104

Марвин

преди 3 години

Смотани хора... Пак се хващате за ИТН. На този етап те не са длъжни да правят абсолютно нищо. Ред е на мутрата и лакеите му да създадат "правителство", но едва ли ще стане. Време им е да си ходят, дори и те вече го осъзнават, въпреки слабоумието си.

103

Анонимен

преди 3 години

И понеже Буци се отказа да е министър-председател, но това е за малко, като нищо ще ни натресе любимката му Деса, дуловска принцеса. А Даниел Митов е най-безличното същество в републиката. Деса поне и се носи славата.

102

СЕВДА - ТВ

преди 3 години

България слиза с още 1 място надолу по медийна свобода /112 от 180 държави/ и затова решихмеВсеки час да ви информираме за температурата на БацеВсеки два часа да ви информираме какво е ялВеднага да ви информираме след всяко негово посещение до тоалетната и за резултатите от това събитиеНа всеки половин час - информация за кръвно налягане, пулс, кръвна захар и т.н. и т.н.

101

пияница мистик

преди 3 години

До ДианаСамо седи мирна и гледай мача :))) Така по-добре стана даже. Вземи си и пуканки. Ще гледаме "ГОЛЯМОТО OCИРАНЕ - 2", дето ще е по-грандиозно и от на Орехчо срутището, дето постигна за 1 година. Тези си нямат и на идея, как се управлява държава и са Орел, Рак и Щука. Всеки ще иска да краде, щото са гладни и ще си прегризат гърлата един друг до няколко месеца. Да си правят там коалиции, но засега виждам предложения само за изборен кодекс за нови избори. Нищо друго

100

Анонимен

преди 3 години

"На Радев сега му треперят гащите някой да не вземе в последния момент да подкрепи ГЕРБ."Кой? Марсианците? Или жителите на мъглявината Андромеда?

99

Диана

преди 3 години

Как мислите, защо идеята за правителство на коалицията ГЕРБ-СДС не получава подкрепа от останалите политически сили в парламента? Според мен, защото това им внуши БСП с протестите си - убедете ме, че не е така! Значи Герб били такива, онакива, всякакви и така оплюти, те не може да сформират едно стабилно правителство - правителство, което да управлява така добре, че да се подкрепя от мнозинството депутати! Мнозинството депутати не се интересува от работните качества на правителството! Трагедия..

98

човек от народа

преди 3 години

На Радев сега му треперят гащите някой да не вземе в последния момент да подкрепи ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 3 години

герб дпс пак ли искат да правят правителство ??? Да се направят мажоритарни избори .Тогава герб дпс няма да могат да вкарат дупитати у парламента ;) Както стан на президентските избори.

96

sofeto

преди 3 години

На който му се гледа БГ цирк да следи и да помни, от утре!

95

Истукан

преди 3 години

Хора, Слави връща мандата. Няма никаква смелост и отговорност и умения да състави правителство. Какво очаквате от един шоумен. Издадоха го сценаристите на шоуто.

94

Анонимен

преди 3 години

Шефката на парламента от ИТН е бивш член на ДПС. Разбрали са се двете партии за промяна в Избитателния кодекс, който ще даде още 150 секции за гласуване в Турция, така че ДПС да получи нови 200 000 гласа и да стане първа сила в България!

93

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко Борисов не беше мутра, не беше крал, не беше пр-остак, вулгарен, развратен, не превземаше бизнеси със силата на държавата не беше популист, не излагаше България по света, не подари 3 милиарда на Путинския режим само през 2020г, ако беше извършил лустрация, ако не раздаваше порции на ДПС, ако не беше събирал калинки, *** ,толупи ако, ако , ако...щяхме да гласуваме за него и нямаше да го тричат такива като Мая Галева и Хаджи Генчо Трътката. И сега Бойко нямаше да се "контузва"....

92

Истукан

преди 3 години

Слави е силен по телевизията, но не и на живо в реалността, когато трябва да управлява. Жалко, че излъга толкова много хора.

91

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите от ИТН не могат и не желаят да управляват, крият се като мишки, същото прави и Христо Иванов, на когото му разкриха заверата с ДПС.

90

Анонимен

преди 3 години

Протестърските партии планират да затворят ТЕЦ Марица Изток.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96"И аз не харесвам чалга.По ми е приятно Буци да обижда и да псува на глас.По-естетическо е някакси!"И ти това псуване ли го наричаш? Дори и за да спуваш трябва да имаш някаква следа от интелект или поне IQ-то ти да е много отрицателно.

88

Handel

преди 3 години

И бибиткин не намери друг начин да се скатае а ударен освен да го "заболи коляното"?

87

Анонимен

преди 3 години

И аз не харесвам чалга.По ми е приятно Буци да обижда и да псува на глас.По-естетическо е някакси!

86

Анонимен

преди 3 години

чалгата промива мозъкът пазете децата от чалгата не на наркотиците

85

Bp

преди 3 години

Всички знаем как Герб фалшифицира изборите.