11

?$

преди 3 години

С хиляди стотинки. В тикволандия през последните години има сериозен ръст на данъци, сметки, глоби, такси и *** предимно.

10

do 8

преди 3 години

On you knees, soldier! It is time to take it in the backyard as you like it from your childhood!

9

11

преди 3 години

Ще има отрицателно увеличение с над 2 пъти.

8

Анонимен

преди 3 години

Ръст на заплатите ще има но цените ще растат повече, защото няма икономика.

7

Handel

преди 3 години

Тия са нагли и безочливи та дрънкат! Цял куп хора се чудят как да свържат двата края, а тия разсъждават с колко щяла да се увелчии заплатата!

6

Анонимен

преди 3 години

Така е, като не си избрахме отново дебелата, алчна, лъжлива, проста, подла и ченгеджийска мутра от СИК сега ще видим какво е криза, както ни обясняват тролчетата на шайката Гроб по-долу.

5

Анонимен

преди 3 години

Не мига да я разбера тая икономика - уж една камара неща затворени - тя расте? Айде, да кажеш от износ че расте - ама и чуждите икономики са затворени...Икономиката расте, заплатите растат... направо да затваряме всичко и да гледаме икономическо чудо?!?

4

Анонимен

преди 3 години

Ако безработицата скача, з начи заплатите ще падат. И това с очакваната хиперинфлация на цените от балона на външния дълга на България. Идват фашистите на МВФ и вече изгонения Дянков от световните банки със затягане на коланите и ново обелюдяване.

3

Анонимен

преди 3 години

Искахте слави трифонов, искахте революция, искахте на хляба мекото и на живота лекото, на ви сега, хак да ви е! Криза, мизерия, глад, нищета, мутренски времена, смут, несигурност, страх, инфлация!

2

Анонимен

преди 3 години

Сега заплатата на всички слависти, гласували за недоразумението на природата, учиндолския мартеничар, ратай на братя илиеви и илия павлов, мултак, ще се вдигнат десетократно, фераритата ги чакат, ядене и пиене на корем, точно каквото желаят и за което бленуват масовката гласоподаватели, пуснали своя вот за партията - ежедневка ИТН. Ще си слушат кючеците, ще изпускат газове, ще жулят ракия, а слави ще им плаща хиляди левове заплата, рай! Благодарим ти, пастир Славин / Мравин!

1

Анонимен

преди 3 години

Вие гледайте еврото като влезне,как милите ни евроатлантически партньори ще си изнесат до един фирмите от България,сега е берекет че лева е с по малка стойност от еврото и намазват с евтина работна ръка..