек трябва да има излъчване на симпатичен човек, за да го харесат. Това важи и за жените и за мъжете. Трябва известно време и вглеждане в другия, за да се види същността му. Повечето хора си ги имат тази вътрешна красота и излъчване и не е трудно двама души да се харесат. Тук идва как да покажеш на другия, че искаш да го опознаеш по-добре. Зрителният контакт може да е първата стъпка, че и втора и трета.

9

anonimen

преди 3 години

sexy stom ne si pri men na spalnyata da te probvam nymama kak da te haresam

8

xyz

преди 3 години

До ЧичоЧичо, ти на кое викаш вход?

7

Чичо

преди 3 години

1. Готвите хубаво2. Имате голем балкон3. Давате във ВходаДруго не е нужно!