84

Анонимен

преди 3 години

Много ясно отражение е парламента- народа.Щом не ви харесва. Значи не харесвате себе си.

83

Анонимен

преди 3 години

До стоянА ти съда ли си ? Тези другарю които окрадоха БЪЛГАРИЯ са комунистите и те трябва да са в затвора.Вие си заслужавате съдбата - сегашния *** народ има слаба държава

82

Анонимен

преди 3 години

Има такъв народ ,го избраха простото население на България чалгията и немислещите ,които не знаят не разбират и не разграничават шоу от политика. А в тази партия явно някой дърпа конците.

81

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Божков в интервюто си каза, че Слави си е разпродал партията на парче,ако е вярно,това означава,че няколко човека са собственици на партията му.

80

Анонимен

преди 3 години

До САМО С РЕФЕРЕНДУМ...Че кой е казал,че искаме такава глупост като "мажоритарен вот", това е една измислица на тези,които искат незаконно да влязат в парламента,тъй като не могат да съберат достатъчно гласове и се класират редовно чрез партия!Никой не иска "мажоритарен вот",че сте се занатискали да го пробутвате!

79

КЛ

преди 3 години

Тези на снимката не могат да се понасят.

78

стоян

преди 3 години

Какъв мандат?Бойко Борисов трябва да е в затвора.Сега се прави на контузен.Скоро Тиквата може да съобщи и че е направил спонтанен аборт.Толупа е по-голямо *** и от Караянчева.

77

протестъри

преди 3 години

само славчо чалгата с парите от божков от дубай ще ни оправят.

76

Анонимен

преди 3 години

Платените поддръжници на мутрите намаляват, но за сметка на това стават още по-прости.

75

Анонимен

преди 3 години

Учиндолеца спечели 500 хил чалгарски гласа. После рязко се разболя от болест дето сам твърдеше, че я няма. Лъсна най голямата му лъжа, че иска мажоритарни избори. Платените му поддръжници сценаристи не заслужават коментар. В момента всички сме в очакване на първото в света ЧАЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО :)

74

САМО С РЕФЕРЕНДУМ...

преди 3 години

..ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛИ "МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ" , ЗА НОВИТЕ ИЗБОРИ!СЪБИРАЙТЕ ПОДПИСИ ЗА НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА "МАЖОРИТАРЕН ВОТ"!САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Я па ти!

преди 3 години

До Я па я..!: Сега Бойко има 75 депутати, а в предното НС имаше 95. Така че не само че не е взел гласове от някоя друга партия, а има най-ниският резултат от всички избори, в които ГЕРБ е участвал.А че правителство няма да може да направи, в това никой не се съмнява. Времето му отминава.

72

Анонимен

преди 3 години

Целта на протестърите беше да направят диктатура като променят изборният кодекс и запишат, че мнозинството може да заличава партии.ГЕРБ обаче станаха първа сила и им осуетиха тези намерения.Партиите на протеста преливат от бивши членове на БСП и ДПС.Действията им със старите партии са напълно координирани и това се видя в парламента.

71

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканСамо тези бюлетини пуснати за вас са без фалшификации, хубаво ,е ни информира.А Христо Иванов когато купуваше гласове в Лондон на опашката това не е ли истина?

70

ДО 65

преди 3 години

ИМА ДА СИ ЛИЖЕШ ДУПЕТО ЗА СОЛ ЩЕ ВИДИШ ГРОЗНИЯ УЧИНДОЛЕЦ КОЛКО Е ***

69

ПЕХОТИНЕЦ

преди 3 години

до ИстуканВЪВ ВСЯКА СИКОМИСИЯ ИМАШЕ ПРЕДСТАВЕТЕЛ на БСП и Застъпник от Слави и ДБ, подписали са протколите

68

Анонимен

преди 3 години

Г - н Румен Радев - добър, образован и почтен и умерен човек и мъж, българин, милеещ за България, най - добрият Български Президент!

67

Анонимен

преди 3 години

Идва служебно правителство, а после и Черепа. Шоуто трябва да е тотално. Тогава вече и правителствена болница няма да помогне...

66

Истукан

преди 3 години

До АнонименСамо ГЕРБ си знаят как са обърнали изборите в тяхна полза.

65

Учиндолец

преди 3 години

Слави Трифонов е болен от СТРАХ, че не може да ВДИГНЕ САМОЛЕТА