54

Анонимен

преди 3 години

До помнещБил си гъвкав ***, съгласен съм :))

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо трябва да ги нападат, като могат да ги докарат до пълен глад и мизерия и те сами да се предадат. Никой не е забравил как се разпадна СССР."Съветчиците и руските гъ30лизници си живеят с вярата че Горбачов е предал СССР и ако не е бил той мастодонта СССР още щеше да командори България.

52

Анонимен

преди 3 години

Казал го е. А американския посланик в Москва, след като вече милиони долара помощ се даваТ на СССР, но в нито един руски вестник не се споменава и дума /сакън руснаците да изпитат благодарност/ отива при Сталин и протестира.На другия ден във вестник Правда на последната страница с няколко думи и с най-малкият шрифт се казва, че СССР получава помощ от САЩ.ВСЯКО НЕЩО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ ТЪПКАНО.

51

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен49НА КОГО "ДА СЕ ПРЕДАДАТ",бе драги?

50

помнещ

преди 3 години

Да подсетя младите българи днес! След падането на СССР.След 1989 г.Америка чрез своето НАТО.Остана САМА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА "СЦЕНА"! И вместо да се разпусне НАТО като военен блок,както направи ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР!Тя продължи да контролира политиката над Европа и цял свят! Тя днес никого не"пази"!Тя контролира ВСИЧКИ,само и само да не държат за Русия!ЗАщото точно Русия,им беше и е все още,достоен противник!!-:)) Руснаците са родолюбци! Америка са ШОВИНИСТИ И ИМПЕРИАЛИСТИ! -:( КОй не го е разбрал още?

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Без тях американците щяха да са нацисти, не съм чувал Жуков да е казал това, но айде от мен да мине :)))

48

Анонимен

преди 3 години

Навални е ***, политически авантюрист. Допреди няколко години, преди да започне да работи за Запада, се е пишел националист, нещо като Волен Сидеров, да речем. Просто тази лъжица лъжица ще се окаже прекалено голяма за неговата уста.

47

Анонимен

преди 3 години

Краварите защо се мешат в цял свят, да си гледат техните убийства, че си имат много.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"Чекаме все САЩ да нападнат РФ ама нема"Защо трябва да ги нападат, като могат да ги докарат до пълен глад и мизерия и те сами да се предадат. Никой не е забравил как се разпадна СССР.

45

Анонимен

преди 3 години

Жуков беше казал - без помощта на САЩ и Запада никога нямаше да победим Хитлер - сега ще видите какво значи загуба. Не сте го и сънували.Щото като получаваш помощ трябва да се благодари,Иначе Бог ти го връща тъпкано.Сега целият свят е срещу вас.

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 44Асандж дори още не е съден, камо ли да са го "съсипали".

43

Анонимен

преди 3 години

Чекаме все САЩ да нападнат РФ ама нема, не са Ирак и Афганистан, ще почнат системно да се връщат в ковчези....:))) Това не е добре, Холивуд требва да прави много филми за "героичните" смели американци, мейби ще им повярват за пореден път :))

42

Анонимен

преди 3 години

вземете му паспорта на този кретенчо и го пуснете във вашингтон ди си върза за една атомна бомба. ще решите 90% от проблемите на света. от властния вакум който се образува човечеството ще намери и останалите 10% и ще ги провеси по дърветата. после почваме на ново, без демокрация по американски, без навални, без блек ляйвс матър, без войни за мир, без неоколониализъм и т.н. путин ти си, шах с навалников.

41

АнонимеН

преди 3 години

НАИСТИНА Е ЛИЦЕМЕРНО ДА ГОВОРЯТ ЗА САНКЦИИ ИЛИ НАПАДЕНИЕ ЗАРАДИ НАВАЛНИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ АСАНДЖ ГО СЪСИПАХА!

40

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя бай Данчо не стига че пада по стълбите ами и голем го вади и то на 80 години. Какъв ли го е вадил кога е бил на 30 г. Децата в детската градинка ли ги плаши. Или куче със салам. Що го неама Леонид Брежнев да му покаже къде зимуват раците. Досега да му е свил перките и да го е пратил на майната му у га.зо.

39

Анонимен

преди 3 години

А САЩ КОГА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА БАЗИТЕ В БГ,КОГА ЗА ЗЛАТОТО И УРАНА И КЪДЕ СА ПЛАТЕНИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ Ф16???????

38

Alex

преди 3 години

Хайде тези да се сбият най-сетне и даде приключва, а?Тия простотии ги слушам от времето на Рейгън.Досада!

37

САЩ със заплаха ?

преди 3 години

Щяло да има последствия за Русия !Интересно какво смятате да направите.....Попитайте Наполеон и Хитлер ?

36

Анонимен

преди 3 години

А САЩ КОГА ЩЕ ОСВОБОДЯТ ОКУПИРАНА ЕВРОПА 75 ГОДИНИ СТИГАТ КОЛКО ВЕКА ИСКАТ??????

35

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноВ Русия всички са затворници.