249

Анонимен

преди 3 години

Бой Тошо от Излъгахме Този Народ обаче изобщо не е против 10 000 лв заплата на новите депутати.И това е минимума. От комисиите отделно лапачкаа. Да не говорим за дрехите и другите разходи. За квартира и транспорт също.. защото повечето не са от София. На тези хрантутковци по време на криза кой им дава право да си вдигат заплатите?Това са над 25% увеличение на заплатите, а те реват за едни 50лв. на пенсонерите, където има хора ако не са тези пари няма как да изкарат месеца и да купят лекарства.

248

Анонимен

преди 3 години

Африканският Тошко дори не гледаше хората в очите докато четеше отказа към поканата на ГЕРБ. Две думи не може да върже на кръст без предварително написан сценарий. С всеки изминат ден става все по-нисък. Скоро ще се наложи да му качат стълба на трибуната, за да стига микрофоните.

247

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите "новите "гюфлеци си карат старата чалгарска песен "анти". Поведение, " политика " анти,но днес вкупом без да отказат помощ,гласуваха з25% увеличение на заплати при сцециални задачи/абстрактно понятие/Изтърбушиха изборния закон с най рисковите методи за гласуване,не са толкива прости да не знаят,че това предполага фалшификации и подпомагане на дпс и не само тях.Кроят ни шапката.Досега всичко е лъжа и облагодетелстване.

246

Анонимен

преди 3 години

Умният български народ. Нацията. Духовно осъзната. Мислеща.Разумна. Обичаща себе си Бог и ближните на земята. Избрала тези хора които си нямат представа от политика и мафията огладняла за пари и власт да вика мутри вън като те самите са мутри.Ще осъзнае че най малкото зло е ГЕРБ!Жалко за България.Хубава страна - хората обаче безотговорни немислещи мързеливи снобари слаба култура и интелект.

245

Анонимен

преди 3 години

Слави още ли се крие, не му ли мина ковида, в който той самият не вярваше. Чорбанов го виждах на живо вчера, качи се на автобус 280, значи се е излекувал, той стана ли депутат от ИТН?

244

...

преди 3 години

Еее това българина е уникално животно. Ако от ИТН приемат безпринципни коалиции веднага ще се ревне, че правят всичко само за да се доберат до власта, ако отказват и дори са готови да върнат мандата на мига, то тогава стават страхливци. Не може да се угоди на българина.

243

Край

преди 3 години

Тоя тошко е от хората дето винаги като говорят имат пяна от слюнка в ъгълчетата на устата.

242

Анонимен

преди 3 години

Тази новина е добра за България...Чалгата няма никакво място в политиката и управлението на една държава.

241

10 бона и чалга

преди 3 години

"За капак на днешни усилен парламентарен ден днес народните представители решиха, че могат да си увеличат заплатите с 25%.Струва ми се съвсем редно, колко усилия хвърлиха по площадите! Това са калории, енергия, нерви. Изисква поощрение и компенсация."

240

Аз

преди 3 години

toz картоф - тошко

239

Анонимен

преди 3 години

Тоя Тошо що така се газира, все едно на него не са му дали да застрои градинката, егати откачалката е.

238

Професионалист

преди 3 години

*** мутри,скрийте се и не се показвайте от дупките си,че много се излагате.

237

Край

преди 3 години

Слави, Слави на фона на твойте "експерти" Десислава Атанасова и Лъчо Мозъка ми изглеждат като академици.

236

Станислав Христосков

преди 3 години

Абе къде е батко да не са му спряли нета и да няма фейсбук че не е говорил от онзи ден?Само Тошко слушаме!

235

Как е възможно

преди 3 години

Дали някъде по света има такъв случай като нашия? И как може да сме в Европейския съюз?

234

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

"Победителят" от изборите ще бъде опозиция !?!?! Смех !

233

Край

преди 3 години

След отказа от мажоритарната избирателна система Тия хора са мъртви - те не го знаят, но миризмата на леш се носи над жълтите павета.Без павета, право да избира НАРОДНИ представители народа няма да получи. От никоя партия-шайка.

232

Реалист

преди 3 години

До обективен. И как точно го сритаха? Като народът предпочете Герб пред тях с цели 8 процента. Нещо ти куца логиката и то яко. Но белият кон е оседлан и скоро палачинката ще се обърне.

231

Гражданин

преди 3 години

Статукво, статукво, ама избирателите ги поставиха на първо място на изборите. С цели 8 процента пред вас. Така че, кого предпочита народът, а бе орангутан смешен?

230

Виц за Славчо

преди 3 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?