339

АЗ СЪМ

преди 3 години

ДЕДО НА ДЕДОВИЯ. БМБ СЕБЪЗИКА СЪС НАС. ЗНАЕТЕ ЛИ МИЛИ ПЕНСИОНЕРИ КОЛКО ЕМИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ВЪВМАКЕДОНИЯ ПОВЕЧЕ ОТ НАС ВЪВСЪРБИЯ ПОВЕЧЕ ВЪВ РУМЪНИЯМНОГО ПОВЕЧЕ. У ПОРТУГАЛИЯ450 EVRO. 50 ЛВ Е ПОДАЯНИЕ.ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕИ ВДИГАНЕ НА СОЦИАЛНИТЕ ИМИН. ПЕНСИИ.

338

Анонимен

преди 3 години

Васил Божков е излязъл с декларация. В нея Божков казва че статуквото са ГЕРБ,БСП и ДПС. Да не се вярва на твърдението на БСП че са истинската опозиция на ГЕРБ, както твърдят последните дни и атакуват предимно партията ИТН. Божков също казва че истинските формации които водят битка с Герб и изхвърлянето им окончателно са трите партии на протеста - ДБ, ИТН, и ИМВ. Също така Божков който настояваше за бързи предсрочни избори проведени от служебен кабинет на президента , в сегашната си декларация апелира трите протестни партии да съставят правителство , да приемат необходимите законови промени ,

337

Анонимен

преди 3 години

Затуй дорде сме живи! Ши гласуамии за Бойкооооо! пидесет лева НИКИ НИ МИ ДАААЛ!

336

Леле Боже,

преди 3 години

Да не ги дава от личния джоб или от чекмеджето с пачките евро?

335

До 356

преди 3 години

Кога си бил на изходна позиция с ГДР,Чехия и Словакия бе ,кош ?!Чуваш ли се какви глупости пишеш ?А и ГЕРБ управлява от 12,как така са виновни за още 18 назад ?!Да те .... в слабоумния !Може ли пък да си толкова неграмотен и пр()ст !Вземи прочети малко история бе ?!Кво ГДР дрънкаш...ХахахахахаКъде е тази държава,че я сравняваш с България бе ?!

334

Анонимен

преди 3 години

Борисов зарадва пенсионерите с по 50 лв.Демократична България зарадва депутатите с 25% увеличение на заплатата до 10 000 на месец или 120 000 лв на година.Хаджигенов и Капон зарадваха дребни и едри престъпници с възможността за тях да отпада изобщо съдебното дело, ако не се съберат доказателства до 1 година.Въобще голямо радване пада.

333

До Анонимен 355

преди 3 години

Преди 30 години бяхме на еднакви изходни позиции с всички държави от соц. лагера............ГДР, Чехия, Словакия, Полша и т.н...............след това бяхме заедно поне с Румъния ............сега и комшиите са много по-напред от нас...........гарантирано от ГЕРБ!!!

332

Анонимен

преди 3 години

На кое място е била България преди ГЕРБ?

331

Анонимен

преди 3 години

България вече не е на последно място. Вече управляват ДБ, Мутри Вън и ИТН. България цъфти и връзва.

330

????

преди 3 години

Защо България е на първо място във всички негативни класации??Най-бедни, най-болни, най-умиращи, най-застаряващи и т.н.??Заради 10 години управление на ГЕРБ и 20 години на останалите партии..............следователно ГЕРБ трябва да поемат 1/3 от вината.............нали?Елементарна математика и логика!!!

329

Анонимен

преди 3 години

Някои хора се продават и за 50 лева..............това е ясно!!!

328

До 345

преди 3 години

А таксиджийте ше я возят безплатно,що много я уважават

327

Алоу

преди 3 години

Славиии:Мажоритарен вот -ама друг път.120-депутати-чекай малко.Депутатски заплати-увеличение -ЯКО!ЕЙ- САМОРАСЛЯК ПОМИТАМЕ ВИ, ЕЙ!

326

Анонимен

преди 3 години

Борисов давал по 50 лв на някои. Демократична България закръглила депутатската заплата на 10 000 лв с 25% увеличение.Мая Манолова се уредила с Мерцедес.Капон и Хаджигенов зарадвали престъпници с възможност да отпадне съдебното дело срещу тях.Слави зарадвал майка си с 10 лв, защото не е драскач и я обича.Много поводи за радост, много нещо.

325

Анонимен

преди 3 години

Много се смях тази сутрин. Борисов раздавал вашите пари. От всички *** тук, едва ли някой може да извади и 10 лева лични средства. Пълни неудачници. Защо давал по 50 лева. Малко са-много са! А де. Който не ги иска, да ги върне. А вие ,нещастни драскачи, родители нямате ли? И малката помощ е помощ, когато е навреме. Приятен ден!

324

На някои по 50 лева

преди 3 години

А тунингованата бабичка Мая Манолва Найденова-Божкова си поръча чисто нов служебен Мерцедес,със служебен шофьор да я вози ...Намърда се и в някаква комисия с тлъста заплата и от там,без да броим 10 000 хилки като депутат...Народе,до кога,бе?Народе,народе....

323

Анонимен

преди 3 години

Баце най-после си тръгва и новата държава ще развърже кесията, ще премахнат маските и ограниченията и животът ще започне отново. Очакваме!

322

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова, въпреки че не успя да премахне депутатските мерцедеси, ще се вози по своя воля в градския транспорт и зарадва на Майките, които системата ги убива.

321

Анонимен

преди 3 години

Баце и Сачева са до седмица - две на власт. След две седмици идват милионите за най-бедните и ще ги позлатят.

320

Анонимен

преди 3 години

А 120 лева дето ги дадоха на тези с над 300 лева-хубаво.А на тези дето са под 300 лева- нищо.Това ме изумява.Баце и Сачева се подиграха на най-бедните пенсионери.А има и хиляди хора с увреждания,дето взимат 200-250лева...!От тези,ли икономисахте ,бе??За тях-НИЩО!САЧЕВА-СРАМ!