Снимка: istock

Понякога се влюбваме в хора, които не ни забелязват или не ни харесват от пръв поглед. Не е задължително това да е лош знак, че щом искрата не е пламнала и у двамата веднага, нещата не могат да се случат. Има някои трикове от езика на тялото, които можете да използвате, за да накарате мъж да ви забележи и хареса. След като веднъж сте спечелили вниманието и одобрението му сте на ход да развиете отношенията си.

Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса?

Поискайте му услуга или помощ

За да накарате един мъж да ви забележи, той първо трябва да усети, че имате нужда от помощ или услуга. Мъжете обичат да се чувстват полезни, затова се възползвайте от тази тяхна природна особеност. Поискайте услуга на мъжа, когото харесвате. Направете го без да изглеждате отчаяни и крайно нуждаещи се. Кажете му, че много ще ви помогне, ако ви съдейства. Предложете да му върнете услугата впоследствие.

Направете му комплимент

Не прекалявайте с комплиментите и не го обсипвайте със суперлативи. Това ще ви направи да изглеждате отчаяно търсещи внимание и любов. Вместо това изберете някоя негова отличителна черта и наблегнете на нея. Това ще му покаже, че го оценявате и забелязвате положителните му страни. Мъжкото его ще бъде поласкано без това да го накара да възприеме поведението ви неподобаващо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase