19

мери

преди 3 години

Сега заминава в Турция да се лекува и след това ще отиде при авера си в Дубай не го търсете повече Това е замисала с скъсания минискус Горкия сега ще си харчи еврата с кеф

18

Христо Христов

преди 3 години

Тиквата е страхлива мишка, както всеки ес демократ.ПП. Урдулата ваксинира ли се вече с Астра Зенека или още се ослушва?!

17

Електра

преди 3 години

Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но допуснах голяма грешка, че пуснах телевизора по БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал там, превключвам БТВ и още по голям ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова Сетра Галева, се е запенила там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите са победили, и само с 4% са превзели целия ефир, какво ли щеше да е ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно порно звездат

16

Анонимен

преди 3 години

ама разбира се, за сряда му е планирана бъбречната трансплантация

15

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте да му се обади дископатията бе направо Дискова херния да го тикат в количка като Маргните

14

Анонимен

преди 3 години

То пък един парламент и да иде да им го обясни плана, те няма могат да го схванат и да го изпълнят. Още правителство не могат да съставят, та план ще тръгнат да изпълняват. Плана е лесен ама за да се изпълни трябват пари, а ЕНП пари не дава на кой да бъде.

13

Като стане напечено

преди 3 години

Тоя или го убиват или го оперират.Страхливецът да измисли нещо ново.

12

Анонимен

преди 3 години

Непослушният ученик се прави на болен и все друг му е виновен друго какво да се каже за ББ . Може и още когато му дойде времето както казваше " царя".

11

Анонимен

преди 3 години

Борисов не дължи обяснения никому!

10

52548

преди 3 години

Кръшкачът винаги си наира удобна диагноза. Като ученик - анигна сатарилс, като премиер му е пораснала работата - операция. Когато извика прокурорът, трансплантация ли ще бъде? Всъщност, имал някой, който да е изненадан от тази случка?

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега. Всички знаем какъв е мъжкар. Дори не би се замислил да иде в парламента на патерици. Не ни будалкайте. Мъж но годината, десетилетието, века.

8

no name

преди 3 години

Ама разбира се, то никой и не очаква бай тиква да се яви в парламента. Просто му гледаме сеира какво още ще измисли - първо беше в отпуска, сега го оперираха по спешност (коляното:))), после ще го заразят повторно с Ковид, и накрая ще се окаже бременен с близнаци и ще излезе по майчинство 2 години.....Цирк дьо Солей

7

Анонимен

преди 3 години

Има рампа за десетки хиляди изградена за достъп на инвалиди. Ще го забутат.

6

Анонимен

преди 3 години

Навреме, съвсем навреме се разболя!

5

Анонимен

преди 3 години

Е така ни управлява 11 години с номера, лъжи, интриги, шмекеруване ! Загубихме много години и пари с тоя циганьооор

4

Коментар

преди 3 години

Тоя инфантил мозъка му е останал в детската градина!И ние едно време за да не ядем шамари се правехме на ударени!То бива бива..ама!А докторите дето са му правили "операция" и те са за затвора заради фалшиви диагнози,точене на пари за операции,нарушаване на хипократовата клетва и изобщо за тази измама!

3

Анонимен

преди 3 години

Единствената възможност на бай чекмеджан суджуккюлчанов, за осигуряване на двугодишен рахатлък, е да излезе по майчинство.

2

анономен

преди 3 години

Играта май не върви. Поредното измъкване. Какво ли е следващото.

1

Анонимен

преди 3 години

Ноободи кеърс!Другия път като падне дано изобщо да не стане!