51

Обективен

преди 3 години

Прав е Гълъбов. По принцип трябваше да започнат ваксинирането от най-възрастните и постепенно да свалят възрастта на ваксинираните, защото колкото е по-възрастен човека, толкова по-вероятно е да умре, ако се зарази. При хората над 90 години умира всеки трети заразен, сред 80-89 годишните всеки пети. При 70-79 един на всеки 7 и половина. При 60-69 годишните 1 на всеки 17 и т.н.Статистиката сочи, че най-много заразили се има сред 40-49 годишните - 8% от тях, а най-малко са при 90+ годишните - 3%

50

Анонимен

преди 3 години

До 40Ти явно си от тези които обичат да влизат тук за да корегират грешките и които преди секс след като се съблекат задължително си сгъват дрехите.

49

Анонимен

преди 3 години

Тоя изкукал пенционер се натиска да го ваксинират ли?Да ходи, има достатъчно ваксини, но няма желаещи за ваксинране.Всеки "възрастен" има достатъчно възможности да се ваксинира.Добре ми цитира Италия, Франция и т.н. Ама не се замисля, защо?А отговора е, че в тези страни по-голямата част от заразените бяха над 50 години, а смъртноста беше най-голяма при тези над 70.Докато при нас най-голямата част заразени е във възрастовата група между 30-60, а смъртноста при нас е най-голяма при 80+

48

Анонимен

преди 3 години

Здравейте *** и всякакви други шшаашшавляци!Как сте днес? Живи ли сте още?Мъка!Народа взе да се ваксинира и на вас нещо ви се поразкисна темата.Я да кажете какво мислите днес по въпроса (ако можете да мислите).

47

И там какво стана?

преди 3 години

До Анонимен 49А?

46

до Абе, не мислиш та

преди 3 години

тази пледоария каква връзка има с ваксините. Реалността е такава че в момента два милиона пенсионери биват издържани от 2,8 милиона работещи. Така че оставете емоциите, обяснете нс родителите си че трябва да са предпазливи и да не бришат по пазари и автобуси постоянно. Когато има икономика работеща в държавста ще има и достойни пенсии

45

пенсионер

преди 3 години

ама доц. Кунчев , та фигуранта на държавата каза че вирус нема , а Бойко само ни плаши че има .

44

Анонимен

преди 3 години

"Айде малко по-сериозно и по-реалистично. "Зелените коридори" бяха най-абсурдното нещо в целия абсурд на справянето ни с проблема."Само дето ги пуснаха в половината държави в Европа....

43

Възрастни хора

преди 3 години

До До 41са хората на 120 г. Толкова разрешава дядо Господ. Преди е разрешавал и повече.При съвременните медицински технологии е нормално хората да умират на 90-95 г. Ако нямат вредни навици.

42

Факт

преди 3 години

И този е учил Дарвиновата теория за истина!

41

Абе, не мислиш така.

преди 3 години

До Анонимен 41Това са мaйка ти, баща ти, дядо ти, баба ти, възрастните ти роднини в пенсионна възраст.Те, вероятно, цял живот са плащали на държавата осигуровки и данъци. Но държавата се е сринала. И изведнъж - ТИ, неблагодарният внук/син, внучка, дъщеря, трябва да ги издържаш? А в нормалните държави хората като се пенсионират почват да живеят... Круизи, вили, хобита...рр: Но само тези, които са бачкали 40 години и са си плащали осигуровките и данъците, де.

40

До 41

преди 3 години

41, и ти ще остарееш,надявам се да вземеш пенсия! Но сигурно няма ,ще има и други пандемии и болести.Сътбата си знае работата.

39

Стоян

преди 3 години

Започвам да си мисля,че някой иска да сложи ръка на пенсионния фонд и имотите на възрастните хора!!!

38

Анонимен

преди 3 години

уважаеми, възрастните хора не ходят на работа, не произвеждат нищо, икономиката се крепи на работещи хора. Тези хора да с пистоянни контакти, пътуват. Нормално е да мислиш да са здрави. От техните заработени пари има пенсии за възрастните.Ей ви Астрата ваксинирайте ги.

37

Ти точно си дядо...

преди 3 години

До Анонимен 38И не знаеш, че се пише "Най-лошото", а не "Най лошото".Дядовците в България са добре образовани. Тия, които не са - не могат да пишат в "интернет".

36

Като набедяваш някой

преди 3 години

в престъпрение, кой е престъпникът, акад. Ангел Гълъбов? Давайте поименно. И какво е престъплението? "Първо се ваксинираха млади и зрели хора". Това звучи като престъпрение, ама по кой закон? Може така да е решено, за да се провери от ваши колеги как въздейства ваксината на здрав, млад и прав организъм? Чрез зелените коридори.После да се пробва върху наистина уязвими възрастни хора.

35

Анонимен

преди 3 години

Престъпление е децата ни да си отидат преди насНай лошото е родител да погребва деца и внуциТака че много си е правилно да се ваксинират първо хората с най много контакти защото те най много го разпространяват.

34

Анонимен

преди 3 години

До ДодоУеуе ДОДО!!!! Ти си Заслужил Доктор и Вирусолог!Къде си учил бе момче?Тоя, дето ти е преподавал биология самоуби ли се вече?

33

До Demonaz

преди 3 години

Предполагам ,че си страшно елементарен човек.Ама и много ***!

32

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън, та пляс! Високият процент смъртност у нас не се дължи на ниските нива на ваксинация, а на калпавото ни здравеопазване което от десетилетия, не само през управлението на ГЕРБ, а и при други партии беше в окаяно състояние.И въпреки че постоянно се говори за това, резултатът е нулев, да не кажа че става още по-зле от година на година, защото много лекари продължават да напускат България.Разбира се, профилактиката ни също е много зле.