103

Анонимен

преди 3 години

Затопли се времето и народа плъзна по кафенета, паркове и градинки. Нищо не сме затворили.

102

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се изкара и да имаме колективен имунитет."Вие за родителите си и децата си не мислите ли? Трайните последствия от този вирус остават за цял живот. А и имунитета не е доживотен, особено след мутациите. Най-добре изобщо да не се заразяваме.

101

Анонимен

преди 3 години

И после още с месец, и пак с месец. Докога? Нито ваксини, нито маски помагат. Трябва да се изкара и да имаме колективен имунитет. Иначе само ще има отварения и затваряния до безкрай.

100

До 103

преди 3 години

Не, аз твърдя, че лъжеш и си измисляш. Разбираш ли?

99

До 101

преди 3 години

Станал си свидетел на хора, които са болни от коронавирус щото са изкашляли 2 пъти? Не те разбирам нещо. Това е или някаква параноя или хипохондрия. А и между другото аз съм от град Търговище и тук никога не съм ставал свидетел на никой да е болен от това чудо

98

До 98

преди 3 години

Значи ти така ли определяш кой е болен и кой не е - като гледаш данните?

97

Анонимен

преди 3 години

Аз съм варненец няколко поколения, за теб се съмнявам. А за да пиша за кашлящите, значи ми е направило впечатление, че е така. Незнам в кой стерилен и безопасен район във Вн си, но погледни и данните- факт е , че бройките спрямо населението във Вн са най-много.

96

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на всичко това около вируса е, че се видя кои са страх_ливците и кои наивниците в обществото. Много хора прогледнаха и осъзнаха, че светът не се управлява от президента на САЩ или Русия, а от хората, които са ги назначили (нямам предвид избирателите). Другото хубаво нещо е, че планът за задължителна ваксинация поне засега се проваля, защото обществото се противопоставя. А най-хубавото според мен е, че българския народ отново масово застана зад истината (Бог), а не зад лъжата (дявола)...

95

Анонимен

преди 3 години

пълно е с кашлящи по улици и магазини---------------------------------------------------------------Къде ги видя тези кашлящи във Варна или просто така наизуст си пишеш и нямаш нищо общо с Варна? Хората тук масово са излезли да се възползват от хубавото време, ккато предполагам и навсякъде - но много, много рядко може да се види кашлящ или подсмърчащ човек

94

Анонимен

преди 3 години

Тези хораб нямат бъдеще. Чака ги трибунал.Какво беше наказанието за геноцид и престъпления срещу човечеството?

93

Анонимен

преди 3 години

И какви са тези противоепидемични мерки? Всичко е отворено, дори има училища в които децата непрекъснато са присъствено в училищата! И във Варна бройките не спадат, пълно е с кашлящи по улици и магазини, каква вълна е преминала, какви 5 лева бе Мутафчийски??

92

Анонимен

преди 3 години

ДУБЛЬОРА НА ГОДЖИ ДА СЕ МАХА ВЕЧЕ!

91

Анонимен

преди 3 години

целия план с епидемията малко по малко се проваля, очакваха поне, 2-3% смъртност а получих само 0.25% , очакваха от стрес и страх народа да се подчинява без много много да мрънка, ама не стана работата, още 4, 5 месеца и всичко приключва, само да не мутира това дяволско създание че тогава ще видите какво е епидемия и смъртност

90

Анонимен

преди 3 години

някой знае ли точно в какво се състои тази противоепидемична обстановка?

89

Анонимен

преди 3 години

Браво Генерал Годжи!

88

Анонимен

преди 3 години

УДЪЛЖАВА СЕ ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА И БОРИСОВ ОТПУСКА ПО 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ ЗА МЕСЕЦ МАЙ- ПАК ЗА ТЕБ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ!

87

..........

преди 3 години

Австралия, Нова Зеландия, Сингапур - вече няма ковид. Защо ли? Аз вече и не слушам какво говори щаба. Говорят за мерки, а рейсовете си пътуват до чужбина и обратно. Колко са с истински тестове, те си знаят. С ваксините някакъв хаос и така ще си караме. Наистина човек може да се умори от глупости.

86

Анонимен

преди 3 години

Въпреки неадекватните действия на мутрите, третата вълна започнала в средата на януари все пак премина пика си, който беше в края на март - 25-31 март 2021. От тогава броя на новозаразените намалява. Интересното тук е, че Ангелов не каза, че третата вълна е започнала, а каза, че чакат данни и това го каза някъде през март, ако не бъркам около 20 март.

85

Анонимен

преди 3 години

До 78Заплащането в Дания е 50 евро на час. На тях им е пплатено да ги мачкат, сега ще мълчат и ще слушат.

84

Знаете ли?

преди 3 години

Знаете ли че, където падне огънят там гори! Вярващи и невярващи във вируса, престанете да говорите глупости! Пазете се, защото после ще е късно! Който не го е прекарал незнае какво е? Питайте тези които са го преживели, а тези които не успяха... да Почиват в Мир!