178

Анонимен

преди 3 години

Е па пРосийското пасольство в "Изгрев" е цял квартал. Тия са заградили най -хубавата част на района и са го наблъскали с шпиони като сельодка в каче.Спят на нарове на 3 етажа. И то на смени...За да ни взривяват и тровят...

177

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не само в София са огромен брой. Тая с-волоч трябва да се депортира немедленно. Ще видят те консулства и руски културни центрове Училища и "Пионерски " комплекси.. Да идват да тровят, шпионират и организират преврати. Гонииии Златная орда. Вън!

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен189Това не е вярно, защото децата от Руското посолство се водят на тренировки на стадиона, заедно с тях са самите родители и са много симпатични хора. Освен това редовно тренираме заедно и с родителите. Готови са винаги да помогнат с каквото могат. Моля, не се изказвайте неподготвени!

175

Анонимен

преди 3 години

Руското посолство в София е огромен затворен комплекс. Какво се случва вътре всички се досещаме. Крайно време е и броя на руските "дипломати" в София да бъде намален.

174

Анонимен

преди 3 години

Изключете oрkите от SWIFT - колкото по-бързо, толкова по-добре!Спасете човешки Животи!

173

Анонимен

преди 3 години

До До 165А ти знаеш ли какво са правели американците в Гуантанамо, как само са измъчвали терорягите там?Пускали са им хеви метъл!Металика, представяш ли си!Това не е ли чудовищно "мъчение"??;)

172

Анонимен

преди 3 години

Червената линия на Знахарова обикновено е с три жълтеникави ивици.

171

служителите на рушко

преди 3 години

пасольство трябва да са равни на служителите на Бг. посолство в Маскве, а не да са повече дори от Американските военни у нас.

170

Анонимен

преди 3 години

Много флексибилни руските червени линии. Постоянно се местят и нагласят

169

ББ

преди 3 години

предварително благодаря на обслужващият персонал на путин за минусите...имате най-доброто в Света ни г-не,имате историческият шанс да върнете усмивките на Народа си...мястото им в Света които обитаваме...с честна и почтена политика...Народа на Русия заслужава най-после да живее щастливо и проспериращо...отричаме агресивните ви и заплашителни...Бог ни дава Живота като Свободни...и няма роден да ни ги отнеме!!!Справедлив Свят!!!

168

ББ

преди 3 години

госпожата е..обслужващ персонал е,представете си САЩ да анексират...мексикански...канадски територии...заявяващи "сила","претенция за "лидерство",руснаците имат толкова земя...не са я проучили дори,проблема не е в това,а в болното съзнание на управляващите ги...заразени са от мания за "величие",да превърнат човечеството в крепостни,хранят се с кръвта и отнети човешки животи,кога лагери с газови г-н путин???децата и внуците ви на Юпитер ли ще живеят???обичате ли Народа си и Децата си г-н путин?

167

Анонимен

преди 3 години

*** не разбират от друго, освен от сопа. Нормален диалог е невъзможен. Само ритници за водкаджиите.

166

До 165

преди 3 години

А навремето болшевиките знаеш ли какво са правили с убитите от тях белогвардейци (царската армия) ? Няма да го пиша тук, защото е много грозно, но ти можеш да потърсиш информация - има много автентична такава в руските сайтове ! Да не говорим пък за комунистите в Китай, червените кхмери в Камбоджа, и други като тях под общ знаменател ! Така че, хайде малко по-скромно с определенията !

165

Истината е, че

преди 3 години

Тия само си мислят, че работят за интересите на Русия, но всъщност вършат обратното - няма по-лошо нещо от лошия имидж и загубата на доверие !

164

Само питам

преди 3 години

Нали наглите рашъни отговаря а огледално при подобни случаи? Сега и мухите им отговориха огледално и свеждат броя на руските дипломати в Прага до броя на чешките в Москва. За какви червени линии реват тогава наглите евразийци?

163

Анонимен

преди 3 години

Чехия изгони руските шпиони и те сега ще дойдат в Болгария да отмарят. Болгария - Ривиерата на крепостни мyжици, колхозници и пролетарии.

162

Анонимен

преди 3 години

Спомена се за законно избрани правителства във Венецуела, Сирия, Армения... Ами да де, точно като в Чехия. Чехия е с напълно законно избрано правителство, което няма да търпи повече да му натрапват каквото и да било. А за събития като братско нахлуване с танкове за спасяване на законно натрапени отвън политически системи да не говорим.

161

Анонимен

преди 3 години

И това за червените линии ми го казва говорител на външно министерство на една страна, в която президентът вече на практика управлява несменяемо двадесет години и за да бъде преминаването по-ефектно, се изработват и приемат закони, които продължават срока на царуването на Путин още поне десет години.

160

Чудна работа

преди 3 години

Абт тия що се не зъбят на Китай.Нали навремето имаха доста спорове?

159

Анонимен

преди 3 години

Чехия прекрачила червената линия. Не е Чехия, Русия прекрачва непрекъснато всякакви линии: в Крим, в Армения, в Донбас, в Нагорни Карабах, във Венецуела, в Сирия... А за нахлуването в Чехия през 68, където спасяваше ортодоксални и фалирали режими, да не говорим. Чехия може спокойно да прекрати дипломатически отношения с Русия, тъкмо ще има няколко руски шпиони по-малко извън границите на РФ.