606

Сат Н

преди 3 години

Само главния прокурор остана нечервен --------Главния ти прокурор е милиционерски син и самият той завършил милиционерското училище по времето на бай Тошо. Също като и банкянския глу пак. Цялата ГЕРБ се състои от червени милиционери, нереализирани комунисти.

605

Анонимен

преди 3 години

То и да има план за спасение не се знае дали от ЕС,ще го приемат.Сега ще видим какво означава да си зависим от Европейски средства.Бойко сега ще видиш ,че няма да ни пуснат средствата и ще ВИ кажат каква е причината.Скоро ще Ви стане ясно ,че Европа ще Ви е малка да се скриете.

604

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е в комбина с ДПС, те му изнесоха кампанията.

603

Анонимен

преди 3 години

Ане, къде е баба Мика, бе?Я ни я покажете за малко!

602

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 623Слави ясно заяви, че е про-НАТО и про-ЕС. Ако искаш даже можеш да го намериш в нета, как го казва. Ти си реваншист, а той е популист. Мечтай си брат, оставаш си в калта.

601

Анонимен

преди 3 години

В парламента няма партии, които да искат да вършат работа. Няма партии, които да имат някакви идея за някакви планове. Има 2 групи партии - клиентелисти (ГЕРБ, БСП и ДПС) и реваншисти (ИТН, ИСМВ, ДБ). Вторите влизат с една единствена цел и това е да съсипят възможно най-много живота на Бойко конкретно, не на ГЕРБ. Нямат планове, идеи, нямат нищо. Имат само саботьорски амбиции и селски език. А първите три просто искат "държавни позиции" и уреждане на техни хора. Това е. Обречени сте.

600

Анонимен

преди 3 години

ДБ, ДПС, БСП, ИТД, Кюстендилската да си направят обща партия. Примерно име "Къстендилско-чалгарски гювеч от псевдо социал-демократи " Да се явят на избори Бойко да ги смачка за пореден път! хахахаххахахахах

599

ДО 625

преди 3 години

ДУМАТА / ВЗЕМАМ / В ЕВРОПРОЕКТИТЕ НЯМА НЕГРАМОТНИКО... ТОЧНО КОГАТО СПЕЧЕЛИШ ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ДАДЕН ПРОЕКТ РАЗБИРАШ,ЧЕ ТРУДА КОЙТО ЩЕ ПОЛОЖИШ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ПАРИТЕ.

598

Анонимен

преди 3 години

Бойко ги смачка за пореден път! Най великият български държавник. Бойко завинаги!

597

Handel

преди 3 години

Естествено че има план и всички го знаем:1. Вземам 10 милиарда лева заем. От тях 1 милиард деля между шиши, домусчиев и доган2. 1 милиард отива за купуването на класовете на 600,000 държгавни чиновници3. 1 милиона отива за кебабчета на 300,000 роми от цигaнckи произход4. 300 милиона отиват за купуване гласовете на пенсионерите (и пак са неблагодарни!)5. 5 милиона отиват за разширяване на имението в Барелона6. Остатъка Горанов ги изпира по сметките ми на Каймановите острови

596

Анонимен

преди 3 години

Слави от мизерията ще ни избави!!

595

Анонимен

преди 3 години

България вън от ЕС и НАТО!!Слави премиер!!

594

Анонимен

преди 3 години

Замириса на печен глиган.

593

Анонимен

преди 3 години

Трифонов се отказа от основната си идея мажоритарни избори. Враговете за пред хората ДБ и ДПС се прегърнаха и гласуват заедно. Помиришат ли кокала истинския им нрав излиза на преден план. Това са хищници.

592

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето на България е в ръцете на Трифонов, ***, Доган, Христо Иванов и Манолова. Пожелавам им спорна и успешна работа. Те са хора които и по единично могат да ни оправят а като колектив могат да оправят целия свят даже. Успех!

591

Анонимен

преди 3 години

Бойко и Каскета трябва да ги няма, за да може Слави да направи минималната заплата 3000 лв.Така каза Мая Манолова.

590

Анонимен

преди 3 години

"Само главния прокурор остана нечервен и то не за дълго."Нещо си в грешка, България няма главен прокурор. Има едно момче с каскет което разгирава реалити шоу докато бъде назначен истински главен прокурор. Въпросното момче е без нито едно спечелено дело в престъпната си кариера, предало страната си за да помогне на Недосегаемите и личен пудел на мутрата на снимката.

589

Анонимен

преди 3 години

Каскета и той трябва да си ходи.

588

Анонимен

преди 3 години

Зелените Чорапи постигна целта си.Прекара Толупа.Всички са против Толупа.След известно време Гроб ще се разцепат и ще се отлюспват.Ще има цирк .Всеки ще иска да е до кацата с меда.Там са големите пари.

587

Нема

преди 3 години

план има концесии и заграбване. Троловете- журналисти започват денонощно да наливат излишни коментари. Народен съд трябва да има за мутрите. Краденето продължава останалите да го духат.