26

АнонимеН

преди 3 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ , ЧЕ БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

ГовЯдото крадливо се видя че не може да издържи и три дни без популизъм!Край бре,свърши се,оттук нататък ще бъдеш печен на бавен огън!

24

Изчакай

преди 3 години

Бойко, не бързай. Остави ги още малко да се доизложат. Всяко заседание на този парламент е една гротеска. Скандали, обиди, броят се половината време..Ако не си ти да те обсъждат, новото мнозинство ще си избодат очите. Има такива идЕоти ще се сринат под бариерата, изчакай още. Лошото е, че губим ценно време, но нашият народ е такъв - бързо повярва, наивен е, но сега ще се разочарова още по-бързо.

23

Таксиджиев

преди 3 години

Бойко,влез в парламента скъсай на 4 този план и излез. На зла круша зъл прът. То биви бива простотия но тези чалгари нямат спирачка.

22

Анонимен

преди 3 години

До 20Още няма правителство ...

21

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да го четеш на глас... просто го шостни в любимия си Facebook.

20

На Иван брат му

преди 3 години

До всички чалгари, анти-мутри и други дегенерaти: УПРАВЛЯВАЙТЕ БЕ! Айде управлявайте! Нали сте в парламента, нали сте мнозинство! Ама толкова май си можете...

19

За кои

преди 3 години

А бе казвам ви че Слави не е идвал, едни борчета са му поръчали скечове и сега ги правят със оркестъра. Няма време за парламент. Чалгата е изкуство изисква време и талант. Щипка простотия също, се слага през две минути.

18

до 16

преди 3 години

Добре е да уточниш, че говориш за славин трифонов - славуцата ака кокаин трифонов.

17

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

"На практика не е възможно да се чете в парламента, на практика трябва да им го чета до края на юли." Нормално за човек, който срича и е чел единствено Винету да не може да прочете един документ бил той и обемен. То е нужно и да се вникне в него.

16

Анонимен

преди 3 години

Яви се в народното събрание, мишок!

15

БАНко

преди 3 години

ЖИВ Е И НЕ Е В БАРСЕЛОНА !!!

14

АнонимеН

преди 3 години

ТОЯ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ И ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ??????????/

13

Анонимен

преди 3 години

Бойко хората те подкрепят, остави ги тия мутри ДБ и ИТН нека ги видим, ето вече съсипаха всичко за 1 седмица, и това дето ДБ и слави закриха щаба народа не го подкрепя, това са безхаберници пълни!

12

до 6

преди 3 години

Първо тебе ше те пратим, мишок.

11

Гиб Мелсън

преди 3 години

Няма такъв лъжец и манипулатор като Винету. Не успях да му преброя лъжите и манипулациите в кратката реч, която изнесе. Най-много ме разсмя твърдението му, че в Европа още коментирали най-успешното председателстване на съвета на Европа-неговото.Сравняваше финансови показатели от 12 годишно управление и едногодишното на Орешарски. Най-наглата му лъжа беше, че партията му нямало нищо общо с ДПС, Че премахването на НОЩ, не било напук. Нямам място да изброя всичките му лъжи.

10

Петко

преди 3 години

В дежурната стая на пожарната влиза шефът, с ръце в джобовете и бавна стъпка. Поглежда дежурната бригада и казва: - Хайде, момчета, стягайте се полека, получи се сигнал, че гори данъчното...

9

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!Мачкай червената и чака - рака ***, Бойко!ГЕРБ е първа политическа сила след последните парламентарни избори! ФАКТ!

8

За кои

преди 3 години

За кой за Слави ли? Не е идвал

7

пияница мистик

преди 3 години

Ей, балъk Боко, нищо не давай на чалгарите. Остави ги да се удавят в собствените си лайHa и невежество