154

джо

преди 2 години

До Анонимен 167. То остана ли някъде място по света където да не са пропищяли от американците.

153

Никола

преди 2 години

За Саудитска арабия някакви нови, ей така питам...

152

Анонимен

преди 2 години

"Русия заплашва ли Америка че ако полицията им убие още някой цивилен при арест както се случва често там ,че ще има последствия"Ти гледай България първо, остави ги големите. Какво си се загрижил за Русия? САЩ да не са анексирали някой съсед случайно?

151

Анонимен

преди 2 години

Русия заплашва ли Америка че ако полицията им убие още някой цивилен при арест както се случва често там ,че ще има последствия и какъв точно им е *** че да протестират. Тоя трябваше да го приключат отдавна.

150

Tret

преди 2 години

Ами за благото на народа и родината и този начин на протест -гладна смърт- е приемлив. Да видим до кога?!

149

noFreeman

преди 2 години

какви последствия бе деменцио... като в Черно море ли оня ден... хахаха - издухана държава и изперкал президент

148

Анонимен

преди 2 години

Дементния Джо да мълчи.

147

anonimen

преди 2 години

edin po malko ot sega bog da do prosti

146

До Бузов

преди 2 години

Вярно............така е.................прав си, за съжаление!!

145

Бузов

преди 2 години

Четейки коментарите по повод Навални си мисля че сме жалко и заслужаващо съдбата си племе.Хайде със здраве скъпи жалки сънародници.

144

SHEFA

преди 2 години

А ЗАЩО ГУАНТАНАМО СЕ НАМИРА В КУБА?????????-СШАО ПЛАЩА ПО 2000% НА ГОДИНА ЗА ТОЗИ ЗАТВОР.-А И ТЕЗИ ЗАПЛАХИ НЯМА ДА ДОВЕДЪТ НИЩО ДОБРО-ТИЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ КОГАТО РУСИЯ МЪЛЧИ.-ЕЙ НЕ ПРЕСТАНАХА БЕ-КАДЕ ЛИ НЕ ВОДИХА ВОЙНА?-БЪЛГАРИЯ Е ПО ВЕЛИКА-НИЕ НЯМАМЕ НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БОЙНО ЗНАМЕ.

143

Анонимен

преди 2 години

И какво сега искат западняците?Специално отношение към Навални??Каквото за другите затворници.............това и за него!!

142

Анонимен

преди 2 години

... може да доведа до арест на сърцето...Какво дълбоко смислено изказване!А на мен ми се струва, че повечето тука са с арест на мозъка!

141

Т.Шак

преди 2 години

Последствия за Русия ще има така или иначе, ами да вземат първо да анексират Донецк и Луганск, че поне да знаят защо!

140

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да бъде пуснат на свобода...качен на катер и превозен на границата на руски екстериториални води в Балтийско море и там да бъде освободен.

139

komitata

преди 2 години

тез само запалхи сипят като едно кученце дето само лае ама е безпомощно

138

Радо

преди 2 години

А какво направиха с Асандж?

137

пияница мистик

преди 2 години

Американците са наивници, дето не познават начина по който мисли един диктатор като джуджето Убиец. Понеже е дребен и страхлив гном, той първо ще освободи Навални, да се покаже колко е великодушен пред света и след това ще го убие, най-вероятно е да го отрови и ще каже: "Не е моя работа да следя за здравето му. Аз го пуснах на свобода" :)))

136

Магдебург

преди 2 години

Не ми е ясно кои са САЩ, че да санкционират Русия. Хем смешни, хем безумни, защото с подобни изявление цялата им игра е оше по-очевидна.

135

ББ

преди 2 години

До АнонименГуантанамо...изтърпяват наказания терористи.убивали ..деца,индианците...пълноправни граждани в Свободните САЩ,имат и министър...в русия кога арменец министър...а да...продадохте ги на турците.бомби... нищо не сте видели още...всеки ограбил Свободна Воля или Живот на Свободно човешко същество...Армията на САЩ и Съюзници...милиарди свободни човешки същества идват за вас...Справедлив и Свободен Свят...или справка Световната История!!!Бог да пази САЩ!!!