51

Пчеличката мая

преди 3 години

Само Герб са достойни да управляват България. Всички други са подвластни на мафията.

50

помнещ

преди 3 години

Ами заслужаваш си го др Нинова! Пардом "Госпожо" ! Нали така искахте да се обръщат към вас,като редови ЧЛЕН НА СДС тогава? Ами не се чуди защо те мразят хората днес! И ти както др Борисов,бивш член на ЦК на БКП като пожарникар,яхнахте идеята,че няма "хляб" в старите партии,И се ПРЕБОЯДИСАХТЕ ЗА ЕДНА НОЩ! -:) Ами има хора които сме още живи и ви помним!!ГЕРБ и БСП,трябва във времето,от тук на татък,да изчезнат от политическата сцена на България! ИЗЛЪГАЙТЕ ТОЛКОВА МЛАДИ ХОРА!!!

49

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Нинче с всеки изминал ден ми ставаш все по патична (обратното на анти патична) дали не се влюбвам. Както и да е как ше процедираме с ония 6 000 000 милиона лева, дето БСП завлече от субсидиите. Опапкахте ли ги на събора на Бузлуджа оф забравих че ти каза пред парламента, че сте го преместили събора на паветата при стачкуващите. Язък че не съм разбрал че си купех *** от ваща СЕРГИЯ ама друг път.

48

Ужасена

преди 3 години

Трябва да се забрани със закон комунизма и социализма и такива партии в България. Трябва да се преименуват всички имена на градове, села, училища, улици, квартали и т.н. които носят комунистически, партизански, съветски и руски имена свъзани със историята ни. Например, недопустимо е, да има улица Генерал Гурко или улица Гео Милев. Трябва да се съборят всички паметници, които възхваляват по един или друг повод СССР или Русия, като пример- Альоша в Пловдив, Шипка в Стара Планина, Самарско знаме

47

Анонимен

преди 3 години

До47 Тази не е кокошка, а див алчен, властен петел в менопауза.

46

Наблюдател

преди 3 години

Оказва се , че партията ИТН трябва да се казва ИТТН ( има такъв тъжен народ). Дааа, тъжни народе, предстои ти още доста тъга!

45

Анонимен

преди 3 години

Докога ще се появява тази кокошка

44

Анонимен

преди 3 години

До 45Те сички милеят за България. Затова изнасят капитали, спонсорират наследствената линия, за да се завърнат един ден и да продължат светият път на партията. Затова Паси плака.Затова и Стоянов замина.

43

Анонимен

преди 3 години

Всевдо -мъжкаранско, отблъскващо женище.

42

Анонимен

преди 3 години

Колко му е заплатката на синчето и в САЩ? Колко му струваше университета в САЩ? Много милее за България , пък детето си го пратила в САЩ, защо не е в Русия?

41

що мълчите?

преди 3 години

Кажете и на тая,че изборите минаха отдавна!

40

Анонимен

преди 3 години

До отровна гадТова, което си написал е логично, но забравяш внезапното посещение на Херо Мустафа при Радев, което беше вчера, но обичайно не се отрази от медиите на Божков и Прокопиев. Питам се какво ли са говорили, и какво ще се промени след разговора им?

39

Анонимен

преди 3 години

Естествено е да е така. Та вие сте най-верните подръжници на ГЕРБ. Изпълнихте поставената задача от Борисов да сте на 3 място.

38

Калеко Далеко

преди 3 години

До Калеко АлекоНинова няма нищо общо с БСП /БКП/ , тя се дотътри от СДС .На Нинова не и пука за БСП , имаше договорки с Борисов , за да си РАЗДЕЛЯТ Премиерският и Президентският пост , но нещата се преобърнаха , най-вече за Нинова .Въпросът е , Нинова защо е лидер на БСП , по какви причини , след като ''тя'' РАЗЦЕПИ ПАРТИЯТА И ПРОГОНИ ЕЛЕКТОРАТА И ?

37

Анонимен

преди 3 години

До ловечПредлагам СИМИТЛИ за столица на България. Поли Президент а Стефчо Министърпредседател

36

Анонимен

преди 3 години

На времето имаше една Надежда М. докато не расипа СДС, заедно с Костов, не миряса...

35

Анонимен

преди 3 години

Реално Нинова е единствена опозиция в момента. мутрите и ДБ са проекции на Доган, ще видим за Слави, дано той не е , но май ще е такъв случая!

34

Dinosaurus

преди 3 години

Олеле ущипаха ме! А трябваше да е друг, аз съм невинна мома!

33

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще довърши БСП. Крайно антипатична е за неутралният избирател. Може да мобилизира само твърдото ядро на партията, но вече и това не е много сигурно.

32

Анонимен

преди 3 години

Нинова, ти защо не си в затвора?????????????