Снимка: БГНЕС

Селин Дион. Чували ли сте това име? Със сигурност. И докато най-вероятно знаете наизуст някои от най-известните песни на изпълнителката, едва ли сте запознати с рутинната ѝ грижа за красота. Звездата изглежда сякаш не се е променила от 90-те години насам, като ни впечатлява не само със стил, но и с блестяща и безупречна кожа.

Въпреки че 53-годишната звезда не споделя много детайли за личния си живот и грижата си за красота, тя все пак не пази всичко в тайна. „Жена, която знае някоя тайна, трябва да я сподели със света“, казва Дион пред This Morning. За наше щастие, тя следва тази мантра и разкрива някои от най-често използваните си трикове за перфектна визия.

Ето шестте тайни за красота на Селин Дион

Грижа за кожата в три стъпки

Селин казва пред This Morning, че следва само три стъпки в грижата за кожата, но те са изключително важни и трябва да присъстват в рутината на всеки. Тя вярва в почистването на лицето, овлажняването сутрин и вечер, както и премахването на всички продукти и приспособления след използването им. Признава, че доста често се поти на сцената и затова често чисти четките си за грим, за да не се сдобива с буци по лицето или неравномерна основа.

Специален грим

Когато е на сцената пред многохилядна публика, Дион няма право на грешки както в изпълнението, така и във визията си. Именно затова внимава точно какви гримове използва и се доверява на продукти на маслена основа. По този начин, ако се разплаче по време на концерт или пък се изпоти твърде много, това няма да провали грима ѝ и да прекъсне изпълнението.

Както с грижата за кожата, Селин също залага на малко продукти и в гримирането. Тя се нуждае само от коректор, фон дьо тен, контур и пудра.

Издължаване на лицето

„Често нося косата си на висок кок, за да мога да издължа лицето си“, споделя звездата пред This Morning. Допълва, че винаги внимава какъв цвят ще използва за косата си, защото това сериозно се отразява на визията и променя изцяло облика на човек. Освен това съветва феновете си да използват меки продукти, с които да се грижат и подхранват кичурите си.

Харесва се и без грим

Селин е една от звездите, която често се показва без грим. В социалните ѝ профили има десетки снимки, показващи естествената ѝ красота, които насърчават феновете да обичат себе си и да не се срамуват от визията си. „Уверена съм и без грим, но понякога екипът ми не харесва тези снимки“, казва изпълнителката.

Вижте още от тайните за красота на Селин Дион в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase