13

с.т.

преди 3 години

Лично аз не я намирам за красива.

12

Анонимен

преди 3 години

Непривлекателна като външен вид,безлична красота,ако може да се нарече,,красота.Като артист е невероятна,харизматична,енергична,чаровна. Красотата не е само в съвършенните пропорции.Удовлетворена жена от живота си,силна .всичко това е достойно за възхищение. Красотата е временна и кратка,и все по-изкуствена.

11

Анонимен

преди 3 години

Това е булката на бай Торбалан.

10

Анонимен

преди 3 години

Хубаво,кокалесто няма. Мяза на болна. Ако беше 10тина килограма от горе щеше да става.

9

Анонимен

преди 3 години

Една красота, да ти умре коня от скръб.

8

Коментатор

преди 3 години

Едно време на ул Рила в Русе имаше един му викаха Конската Глава, той ряпа да яде пред Селин.

7

Хора осъзнайте се

преди 3 години

Селин Дион и красота?!? Вярно е, че има чудесен глас, но красота ? Във физически план, освен слаба, дори болно кльощава фигура, красота в стандартния модел няма. Каквото и да прави, колкото усилия и пари да влага Селин си остава страшолище, спасява я до някъде подбрания макиаж и сталинг на обличане. А с издължаване на главата избихте рибата, ми то няма на къде повече

6

popa ot razgrad

преди 3 години

Селин Дион и красота... две противоположности...

5

Анонимен

преди 3 години

Щом вярва, че отвътре е по-красива да си обърне хастара, че отвън на нищо не мяса!

4

Анонимен

преди 3 години

Красотата и ме втрещи. Сега не мога да заспя от страх. Толкова е красива, че прилича на м у м и я. Хахааа Прилича на извънзечно по време на диета. :D Като закачалка стърчат едни кокалдаци. Бррррррр. Пу-пу да не и е уроки. Става за бустанско плашило.

3

Анонимен

преди 3 години

Вие базикате ли се?След като мъжът й почина, мисля се залюби с по-млад от нея и след като всичко приключи тя отслабна толкова много, че сега прилича на Стийв Джобс преди да умре. Хората се чудят дали е болна от рак.Поне си проверявайте статиите с Гугъл преди да ги публикувате!

2

ПорЦелан

преди 3 години

Гледах видео от някакъв човек който имаше проблеми с къртици в градината си. Не помагаха димки или взривяване на проходите. Накрая закопа няколко феритни щифта в земята с бобини отгоре и почна да пуска разни честоти за да види коя ще има ефект. Накрая почна да пуска CD-та, като им "вдигаше оборотите" така че ниската честота да е над 30kHz. Пробва с хеви метал, ***, пънк, но чак когато им пусна Селин Дион гадините се ометоха веднага. :)

1

Анонимен

преди 3 години

Тая и като млада не ставаше, а сега е прабаба!Намерили сте за коя да пишете, че е красива...