99

Анонимен

преди 3 години

Тиквата паднала и си счупила дръжката. Професор агроном от Института по зеленчуците е залепил нова дръжка.

98

Анонимен

преди 3 години

Операцията е била спешна заради насроченото изслушване в парламента.Много спешна и смешна операция.Представление за медиите на 112 мястов света - обличане на спортен екип, фалшиво падане за дузпа, симулация на трвама, симулация пред погледите на медиите на 112 място в света, симулация на операция и симулация.

97

Анонимен

преди 3 години

Да се осигури помощно средство - носилка за Пациента.Ценко Чоков дори на носилка влизаше в съда. Смел човек беше. Колко смели бандити въпреки болестите си влизаха в съда и смело се подпираха на патериците.

96

Анонимен

преди 3 години

Само че баце са 3 книги ех язък...

95

Корморан

преди 3 години

Ще се яви до края на годината

94

САТАНА

преди 3 години

Шубе от обяснения и ревизия

93

Анонимен

преди 3 години

И защо Томислав Дончев да не представи плана?План ли им е нужен,или шоуЯвно скоро белият автобус ще сменя стъклата

92

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 94: "Вижда се какво става без него под управлението на ИТН и ДС"?Е, то бива тролски г'лупости, ама ти направо биеш рекорда. Бойко Борисов е все още премиер, макар и в оставка, а ИТН не са получавали мандат. Кой закри (и пак задейства) кризисния щаб? Бат'ти Бойко. И сега се крие от парламента.И чак и до "УБИТИ" са ти стигнали съчиненията. Мисли и тогава пиши.

91

мак

преди 3 години

Това му бе целта на страхливия пл.ъх.ок. Вместо да се подготви за явяване и да се яви като мъж, тоя рита топка и точно сега го хвана травма и спешна нужда от операция. Смеш..ник. Няма вече - вижте ме, колко съм готин на таз магистрала в джипка, как работя, аз, аз. Детинщина, инат, злоба, страх.

90

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ясно показа на простолюдието ,че стои мноооого над Парламента и разните му депутати. Човек ,печелил 10 години Златната топка, милван по главата от 3 папи, Милиардер и тн- им го отпра с 300 в д--рата...

89

Анонимен

преди 3 години

Бойко сам ще прецени къде и кога да се явява! Вижда се какво става без него под управлението на ИТН и ДС - махнаха щаба и ето днес над 200 починаха от ковид. Реално тези хора бяха УБИТИ от слави трифонов и ДБ

88

ДА

преди 3 години

Тоя и некролог ще си пусне,само и само да не го закачат!Пример-"Опасен чар"-Тодор Колев!хаха

87

Анонимен

преди 3 години

Нищожествооотооо му няма нищо ,лъже като дърт циганиннннн,страх го мутрата страх тресе *** ,лаура кьовеши го чака да оздравее със 10 европейски адвоката.

86

Анонимен

преди 3 години

А някой ще го попита ли с какви пари купи на дъщеря си апартамент за 240 000 евро близо до докторската градина?

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Наистина трябва да си бавноразвиващ за да повярваш че Славуца пипва ковид в момента който разбира изборните резултати. Да повярваш че като му изтече карантината ще се появи в парламента. Да повярваш че изобщо точно тоя ще оправи държавата.

84

Анонимен

преди 3 години

Бате ви Бойко всъщност е опериран от хемороиди. Това е очевидно от снимката на която е опулен и нагъзен. Но за по голяма героичност е казал на пресата да пишат скъсал менискус

83

Анонимен

преди 3 години

Този номер бледнее пред номера в изборната нощ-сам пред джипката посред нощ,а над него бавно се сипе нощния сняг,нещастен и жалък от пировата си победа,как подмамва останалите да се прегърнат,щото имало едни 50 милиарда,които трябва да се "усвоят".Като не му мина този номер,измисли друг.Какъв ли ще е следващия?

82

баба мара

преди 3 години

този цирк е затова да не се яви в сряда в нс отишъл да играе футбол в дъждакакто влезе жандармерията в президенството така да го довлечат в сряда в нсникои не е над господ

81

Анонимен

преди 3 години

Това е тинята в резултат на липсата на социални политики и пълнене гушите само на приятелски кръгове. Начиная от лука нов, та до днес. Под флага на уж де мопкрай ция.

80

Анонимен

преди 3 години

Как си го представят Бацето да бъде доведен принудително с НСО? Аз лично не мога