21

На теслата Дръжката

преди 3 години

Тесла никога не е имала автопилот . Така нарекоха от гъз4рия системата си за Road Assistance КОЯТО ОЩЕ СЕ САМООБУЧАВА И ВСЕ ОЩЕ ИМА ТРУДНОСТИ ПРИ РЕАГИРАНЕ НА ОПАСНОСТИ И ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДОРИ ЗАДОВОЛИТЕЛНО ДА РАЗЛИЧАВА ОБЕКТИТЕ ОКОЛО КОЛАТА. Да, мърда волана насам-натам... натиска самостоятелно газ и спирачка ... отчита обекти около колата , движещи и неподвижни с рефлексите на 8-годишно дете. И ТОЛКОВА.Със сигурност това "дете" ще порастне до пълноценен автопилот... НЯКОГА, но не сега.

20

Коментатор

преди 3 години

Някой разбра ли, че никой не е шофирал? Единият е бил на мястото до шофьора, другият - на задната седалка. Сами са си виновни.

19

Анонимен

преди 3 години

Докога този самозванец ще ползва и петни името на най-талантливия учен и гений Никола Тесла?

18

У

преди 3 години

Знаете ли, че на повечето кораби има автопилоти от години. Има с най-различна степен на автономност, от такива дето следват зададен курс, до комплексни, които могат да заместят човек през 99% от времето. Въпреки използването и удобството има и с-*** за присъствие на човек, с бутон или датчик се засича дали има човек да следи всичко и ако не, започват аларми. Там всеки инцидент е ужасно скъп и затова е консервативна. Още има и хартиени карти даже! Ако стане авария, стока за млн$+корабът= хората...

17

Роко2

преди 3 години

Тесла ясно заявяват, че е забранено да оставят колата да поема контрола ,но защо не сложат зашита да паркира ако е оставена да шофира сама.

16

Totenkopf

преди 3 години

голема новина няма що

15

Dino

преди 3 години

Журналята само търсят да оплюят някого и нещо.Сега Тесла им е на прицел.Колко трябва да си *** да седнеш зад волана и да се довериш до такава степен на технология, която в момента се развива???Айде стига оплювахте работата на фирмит, които развиват интересни неща. Един ден и вие ще имате такива коли, щото няма да има други.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗомби, влизай в час, че инак си обречен да ядеш фейсбук, инстаграм, смартфон и зарядно за него.Сиреч - от глад ще умреш. То е ясно, т0луп.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам що за ииидиот трябва да си, че да седнеш зад волана и да оставиш нещо си да те вози. Наистина не го разбирам това. Ти мал*умен ли си къв си????? Ще тръгна аз от нас до магазина и ще чакам нещо си да ме закара за да си купя кисело мляко и после това същото, да ме закара до нас. И през цялото време, аз ще седя и ще си чатя по телефона. Хората изтрещяха ама тотално...

12

Кера

преди 3 години

Абе това същество Илон Мъск до кога ще петни името на Тесла, ползвайки го за еко-измамата с електромобилчетата си ?! И да се наака от зор, няма като как да заприлича дори на изрезка от нокътя на мечтателя, учения, уникалния изобретател Никола Тесла.

11

Анонимен

преди 3 години

Едно прозшествие от колко хиляди часа упетреба на системата?Все още може да не е съвършена но се приближава!Ние хората колко пъти правим катастрофални войни? Да не би да сме си подобрили естествени та съдим изкуствения интелект?

10

Анонимен

преди 3 години

Мина му модата на БМВ и сега ще ни информират за всяка катастрофирала Тесла.

9

Анонимен

преди 3 години

Мъск трябва скоро да признае, че се провали и не може да направи автопилот без ЛИДАР, както се биеше в гърдите.

8

Анонимен

преди 3 години

До ЖоШофьорът, разбира се, защото автопилотът е само помощно средство, а не заместител на шофьора. Много хора нямат капацитета да го проумеят.

7

Жо

преди 3 години

ВЪПРОСЪТ е, ако автомобил на автопилот убие пешеходец, кой ще носи отговорност?

6

двг

преди 3 години

Ау, колко са лоши електромобилите - как само удрят хора, блъскат се в дървета... Лоша работа е това електромобилът!

5

Мона

преди 3 години

днес една позната без малко да я прегази един електромобил. забляла се на тиха улица и докато се обърне и се залепила на капака. колата спряла точно преди да я размаже и направи на кайма . Не чула, че иде месомелачката.

4

Анонимен

преди 3 години

туй е като'демокрацията и данъците ме правят свободен'

3

Чупурлу

преди 3 години

Къде намериха тези дърво в пустинята? *** балъците.

2

Чебурашка

преди 3 години

Естествен подбор?Тук в австралия по улиците им направиха контакти