416

sherlock

преди 3 години

отговорна воля на партията???!!!

415

Чочо

преди 3 години

Че някой видял ли ги е чалгата на протестите

414

Питали Радио Ереван

преди 3 години

В какво се изразява стратегията на ИТН? Няма пък! Няма пък! Няма пък! Фръц! Сърдити сме!Нещо подобно, но за повече информация се обърнете към руското посолство.

413

Jkl

преди 3 години

***!Буди мъж и патриот.Състави правителство,ако те свалят след време отговорността ще е на герберите и Корни приватизацията!

412

Вр

преди 3 години

ДПС няма да изпуснат случая да се качат в лодката на победителите.

411

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Ами то 1/3 От протеста си беше от БСП и другите леви партии и симпатизанти на Президента на БСП.... На протеста са липсваха единствено управляващите ГЕРП, ДПС и пишман патриотите, че и Слави не се е мяркал въобще!!!!!

410

Анонимен

преди 3 години

Новият триъгълник на властта: ДБ, ДПС и ИТН. А и чистките започнаха. Ива Митева уволни вчера 70 човека от Народното Събрание. А тя е в администрацията му от 2001 г. Оцеля и след уличиването на Христо Бисеров в измами, а беше негов личен административен сътрудник.

409

Анонимен

преди 3 години

Тези докога ше се правят на протестъри?Стига сте лъгали хората,едните са на Божков,другите на Цецо КТБ-то,най големия обирджия,на Прокопиев и Костов,и " най новата" скрита покрита на маринетката Слави.За съжаление Слави винаги е бил маринетка в полза на мутрите.Сега се събраха в един отбор.И все пак между избирателите на ДБ и тези на кукувците разликата в манталитета е доста различна.А тези на истеричната Галева и дуото "отровни" те са за окайване,примитива!

408

Стига

преди 3 години

Стига лъгали. Славчо е марионетка на Доган

407

Новите варвари

преди 3 години

Ех Тоше а мая, Дончева, Христо какво са бре ако не статукво? Стари муцуни са вече а уж нови и умни хора е къде са?и да въртите и сучете България не шоуто на Слави за да и напишете сценарий. И само с Манолова не се кооперирайте че и 78 стотинки ще спра ви дават хората!

406

Анонимен

преди 3 години

ИТН...

405

Бас

преди 3 години

Бас давам, че след Царя, Станишев, Орешарски и Бойко - Слави ще е следващият изритан като предшествениците си.Защо ? Щото в България политиката разгражда, а не изгражда.Щото мутренските времена не са свършили

404

Хм

преди 3 години

Много нови лица

403

Известни

преди 3 години

Получиха свойте петнайсет минути слава за някой може би последни (майче на хората им писна от теб) другите ще се върнат към шоуто и ще продължат да си ръмжат!!!

402

Истината

преди 3 години

Почват да лъсват договорките колкото и да заобикалят от партията на слави накрая ще се прегърнат с божков тире манолова

401

Анонимен

преди 3 години

В прав текст,правителство на ИТН няма да има! С 31% коалицията им закъде...?

400

Анонимен

преди 3 години

;-) borisov vi kaza na shega, he i magare da vi sloji, ste go izberete...ama vie nadminahte negovata fantasia...izbrahte otsastvasto magare daje...;)...stom vie mojete, i rradev moje...;)

399

Има Такъв Народ

преди 3 години

Искаме Слави за Премиер ! Всякакъв друг вариант е губещ !

398

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът е виновен за парламентарната криза! Протестиращите нека видят и чуят техните любимци какви ги приказват в парламента!

397

Анонимен

преди 3 години

Чалгарска му работа...Тези трябва да бъдат изметени от политиката.