123

Анонимен

преди 3 години

Който не се е запознал с "Прозорецът на Овертън" и "синдромът на варената жаба" да се запознае.Надявам се че ще разбере,че сме напъхани в този прозорец,в качеството си на жаби,варени на огън с непрекъснато повишаване на температурата на водата,докато накрая се пренесем на оня свят,без да разберем,че са ни сварили!

122

Анонимен

преди 3 години

Абе,гЪ-да и гЪ-жи съоФФци!Не виждте ли,как ни пързалт непрекъснато,с подаване тези удължавания,ту със седмица,ту с месец ...и така се изнизват годините с парцали на уста.Още малко и ще започне да се ражда поколението,което ще изписват от родилния дом с пaрцал на устата и с ваксина на ръката,която ще повтарят на всеки 6 месеца!Шефът на Пфайера вече го изръси,че ще трябва и трета ваксина и ваксиниране всяка година.И проф.Петрунов изръси,че е "твърде възможно",всяка година да се поставя ваксина!

121

АзГ

преди 3 години

Режимът на Меркел подготвя КЛИМАТ ЛОКДАУН след Корона-Локдауна. Планът на заговорниците от Давос се изпълнява....

120

Анонимен

преди 3 години

Гологлавия пингвин трябва да бъде съден за гаврата с българския народ

119

епидемиолог

преди 3 години

Кой нормален човек, който знае че Бил Гейтс и ваксърите му пропагандират от години че населението на Земята непрмено трябва да се редуцира значително, та и създадоха Грета, която забрани на родителите си да имат повече деца-би повярвал че са загрижени за да не стопи бройката на населението? Е, ако сте нормални все още, си задайте въпроса защо са тия задължителни ваксини? Ако е само за пари-това по-добрия вариант. Ама дали е така? Или се надяват че населението което е ненужно ще се ваксинира?

118

Анонимен

преди 3 години

Вкарайте в затвора мУФТАчийски!

117

Падаря

преди 3 години

Две странни проби в неква лаборатория в шопско и ..... БЪЛГАРСКА МУТАЦИЯ ,ААА,ООО-от две проби ли?Аре по -сериозно.

116

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха.. голям бизнес с коронавируса. Създадоха го понеже ги е грижа за хората.. от Любов.Да създават ваксини да печелят пари от лекарства и да намаляват населениетоВируси винаги е имало.Най големият вирус е невежеството на хората и това че са спряли развитието си казват духовните учители!

115

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

114

епидемиолог

преди 3 години

Тия лъжи и апокалипсиси ще отминат. Хората се събудиха вече. Тия с ваксините и медиите и тия доФтори на разкладка ще си свършат далаверата тъй или иначе. Обаче ви уверявам, ако не ги вкарате до живот по затворите заради престъплението на века срещу човечеството, няма да мирясат , защото им се услади. А на колко хора увредиха органите с тия маски, не ми се мисли. Цели поколения. Та и децата не пожалиха лакомниците от маските, и с ваксини напират да увредят бъдещи поколения .

113

malart

преди 3 години

"В момента има втора вълна на жеалещи да се ваксинират учители..." Тези май думичките вече за нищо ги нямат.

112

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски открихте ли лекарство против Ковид?То и баба може като теб да заплашва и да ти се иска "яко да се мре", но нещо не ти се случват нещата.Вземи замълчи и си върши работата като лекар!

111

вече се разбира

преди 3 години

каква е ролята на този, когото наричате Мориарти. Щабът имаше ясни ориентири. Симидчиев вече пищи, че няма никакви ориентири. Мориарти обаче се доказа като господар на мълчанието. Мълчанието му обаче не обещава нищо добро в настоящия момент. Сега, тези, които го плюха повече от година, че нищо не разбирал, имат нужда от него.

110

Анонимен

преди 3 години

На Некадърниците от Щаба (НОЩ) им хареса да се чувстват велики и ако никой не ги спре ще удължават извънредното положение до безкрайност

109

Xm

преди 3 години

До АнонименТи май живееш на луната

108

Разговор с доктора:

преди 3 години

Докторе това ли ми е окончателната анамнеза?Да. Ми аз ги разбирам всичките работи без последното. Тия ги разбирам:Мозъчно-черепна травма, тежки фрактури на гръбначен стълб и ходилна става, жертва на колониално-нацистки режим, загуба на обоняние в следствие на тежко мозъчно сътресение, постравматичен синдром причинен от подслушване, системен тормоз и опит за манипулация и изнудване, работохолия - ама какво е това МСТ бе докторе. Малък свестен тип.

107

Анонимен

преди 3 години

Тия пророци на апокалипсиса, не ги ли изфъчкаха ? Що още плашат бабите?

106

13 March

преди 3 години

на 13 март, 2020 беше за две седмици.Така ще бъде в следващите 'Х' на брой години.

105

До 106

преди 3 години

Освен това ще спрете ли да всявате паника с лъжите си? Бронхопневмоналните патогени не оставят никакви трайни последвия. Има си лечение за тия неща. Ама вие гледайте какво говори телевизора, то там най важно какво ще каже той!

104

До 106

преди 3 години

Вие биология и анатомия не сте ли учили? Знаете ли как функционират живите организми на планетата земя?