10

60287

преди 3 години

Ало, екипа на тялото, не се занимавайте с дворцови проблеми, защото проофилтви явно друг. Когато няко стане монарх, той престава да бъде принц.

9

Анонимен

преди 3 години

Вън феминистката и лакея и от кралския двор!

8

Анонимен

преди 3 години

Не КОГАТО, а АКО стане крал...Не знам защо, но нещо се съмнявам, че Чарлз ще управлява, а и да стане, няма да е за дълго. Така, че да, животът на Уилям и Кейт доста ще се промени, когато станат крал и кралица.

7

Не

преди 3 години

Просто се уплашиха, че ще стане на 100г. ще се наложат тържества и ще засенчи останалите важни лица. Даяна е получила титлата принцеса от короната понеже е дъщеря на граф.Няма да получат тази титла останалите херцогини само защото са омъжени за принцове. Титлата е по наследство.

6

КУМШИЯТА НА ХАРИТО

преди 3 години

ТО Е ЯСНО ,ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГУШНЕМ ЧИМШИРА ,АМА ДЪРТИЯ ГО ДОКАРА ДО 99-ЛАЗАРНИКА И СЯ РЕВАТ ,ВИЙ КО ИСКАТЕ ДА ВЕКУВА ,А ???

5

Кочо

преди 3 години

До до 14Аз съм бил крал точно колкото и Чарли, цифром и словом 0, нула години ;). А това че ще живееш до 100 не значи, че не си издухан още от 70-75.

4

Кочо

преди 3 години

Вие сериозни ли сте, то е официално, че Чарли няма да става крал. Плешивият синковец цял живот го готвят за крал, то е ясно, че е той. Освен че баба Бети не се кефи на Чарли, той е на 70, за кога да става.

3

Щерю

преди 3 години

На сн. - С по една обърната, очадена тенджера на главата...

2

Анонимен

преди 3 години

Абе има да чака Чарлз,

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Какво ни...грее нас това републиканците,да му мисля...роялистите,търпяли 70 години една кралица в Британия.Нашия самозван...цар Боко тук,го...детронирахме на третия мандат.Таман беше решил да си прави...корона от кюлчетата злато,които бе спастрил от...закуските и го гътнахме.Панта рей;всичко тече,всичко се...променя.