299

Наблюдател

преди 3 години

До Анонимен 311Ама ти си наистина едно мнооого ***-ло-ум-но човече! Не става въпрос за това, кой открадна пенсиите някога, а защо Ба-щи-ца-та ИЗНУДВА сега пенсионерите с това еднократно плащане от 50 лв., само и когато ТОЙ остава на власт! Да направи това увеличение ПОСТОЯННО и тогава да ми се прави на Герой! Беше 10 години на власт, защо до сега не потърси сметка или осъди червените крадци, дето изнесоха парите в Швейцария??? ЗАЩО ЛИ?

298

Анонимен

преди 3 години

От шкафчето ли дава?!?

297

Немски наблюдател

преди 3 години

До ТРЯБВА 308Вие наистина ли вярвате, че "Хора с Пенсии 300-800 лева вече няма , тоест - те не са работили и плащали на НОИ??! АМА наистина си вярвате???Вие явно нямате възрастни родители в България, които въпреки 40г. стаж в болниците и заводите и осигуряване за тези 40г. накрая пак взимат смешни пенсии от едва 300-400 лв. Следващият път, като се приберете от Германия, опитайте се да поговорите с възрастните Ви съседи в блока или просто се разходете до обезлюдените села извън София!

296

Брат Вурст

преди 3 години

Боко се готви за избори

295

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Той дължи по-един шкаф на всеки българин

294

Анонимен

преди 3 години

Ама Борисов откъде ги дава тия париОт Чекмеджето или от личната си швейцарска сметка.

293

Браво на ИМВ

преди 3 години

Внесоха пълно разследване на полицейския побой и използването на сълзотворен газ срещу справедливо протестиращите Български граждани. Вече се установява и самоличността на полицаите участвали в насилието

292

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Той нищо не дава, другите след него като преизчислят пенсиите, по-тая логика напишете дават по 200 300 лв, това са изработени пари от пенсионерите спрете с тия неадекватни лъжи.

291

gele

преди 3 години

като чели ги дава от джоба си

290

ТРЯБВА

преди 3 години

Очертава се проблем с тавана на Пенсиите.Разделението е следното - Хора с Пенсии 300-800 лева вече няма , тоест - те не са работили и плащали на НОИ . Хората с таван на Пенсия се увеличават благодарение на инфлацията . Формулата на НОИ е справедлива , но е Формула - Политиците си набират Избиратели сред хората с ниски пенсии , с обещание за увеличение без покритие .За Критиците - 300 лева пенсия се дава и в Германия , за хората които са навършили възраст без да са работили през живота си .

289

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

Като пуснат черешите , 1 кг. = 50 лева !

288

Русия

преди 3 години

Боцку Гьобелса и гьобелскити му СМРАД.

287

Анонимен

преди 3 години

От чекмеджето ли ще ги даде или от нашите данъци?

286

Наблюдател

преди 3 години

Като си толкова щедър Ба-щи-ца, защо не направиш плащането на тези 50 лв. постоянно увеличение за тези изстрадали пенсионери, а? Друго си е да ги държиш зало-жник на твоето управление и да се гавриш с 50 лв. подаяния, сякаш тези пари излизат от твоя джоб, а не от вноските на работещите хора в България. Не те ли е срам да държиш повечето пенсионери на обидно ниски пенсии и да им купуваш гласовете с 50 лв. добавка, понеже те наистина се нуждаят от пари да преживяват и да си платят лекарствата?

285

Анонимен

преди 3 години

Слави е казал всеки пенсионер да гледа телевизията му иначе пенсии през крив макарон

284

Анонимен

преди 3 години

БСП? тия са по-зле и от бсп

283

Анонимен

преди 3 години

" Борисов зарадва пенсионерите " от неговото чекмедже ли вади парите ? Умишлено държи хората в мизерия 300лв и после им подхвърля 50лв като на куче !

282

ЦК на ИТН

преди 3 години

Сега Слави Пъпеша като стане премиер ще съкрати пенсиите със 100 лева

281

От неговия си джоб

преди 3 години

Предполагам след като ги е дал той, а не държавата са от личните му спестявания. За което го поздравявам.

280

Анонимен

преди 3 години

Парите с които разполагат управляващите са нашите пари.Магистрали,пътища,пенсии всичко това е наше.Ние внасяне тези пари и след това дебеловратите се черпят.Въпроса е колко от нашите пари правилно се разпределят.Това не са пари нито на Бойко нито на ГЕРБ нито на ВМРО.Държавните пари са на държавата ,а държавата това сме ние.