130

бойкикев

преди 3 години

здравата основа за червен наследник като теб е бай СТАВРИ

129

анонимен

преди 3 години

Мъка,мъка мъка ,,другарю,,Иванов'' много мъка по социализЪма за Вас ............

128

Влак GT

преди 3 години

Интересно виждане.Само не мога да разбера на кои личности се базира този извод,Главозамяйването предхожда падението!

127

Анонимен

преди 3 години

Здрвата основа на Христо Бойкикев е в дядо му руски агент в Берлин. Поточствен комунист до мозъкаа на костите си.

126

ИВАНОВ,

преди 3 години

Вярвате на тези момчета-ИТН?На тях не им се РАБОТИ, далеч са от ДЪРЖАВНОСТ, МЪДРОСТ.Ако може евродепутати да станат- ще " експериментират".......................Знаем Трифонов и Ко от 1990; Хайдути, Българи-Юнаци... но... какво?....

125

Анонимен

преди 3 години

За нещастие, у нас все повече виждаме поведение на политици, основано върху междуличностни вражди! Тъжното е, че електоратът масово взема страна в тази безумна борба. Съвсем естествено резултатите от такъв сериал са отрицателни и това положение няма да се промени, докато не се изостави тази практика.

124

гост

преди 3 години

Не може хора хвърляли яйца по Министерски съвет, Парламент и Полиция да имат високи постове. Те са срам даже и като депутати. Какъв морал излъчвате към обществото? Какъв *** народ. Самите те, колко са прости, та да имат претенции пред президента. нито Слави, нито Христо са достойни за постовете към които имат претенции. Христо два пъти се дъни два пъти го отстраняват. Останалите пък, нямат представа къде изобщо се намират, ала Бабикян. Хаджигенов ми е Волен Сидеров, само се дъни.

123

К. Ш.

преди 3 години

Нали чухте какво каза Тошко Африкански след срещата с президента? Някой разбра ли нещо? Този човек няма и 300 думи в активния си речник. Разбрахте ли, че освен ГЕРБ, никой друг няма нито кадри, нито капацитет да води дъ ржавата? Борисов ще се върне, защото народът ще го върне.

122

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов и Атанас Атанасов като им излезе наяве в масовите медии предложенийцето за камерите на АПИ да снимат за средна скорост, следващия парламент ще го видят през крив макарон. Това го казвам като човек гласувал за тях

121

Анонимен

преди 3 години

Май ще се окаже неоспорим факт , че единствено ГЕРБ имат потенциала да управляват, чакаме да ни убедят в обратното. Ще почакаме още малко да видим хулиганите какво правителство ще съставят и кого ще помилват първи ( Галеви, Василев или Божков ) .

120

Dinosaurus

преди 3 години

Стига рева на чужди гробища, Ице, дедовото! Ти едва влезе в НС, сега ше агититаш за втората политическа формация. "Ми то същото като третото (и четвъртото) бе". И защо втората да е здравата основа, а не първата, най-подкрепяната? А, да, щото ти идваш от там и си им сърдит, а избирателите кучета ги яли. Важното е да изчегъртаме ББ, ако да бъде с фурнадйийската лопата Сл. Тр. А сега кво праим? Ау, требе да се работи - олеле.Я да покрещим още малко, пък после кой от къде е.

119

Анонимен

преди 3 години

Колко сме зле, малиий! Даже у Африка немат такъв *** премиер. Даже у Сомалия и Сиера Леоне имат зачатък на мозъчно вещество.

118

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте повече комуниста банкянски до властта. Никога повече борисов. Един ден ще е нарицателно за свещена простота.

117

Да

преди 3 години

Ще видиш парламент през крив макарон, ти комунистически предателю!

116

много съвпадения

преди 3 години

гледах интервю на банкера беглец - все едно чета изказвания на христо , мая и радев

115

христофорий

преди 3 години

ще правиш ли ревизия как децата на министър на Ореш***рски купиха тец в***рна и после го дадоха на дог***н ?

114

Електра

преди 3 години

Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Ндопуснах голяма грешка, че пуснах телевизора по БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал там, превключвам БТВ и още по голям ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова Сетра Галева, се е запенила там. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите са победили, и само с 4% са превзели целия ефир, какво ли щеше да е ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова да ти говори за морал, все едно порно звездата Чичолина, да е учителка в някоя детска градина...

113

аре

преди 3 години

Излъгахме Този Народ

112

Анонимен

преди 3 години

Дъщерите на Миглена Ангелова във Франция и Германия и за нищо на света не искала да се върнат в България. И тя не харесвала България.Браво. За такива българи умряха Левски и Ботев. Такива не са никакви българи.На лесно в развити държави като се оженят за чужденци е много лесно. Егати жалкия народ

111

Уво 2021

преди 3 години

Шаманите мъдруват. Аз мисля че превратът ще завърши с фиаско. Като зная кои са главните действащи лица.