74

Анонимен

преди 3 години

Само служебен кабинет през президента и нови избори, иначе няма отърване от октопода!В новия кабинет,герберите се окопаха навсякъде из цялата държава вертикално и хоризонтално, заграбиха всички позиции като един огромен октопод и няма никакво разделение на властите,никакво!

73

За неразбралите

преди 3 години

Готви се президентска република начело с Радев. Да ви е честита!

72

Анонимен

преди 3 години

Само служебен кабинет и нови избори, иначе няма отърване от октопода!В новия кабинет,герберите се окопаха навсякъде из цялата държава вертикално и хоризонтално, заграбиха всички позиции като един огромен октопод!

71

Анонимен

преди 3 години

балета трябва да е там и на всяка пленарна сесия да танцува и скарите да работят и не 4 години а вечно ще си седят там мутрите

70

Alexander Todorov

преди 3 години

ИТН: Но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот.Може би 1 милион и повече граждани искат да знаят как точно ще изчезнат? Отрова във водата, или разстрели, или каква е идеята точно?

69

Анонимен

преди 3 години

сега няма да могат да разделят баницата-кокала и от самото начало започват с скандали и кавги и цял сжят гледа излагацията им

68

Анонимен

преди 3 години

Ива Митова дори прочете ЕГН-тата на депутатите. Не знаела, че има Закон за личните данни. :D Ама от къде ще знае като български не говори.Аз имам частична дислексия и си го знам. Но Ива Митова има речево-езикови патологии, които не осъзнава дори за всичките си над 50г. Какво е семейството на Митова? Защо не са лекували детето си навремето? Жената е учила и е явно можеща. Защо са я оставили да развива говорните си дефекти?

67

Анонимен

преди 3 години

Ива Митова дори прочете ЕНГ-тата на депутатите. Не знаела, че има Зокон за личните данни. :D Ама от къде ще знае като български не говори.

66

Анонимен

преди 3 години

До българин 56И колко глоба да му сложат та да го принудят като вече толкова години е бил отгоре.Сега полека всички ще си заминат в чужбина при парите си като царя,станишев и др. а вие глупаците пак зле ще живеете,защото сега пак ви излъгаха с този Сл.Трифонов.Простите народи лесно се лъжат.Накрая ще забутат Бг на изток в Евразия.Ако не сте образовани добре преди да гласувате питайте някой по- умен поне.

65

Анонимен

преди 3 години

всички да се натоварят в джа рейса и да хващат гората не се ли наслушахте на празни обещания че пуснахте толкова мутри в парламента излагация за цяла България

64

Христо Христов

преди 3 години

"... ако подберат добри кадри с познания и на чужди езици" - хахаха... за да чуват по-добре какво ги командват отвън?Аман от безродни комплексари.

63

Цитат

преди 3 години

"Бойко" може да не е бил бос на СИК, да е пазил колите на Маджо и Маргините, но като премиер стана бос на босовете.Борисов е провел десетки срещи в офиса на Маджо в билдинга на други босове-партньори, за да гарантира сигурността на Домусчиев, той щял да го сваля.Американците са се разпоредили - Борисов да пази тяхното прокси Домусчиев и той изпълнява с включването на СОБТ в охраната.Няма по-голяма пунта мара от пиниза, че Домусчиев ще демонтира Хунтата на "янките&Борисов" - ще изтеглят СОБТ от охраната, когато решат. И?

62

мак

преди 3 години

Не трябваше да приемат оставка на т.лупа толкова рано. Трябваше да дойде в нс докато още бе премиер, да го поразпитат, и чак тогава -оставка. Сега, когато той е никой няма как да го накарат да дойде. И да се надяваме, че в нс ще се успокоят и ще се държат нормално, всичките д.тати. Ако не, все ще е цирк.

61

Анонимен

преди 3 години

"То се вижда,че Слави не управлява, ако подберат добри кадри с познания и на чужди езици,няма да е зле,по-добре всички да участват в управлението,отколкото един да командори цялата държава."Здрасти! Иван се казвам, 19 годишен. Та да попитам...Те не е ли това идеята? Иначе с какво сме по-различни от монархическа система на управление или дори диктатура?

60

Парлама мент

преди 3 години

Напомня ми на Народното събрание в първите дни на демокрацията... небръснати мууцууни, рошави кратуни, някакви неориентирани се шшматкат в залата насам-натам без посока, приказват се някакви безсмислици, агресия навсякъде, все някой на някого искал да държи сметка и да "му види сметката" , закани към някого си, тия там събралите се не знаят кога започват заседанията , не знаят кога свършват ,но пък отлично се ориентират за пътя към бюфета и кафемашината а тоалетната им е най-великото откритие.

59

Цитат

преди 3 години

Домусчиев обаче щял да сваля Борисов и да демонтира "модела" с Трифонов - завери правели в "Есте".Все едно Борисов няма оперативни източници в охраната от СОБТ или ЦРУ ще сваля агента си за влияние?!Бойко Борисов и американците обезпечиха сигурността на Кирил Домусчиев след отстраняването на Васил Божков.Борисов е правел срещи с най-добрите в бизнеса с "елиминирането" заради Домусчиев, той щял да го сваля."Бойко" може да не е бил бос на СИК, да е пазил колите на Маджо и Маргините, но като премиер стана бос на босовете.Борисов е провел десетки срещи в офиса на Маджо в билдинга на други босове

58

Цитат

преди 3 години

До Калеко АлекоДомусчиев е новият Пеевски и Божков тугедър. СОБТ не може да го охранява без "добро" от Борисов и ЦРУ, той ще го сваляКирил Домусчиев грееше в кампанията с Бойко Борисов и вечеряше със Слави Трифонов в "Есте" - "приемане-предаване" на властта?!Домусчиев е новият Пеевски и Божков тугедър, заяви източник от службите. Затова и СОБТ го охранява, но това не може да е без "добро" от Борисов и ЦРУ.Американците превърнаха СОБТ в своя оперативна база за бързо реагиране и Домусчиев като тяхно прокси се ползва от екстрите.Домусчиев обаче щял да сваля Борисов и да демонтира "модел

57

Анонимен

преди 3 години

Бойко е човек,готов да тъпчи цяла България и цялото население ,за да оцелее само той,това е един обигран и селски тарикат-октопод!Цветанов се отдели и направи нова партия,за да притисне ДПС,защото Бойко и ДПС се сляха в едно цяло и Бойко е машата на Ердоган,той е готов на всичко,за да оцелее,защото извън политиката ще го убият,заради многото вреди и убийства,които е нанесъл на много други хора и той знае това,затова ако трябва ще смаже цяла България,за да оцелее ТОЙ!

56

Анонимен

преди 3 години

НАЧАЛОТО НА КРАЯ ..............

55

Анонимен

преди 3 години

С толкова чобани от дпс и апапите им бабаити от ГЕРБ в Парламента няма нищо учудващо.А депутатските заплати си вървят за нищоправене.