34

Реваншизъм

преди 3 години

Реваншизмът няма да ги докара до нищо. На народа ще му писне да им гледа глупостите и сеира и ще им вземе гласа след 4 г. Чакаме работа за благото на народа а то само плюене и празни приказки.

33

Анонимен

преди 3 години

Троловете на герберите доста яко пак са се изявили в сайта,пак са плъзнали навсякъде.Оставете ги хората, дайте им шанс на новия парламент,Слави и той трябва да си подбере по-добри кадри,а не Тошковци!

32

РЕЗИЛТАК

преди 3 години

ДА САМО В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ТАКА ХАХАХАХАЩОТО ОТ 30 ГОДИНИ НЕГРАМОТНИ ДЕПОТАТИОТ АРДИНО, ДЖЕБЕЛ, ДРЪНДАР И ТАКА НАТАТЪКБЯХА МНОГО ОБРАЗОВАНИ НЕ СЛУШАТ ЧАЛГАСАМО МААНЕТА И ЕВРОРОМАДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААА

31

преди 3 години

Колкото повече се карат, толкова по - малко глупости ще натворят. Те и без това нямат капацитет.

30

Анонимен

преди 3 години

На мене честно. ми липсва най-много нашия вожд с джипката и революционните му прозрения, кога да отваря и затваря държавата.

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма тая фъфли, като селска пияница, откъде я намерихте да предсдателства? Фъфъфъ, нищо не й се разбира.--Освен че фъфли и не се разбира,непрекъснато е в агресивен вид,намръщена, командаваща рязко,толкова ли не намерихте някой по-добър от нея?

28

Стоян

преди 3 години

"Технически хаос и лични обиди" - ние си ги избираме и ще трябва да ги търпим. Само да попитам - когато ВНС реши депутатите да са 240 България беше девет милиона. Сега сме не повече от 6 милиона.Смятам че броя им трябва да се намали поне на 200.

27

Какво да е

преди 3 години

Какъв импулс за промяна? Откъде? От бити карти като Татяна Дончева и Мая Галевска. Новото са крайните популисти от шоуто, които се държат като крайни ***. Десет дни не спират да лаят по Бойко, защото ако не е той, тези хора нямат обща тема. До седмици ще се провалят тотално. Никаква работа не могат да свършат, защото популизма води до хаос. Стоят там и половината работно време се броят. Новичката председателка се упражнява по броене. Иначе симпатична жена, но заела грешната страна.

26

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 4Питай другарката Нинова, че и тя вече 4 години се чуди като теб

25

Анонимен

преди 3 години

Славин Трифонов - Славуцата, познат в нарко средите като кокаин трифонов, е позор за институцията! Оставка, съд и доживотен затвор за него и двучелата му клика сценаристчета.

24

IT cart

преди 3 години

Няма как да се възстанови икономиката след чумата ГРОБ....това е лошото....като след война.....

23

Ястреб Османлията

преди 3 години

Ситуейшънит на буллГЕЙристан е нагледният пример какво става, когато на племе, което не е способно да управлява дори катун му подарят държава.

22

Анонимен

преди 3 години

Хаос майна, хаос. ВИЕ КВО ОЧАКВАТЕ.

21

Анонимен

преди 3 години

Ама тая фъфли, като селска пияница, откъде я намерихте да предсдателства? Фъфъфъ, нищо не й се разбира.

20

2021

преди 3 години

Никога не съм харесвал ГЕРБ,СДС и пребоядисаната БСП.Но не преимам и новите клоуни от шоуто .Едно поколение което 30 години участва в разрухата на младежта.Чалгари и циници. Интересно е ,че образовани хора с висок интелект са членове на чалгарската партия.Но явно съм се заблуждавал в тях.Факта ,че се тръгва по стъпките на реваншизма няма да доведе до нищо добро народа.Вместо да гледат само напред те се връщат всеки път било то 10 ,20 или 45 години да търсят реванш.Нямаме политици !!!

19

Анонимен

преди 3 години

А защо, като са толкова загрижени за хората, в условията на пандемия, бяха похарчени милиони за преместването на парламента в нова сграда? Сега не се ползва, заседават в старата. Тези пари не можеха ли да отидат за нещо друго? А че си дигнаха заплатите, а имаше хора, които бяха гладни. Захапеш ли кокала, трудно го изпускаш.

18

Анонимен

преди 3 години

Гербавите разчитат главно на хрантутниците от раздутата администрация и всички лапачи по веригата с обществени поръчки.

17

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е хубаво нещо, но е за осъзнати същества.Това като нашето и на Капалъ чарши го няма.

16

Анонимен

преди 3 години

Трябва да започнат масовите арести на гербави, колкото по-скоро, толкова по-добре!

15

Фейк-хибридо-крация

преди 3 години

За няколко години задкулисна медийнополитическа групировка втри лустро на откровени отпадъци, сатанизира законно избрана власт и ето резултата.....