56

4epa

преди 3 години

ЩЕ ЗАПО4НЕ ОТ ВАНКО 1 И ЩЕ СВЪРШИ С ПЕЕВСКИ ЗА ДАНС - А ПРЕДИ ТОВА В КОСТИНБРОТ СА ПУСНАЛИ ФЛШИВИ МАШИНИ ЗА ИЗБОРИТЕ - ЩЕ ГИ ТРАНСПОРТИРАТ С ФАЙТОНИ А НЕ С АВТОБУСИ !!!!!!!!!!!

55

Мая

преди 3 години

Чакаме те в община Тервел.саниране, свлачища, асфалтиране с пътни знаци като за детска градина.общински земи,пасища и други, други .

54

Много правилно

преди 3 години

Ще работят по сигнали, ако няма сигнали ще си ги създадат. Ако не успеят да ревизират тези 10 години сега, то ще ги ревизират в следващият си живот! То при тях няма отстъпление, дори и от отвъдното! Важното е да работят! Дано да започнат ревизии още от началото на прехода за 30 години назад, та да видим кой, какво е откраднал! Тогава ще има смях в залата!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Толкова са прости, че няма накъде.Те имат ли си на предстана как се проверяват "стотици обекти"?Това са купища изчисления особено в строителството.Освен това при строителството има непредвидени разходи.Трябва да направят ново ведомство ако искат всичко да е точно,а това означаво нови заплати и материална база.То не е като да хвърляш яйца и да викаш "оставка"

52

До коментар 56

преди 3 години

Абе те всички прокурори и съдии са корумпирани.аз като няма какво да им дам и ме осъдиха.на окръжен съд спечелих,но висшия се дадоха много пАри от община защото не са техни от народа.няма оправия в тая държава.за кокошка няма прошка.така е.

51

Анонимен

преди 3 години

Само прочетете коментарите: "Ето това е най сладката част от играта", "Еххх и аз искам да съм ревизьор". С такова корумпирано мислене на къде сме тръгнали? Какво очаквате от политиците, като голяма част от народа е със същото възпитание?

50

СС

преди 3 години

Къде са прокурорите,съдиите и другите калинки да се самосезират и поработят ???

49

БайХ

преди 3 години

Ето това е най сладката част от играта на народен представител - да бъркаш в кацата с меда. На по-завистливите и лакомите ще им се услади най-много да пляскат по ръцете другите които са бъркали преди тях. Всичко това маскирано под термина ревизия.

48

истина

преди 3 години

Стотици обекти които са построени при управлението на ГЕРБ - дано да има какво да се проверява и след управлението на сегашните смешници

47

ФАКТ

преди 3 години

ПО КОМПЕТЕНТНА ЛИЧНОС ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА КОРУПЦИЯ ОТ ЕКСПЕРТА МАГИСТЪР В ТАЗИ ОБЛАСТ ЗАПОЗНАТА ИЗТЪНКО С ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ НА КОРУПЦИЯТА ОТВЪТРЕ И С ОГРОМЕН ОПИТ В ТАЗИ СФЕРА ДРУГАРКАТА МАЯ ПО ИЗВЕСТНА КАТО СЕСТРА ГАЛЕВА. ОЧАКВАЙТЕ ИЛИ ПО СКОРО НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ.

46

Анонимен

преди 3 години

Ще, ще.На тези им остават още няколко дни...

45

СЪВЕТСКИ ВИЦ

преди 3 години

РЕБЯТА ДАВАЙТЕ ПЯТ МИНУТ БУДЕМ РАБОТАТ РАБОТАТ РАБОТАТ А ПАТОМ ЧАСИК ОТДАХНЕМ.

44

въпросче

преди 3 години

защо нямаше такава комисия до като управляваше бсп ?

43

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

А , ШЕ ИМА ЛИ ВРЕМЕ ТАЯ КОМИСИЯ...??!

42

Анонимен

преди 3 години

Едно нещо полезно, което са направили до момента протестърите за България?

41

Анонимен

преди 3 години

До 38А за такива като теб - бесилка!

40

Анонимен

преди 3 години

Целта е да компрометира герб, а не да търси далавери изобщо. Да не говорим за рушветите, които ще прилапка.

39

Анонимен

преди 3 години

Започнете от мини марица изток. Кражби на всички нива.

38

Анонимен

преди 3 години

Жалко че няма да проверяват обекти на отговорни другари, а ще се занимават само с аматьори.

37

Анонимен

преди 3 години

"Само ще ревизират няма да управляват!"Ревизията е началото на управлението. Следват съдебни дела и реални наказания. Ако не се започне със спазване на закона, всяко ново управление ще бъде като старото.