118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Чехия вече е една от големите мишени за руските ракети."Ама то и Азербайджан беше голяма мишена за руските ракети, но нито една от тях не стигна до целта. Сега Русия се оправдава че намерените осколки по нивите в Азербайджан от ракети Искандер М които има само Русия били тайно откраднати от Армения за да ги изстрелят по Азербайджан. Алиев и Ердоган казаха на Путин че това са несериозни и нескопосани оправдания.

117

Анонимен

преди 3 години

Руснаците май бавно загряват, те не са в поциция да диктуват, а да изпълняват нареждания.

116

Щирлиц

преди 3 години

Чехия пее в хора на западните марионетки,тъкмо изпя арията"Грух,квиик".България също и приглася.

115

Анонимен

преди 3 години

До Чичо"Руснаците бавно впрягат,но после препускат бързо и нищо чудно този път да стигнат до Гибралтар."Русофилите сте типични, че когато се сблъскате с нещо, което не ви изнася, веднага се вкарвате във фантазии за сценарий, който можете да понесете, за да продължите да тролите. Нарича се паралелна реалност и е типична за волево слабите, които имат нужда от бягство, когато имат проблеми, независимо дали става дума за оспорване на мнение или реална проблемна ситуация от реалния живот.

114

Анонимен

преди 3 години

До Чичо"Руснаците бавно впрягат,но после препускат бързо и нищо чудно този път да стигнат до Гибралтар."Видяхме ги до къде могат да препускат в Сирия, Либия и Нагорни Карабах.

113

Анонимен

преди 3 години

Чехия вече е една от големите мишени за руските ракети.

112

Румен

преди 3 години

Какво казваш за руснаците Ами искам едно нещо Само да кажа съотношение на самолетоносачи нула към 20 за САЩ Аз съм живял 5 години в Русия в Москва и мога да ви кажа че в Русия няма руски коли те купуват само западни защото не може да направят нищо руските авиокомпании не летят с руски самолети които падат нямат в джоба руски телефони каквито не могат да произведат изобщо Русия е една бананова република не може да стъпи на малкия пръст на САЩ нито по въоръжения нито по каквото и да е друго че

111

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоАко имат голям късмет могат да стигнат с препускане до рая, ама най-вероятно ще препускат до ада.

110

Чичо

преди 3 години

Руснаците бавно впрягат,но после препускат бързо и нищо чудно този път да стигнат до Гибралтар.

109

Анонимен

преди 3 години

Българската следа.Да не се окаже накрая, че сам се е взриаил за да вземе застраховката?

108

Анонимен

преди 3 години

Взривяването на военни складове от Русия в Чехия си е обявяване на война. Така че руснаците вместо да се пъчат да вземат да се извинят и да покрият всички причинени от тях щети на чешка територия.

107

Анонимен

преди 3 години

Станахме пак известни. Еато с покушението над Папата

106

Анонимен

преди 3 години

Горкият Гебрев! Стана световен оръжеен търговец 1.

105

До С тея оръжия

преди 3 години

Лицемер ! А колко са тЕя оръжия, в сравнение с руските ?! А колко хора са избити с руските ?! За тЕя въпроси имаш ли отговори ?

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119"Чехия прекрачи червените линии и вече не е комунистическа."Ахахахахаххахахахахаххахаха10/10

103

Анонимен

преди 3 години

Чехия прекрачи червените линии и вече не е комунистическа.

102

Анонимен

преди 3 години

В Чехия също има избори на есен. Да видим дали антируската карта ще спечели.

101

Анонимен

преди 3 години

Много е подъл тоя Байдън, вместо да се сбори директно с Путин, насъсква чехите и украинците. ----Така и българите са изпращали куманите да се бият с Балдуин.Зян няма, умират slaves

100

българин

преди 3 години

До: номер 97Напротив товарищ, напротив!Щеше да има българи!Щеше да има и без Русия, щото дори турците не са опитвали да ни асимилират като царска Русия, трижди проклето да и бъде името, АНАТЕМА!!!Освен това българите са получили одобрение от султана за българска автокефална църква!Не руска патриаршия!Трижди проклети да са руските императори!!!

99

Анонимен

преди 3 години

Не изтривайте коментар 97 (засега 97), моля!Толкова отровна жлъч, змийска ненавист и миша злоба спрямо моята Родина България рядко може да се прочете из форумите!