50

АЗ СЪМ ПРОСТ И ...

преди 3 години

Не съм доволен от Младежи ГЕРБ. Липсва ентусиазъм

49

Майора

преди 3 години

Абе Христо радвам се че си разбрал едно-че сам не можеж да съставиш правителство!А иначе какво да кажем , не сига че се провали като министър , ами търсиш "под вола теле".Но не забравяй , нашия народ е мъдър и не случайно казва"С теойте камъни по твойта глава"!

48

Анонимен

преди 3 години

Със цялото си лаене превърнаха Борисов от сатиричен в трагически герой.Борисов е ГОЛЯМ,а те са като гончета заобиколили едър дивеч.Покрай Борисов в дружното си усилие да го ликвидират изглеждат дребни като хиени наобиколили лъв.Може и да е бил тиранин Борисов, но парадоксът е, че народът разказва притчи за силните и презира слабите.

47

Анонимен

преди 3 години

Христю това съгласувал ли го е с маджу - после да не стане на кълбета

46

гост

преди 3 години

До АнонименСлав се е скрил. Боко не му дреме и го оправя както си трябва. Евала на Борисов. Да живее Борисов

45

Анонимен

преди 3 години

Слави не е ли писал пак у фейса ко ще става в държавата

44

Време за промяна

преди 3 години

Да не бързаме. Нека ГЕРБ да получат мандата и да го върнат, а после ще чакаме да видим какво ще направят Слави и ИТН. Утре за мандат ще дойде Томислав Дончев. Бойко е в отпуск, крие се в миша дупка.

43

до 42

преди 3 години

Той и Бойко Борисов нямаше никакъв опит като влезе в политиката.

42

Закривайте

преди 3 години

Цяла нация се спотаила, чака какво ще изохка учиндолеца. А той болен, не вижда, не може да стои прав. Не е сериозна ситуацията и май да я закриваме тази държава. Демокрацията не е добра за този народ. Да извикат пак някой немски благородник, останал без графство и титла да поема руля.

41

българин

преди 3 години

Какво ще кажат сега обвинителите на президента, че искал на всяка цена да състави служебно правителство?За съжаление, повтарям, за съжаление се опасявам, че накрая ще се стигне и до този вариант. Но то не е самоцел на президента, това е крайният вариант след като всички други се изчерпат.

40

Анонимен

преди 3 години

Пази Боже :D... Нямам нищо против ИТН обаче там е пълно с добри намерения и никакъв опит.

39

Анонимен

преди 3 години

Христо, Христо и ти като някои други се издънваше на поста си, некадърен си затова. Затова сега искаш от ИТН правителство, и твойта партия е пълна с калинки. ти самият си такъв, вземи я скъсай тая диплома, купена. Чалгаджии ще съставят планове и мерки. Ужас! Какво избра неграмотния народ за България. Берачите и миячите добре ни натресоха. Тези, които не живеят в България, не бива да гласуват, това е решението. Нито от Турция, нито от ЕС

38

Калеко Алеко

преди 3 години

Този с гумената лодка от Росенец търси да се закачи с абордажната си кука за някаква по-здрава основа, това се опитва да направи и разцепената платформа на сестра Галева, само че лидерът на тази "здрава основа" /ИТН/ в момента е болен и то май не от вчера, а неговите сценаристи пренесоха Шоуто на Каналето и Ку-Ку-Бенда на сцената на българският Парламент и превърнаха българската политика в Чалга-спектакъл, за радост на феновете си ... !!!

37

Румен Грипенов

преди 3 години

Всички са дюрекси на Корнелия!

36

Време е!

преди 3 години

Служебно правителство с Иван Костов-премиер.Да му се извинят и да го помолят!

35

Анонимен

преди 3 години

Понеже всичките тез словоблудстват, си спомних за майстора на българското слово Яворов и неговото стихотворение "Родина".'Къде си ти, Родино моя?Нима сред тая повилняла сбирОт вълци и кози надлъж и ширПотирена, чието име е безброят?!"Държа да кажа на г-дата Христо Иванов и Станислав Трифонов, че те са от квотата на козите-канибали.Истинските вълци в кози кожи са в две други партии и ще ги изпапкат козлетата, защото такова са законите на хранителната верига.Може да е за добро!

34

4epa

преди 3 години

А МАРКУ4А НИ ВОПЪЛ НИ СТОН- ПУСНАЛ Е ПУДЕЛИТЕ ДА ОСМРАДВАТ АТМОСВЕРАТА !!!!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов през цялото време говореше за съдебна реформа и смяна на Гешев, но забрави да спомене че промени в съдебната система минават през Велико Народно събрание. Тоест това което обещава е невъзможно в близките поне 5 години.За изборния кодекс дето иска да го промени 1 месец преди избори Венецианскат комисия ще бъде сезирана!

32

Анонимен

преди 3 години

Ех, другарю Христо Иванов ех червен популист .

31

гласувал

преди 3 години

за мутри вън, и съм член на мутрите. Заедно с ИТН и ДБ ще заличим ГЕРБ. Ние сме нови в политиката- аз съм арменеца, Мая, Татянъ, Ристу, Танасуф и други револиционери, които спахме до контейнерите,хвърляхме яйца и домати по сградата на парламента, лично аз разнасях 10 кила вмирисана риба. Изпълнихме с чест задачите от резидента.