70

Анонимен

преди 3 години

Няма партии на протеста, бе хора, де да имаше! Протестът не роди нови лица и движения, само на негов гръб в парламента успяха да се шмугнат стари, компрометирани и обръгнали тарикати и тарикатки, това е!

69

Каролина

преди 3 години

Не могат! Слави сам ще се научи!

68

Анонимен

преди 3 години

Борисов крадял... От сиромаси като тия *** щото има много да се краде. Дори нямате доказателства черно на бяло, само цвилите на умряло и вие не знаете защо. Айде гледайте си сега баба ви Мика, оная дето води парламента и не може да казва Р и дайте на Тошко африкански да ви отреже по някой крайник...

67

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъПротеста беше АНТИ ГЕРБ,а не анти БСП или анти ДПС или анти някой друг,хората се събраха и от ляво и от дясно,за да протестират заедно срещу ГЕРБ!Всички протестираха по някакъв начин,някой с телевизията си или в парлкамента като БСП,други с други медии,чрез сайтове,информация,на улицата,с плакат и т.н.Няма да имате друг шанс, подкрепете Слави,Радев и останалите партии без герберите, ако не ги подкрепите, толупа ще ви закове завинаги в робство и тирания и ще ви смачка един след друг

66

Партия от протеста

преди 3 години

С любезното съдействие на черепа и Ц. Василев от Белград.

65

СУПЕР

преди 3 години

НА ИЗБОРИТЕ , ЩЕ ВКАРАМ В НЕТА ЦЕЛАТА СИ ФАМИЛИЯ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ, БАРАБАР С УМРЕЛИТЕ СТАРЦИ ОТ РОДАТА...ХА,ХА,ХАААААААПО ПОЩАТА ПЪК Е ОЩЕ ПО-ЛЕСНО!ЩОМ ЩЕ СЕ ПЛАЩА ....ЩЕ РЕШИМЕ ПРОБЛЕМА ОТ РАЗ!!!

64

ГЕРБ

преди 3 години

УЙДОРМАТА -ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СМЯНА НА СИСТЕМАТА МАЙ С ФАШИЗЪМ !!! ЗАЩО ЛИ НЕ МИ ПУКА !!НЕКА СЕ УДАВЯТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА И БЕЗ ЧОВЕЧНОСТ!! КЪДЕ СА 50лв+КОИТО ОБЕЩА ДА НЕ СПИРА МАЯ КЮСТЕНДИЛСКА ААААААА???А ДОБАВКИТЕ ЗА ВЕЛКДЕН ????

63

НЕМА ПРОБЛЕМИ ,БЕ...

преди 3 години

НИЕ СЪЩО СИ ИМАМЕ ХАКЕРИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ПО ИНТЕРНЕТА , ПОЩАТА И СВЪРЗАНИТЕ МАШИНИ!ПЛАЩАМЕ СИ ДОБРЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ И ...ЩЕ УРЕДИМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!НЕМА ЛАБАВО!!!!!!!!!!!!!!

62

Пян_Гъ

преди 3 години

Понеже са на левия тротоар, "десните" няма да помогнат на ГЕРБ. ИТН не могат да прокарат п-во без подкрепа поне от БСП и ДПС, а това е самоубийство за тях. За останалите шансът е само на теория (БСП/ИСМВ и ДПС). Така се стига до служебно п-во и предсрочни избори - понеже ще са дискредитирани (забравен референдум, безотговорност за съставяне на п-во), "протестърите" и ИТН ще загубят доста гласове и НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ХОД!!! Въпросът е дали го съзнават, за да избегнат собствения си капан.

61

До 66

преди 3 години

На фигуранта може да се даде шанс,ако е заслужил,но той е не е и никога няма да заслужи.Той е в отбора със задкулисието,старите служби които са му и съветници,олигарси и участва в инженерингов проект на Слави и вечните бандити.

60

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

КАКТО КАЗА БОКО :СЕГА Е РЕД НА СЛАВИ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!А , АЗ И НИЕ ОТ ГЕРБ.... ЩЕ ПРАВИМЕ ЩОУ-то....!

59

Анонимен

преди 3 години

Дайте шанс на Слави и на президента Радев, изпуснете ли този шанс,робството и тиранията не ви мърда

58

Анонимен

преди 3 години

Няма партии на"протеста",стига ги въздигайте!Влязоха маргинали на статуквото,на Черепа и другите затворници и ИТН на резидента и още такива.Това е най гнусното НС.Бързат с промени Изборния кодекс,като че ли това е най важното!"Важно" е за фалшифициране на изборите?Да се подготвят на макс,с фалшивото гласуване по пощата,машинно 100% от какъв зор?Зора е да има връзка с интернет и директно с ЦИК,а ЦИК едноличен избор на Радев.Досега машините нямаха интернет връзка,да не се допусне намеса,а сега да

57

ИТН

преди 3 години

ИТН е съкращение от "и така нататак".

56

Анонимен

преди 3 години

Десните(вероятно герберите) ще разболеят и убият Веселина Томова,кажете и да спре да пише! Майка И и баща И бяха разболяни и убити,кажете И да спре,защото и тя ще ги последва след време.

55

Анонимен

преди 3 години

Е защо, те ИТН и БСП са си аверчета. Това не е тайна. А ДПС вървят в комплект, безплатен бонус.

54

Гуфу

преди 3 години

До 54,Никога не е било по-лесно да емигрираш. Може да отидеш където си поискаш. А ако е в държава член на ЕС дори няма да се водиш емигрант. Това му е хубавото, свободно движение на хора. Така, че лесно е действай и билетите са евтини. Замини там ще цъфнеш най-вероятно пък ори малко късмет може и да вържеш.

53

опетков

преди 3 години

До Анонимен Какво занчи:" Дългият няма да се поддаде. Той вече се прецака и няма полезен ход.

52

опетков

преди 3 години

До Анонимен Цялата грешка е в матряла. Каквото и да измислиш, партии, ОФта, мутрета и чалгари, матрялът е един и същ. До няколко месеца новите започват да действат като старите (ИТН вече го прави).

51

Анонимен

преди 3 години

Партиите на протеста правят всичко напук.Не виждат ли какви големи проблеми има вътре и извън държавата. Вкарват ни в голяма криза. Не мислят държавнически, а всичко е заради лични враждебни отношения.Много им се управлява, а при нови избори ще бъдат изметени. Партиите на протеста са издънки от толкова добре познатата ни БСП- БКП.