336

Анонимен

преди 3 години

Джагаров казал на Тодор Живков: "Другарю Живков, не можете да ни забраните да ви обичаме"ДПС казва на Слави Трифонов: "Другарю Главен чалгар на републиката, не можете да ни забраните да ви обичаме"

335

Йо

преди 3 години

В момента работата в НС трябва да се концентрира в две сфери едната е законодателството, другата е съставянето на правителство" - НЕВ момента трябва да ни изведете от кризата, да стартира ваксинацията и т.н. Пък после правете каквото искате. Пак не са им наясно приоритетите на тези.

334

ЛЮБОПИТЕН

преди 3 години

Тошко африкански, като какъв се явява... да не би като ПЪРВА ДАМА на председателя на нЕма вече да има такъв народец

333

Анонимен

преди 3 години

Тошко РЕЗАЧКАТА не става за политик, а само за сме,шник

332

ФИНАНСИСТ

преди 3 години

до Факттакъв факт си ,каквито факти използваш, спускат ти ги Бабикян и преписваш от Фейк нюз, ах ти прикрит кадър на агенцията на "Мутрите... вън, от улицата в народното събрание"

331

Друг факт

преди 3 години

Към 31 март фискалният резерв е в размер на 7,9 млрд. лева. В началото на следващата седмица фискалният резерв ще надхвърли 8 млрд. лева. Тоест, имаме два пъти по-голям от минимално изискуемия по закон, заяви Ананиев, който в петък не може да говори от парламентарната трибуна.

330

Анонимен

преди 3 години

Ей, ама как хубаво се плюете. Човек да има време да ви чете. Децата станаха възрастни. Старите умряха и пак сме последни. Още 30г.такива и няма да има кой да ви чете глупостите дето ги пишете.

329

Факт

преди 3 години

До ФинансистМи те парите от нарасналия дефицит не са отишли за борба с Ковида, а за напомпване на заплатите на администрацията преди изборите - какъв си финансист като не можеш да четеш. А за липсващите 5-6 милиарда във фискалния резерв там извънземните са ги взели.

328

Реалист

преди 3 години

Тошко Йорданов нещо се е объркал. Демократична България не е партия на протеста, а партия на статуквото. Основата на тази коалиция от три партии е ДСБ на Иван Костов, а останалите само прикриват същността им.

327

Анонимен

преди 3 години

До Реални действия!Сатанистите не са лоши хора - това са хора, които отхвърлят институционализираната религия, защото я смятат за потистическа. Тези, които визираш, са обикновено чалгаристи с мания за величие.

326

ДБ

преди 3 години

май ще духат супата. Като се правят на интересни и не щат с ГЕРБ сега единствената им работа ще е легитимират правителство на БСП. ГЕРБ им даде на времето си 7 министерства, а от БСП ще получат само дупката на геврека, каквото и да са им обещавали. Защото истината е, че нямат нищо общо в целите на управленската си програма - нито в данъчната и икономическа политика, нито във външната политика нито в образованието или здравеопазването , нито в изборния кодекс - просто НИЩО.

325

Dinosaurus

преди 3 години

Хубаво е политическите партии, когато кажат нещо преди избори, да го изпълняват и след избори. Всяка една политическа партия в парламента трябва да е наясно с отговорностите, които носи. Ние ще направим това, което сме казали и преди изборите. Че те въобще казали ли са нещо различно от "Нов изборен кодекс" преди? А сега? Само попържни и налудничаво поведение. Даже зеления чорап не ги изтрая. А гласувалите за тях да си ги боднат на шапката. Останалите приготвяме яйцата.

324

Анонимен

преди 3 години

ТЕ ТИА НАРКОМАНИ ОТ СНИМКАТА ДА ДАВАТ ОБЕЩАНИТЕ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИНАЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЧАГЪРТАНИ....

323

ФИНАНСИСТ

преди 3 години

до Фактето сега да идват умните и знаещите от протестите и да коригират и бюджета и медицинското обслужване, премахване на ограниченията свързани с КОВИД, маски, ваксини и всякакви други, да се разрешат и нощните клубове, но при условия ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО ЧАЛГИ, да бъдат сложени във всяка витрина по Витошка и Графа по един телевизар и да работи на 7/8 ТВ денонощно

322

Анонимен

преди 3 години

До ФактСамо където при Орешарски нямаше ковид от една година насам, сещаш ли се?

321

Факт

преди 3 години

Е те така се "печелят" избори.

320

Анонимен

преди 3 години

Ако субсидиите на партиите станат 1 лев, тогава ще видите мутренски времена, драги господа. То не е само да предлагаш нещо, което звучи добре в ушите на народа, а трябва да помислиш и за последствията

319

Факт

преди 3 години

Пo oтнoшeниe нa cъcтoяниeтo нa фиcкaлния рeзeрвПo пocлeдни дaнни oт БНБ към 9 aприл т.г. cрeдcтвaтa пo фиcкaлния рeзeрв в БНБ дocтигнaхa 5.9 млрд. лв., кoeтo e нaй-ниcкaтa cтoйнocт нa тoзи пoкaзaтeл зa пocлeднитe 7 гoдини и пoдoбни ниcки нивa ca рeгиcтрирaни пo врeмeтo нa упрaвлeниeтo нa прaвитeлcтвoтo нa Oрeшaрcки - 2014 г.

318

въпросче

преди 3 години

абе , тошко като какъв се вживява :) ?

317

opa

преди 3 години

Честито ви ново реалити шоу! Чалгарщината влезе официално в политиката.. Популизмът винаги печели простолюдието, а явно у нас е то е голям процент!Ония се нагушкаха, сега е ред на тия.. писна им да хвърлят само салфетки..