31

Анонимен

преди 3 години

Ще се увеличи с 0 %.Иначе за инфлацията. Ми ачакам я с кеф - имам кредит от 300 бона. Кат дойде инфлацията, отивам в банката и давам 300 бона. На толкова сме подписали договор и двете страни - 300 000. Нищо че ся са некви пари а после няма да стигат и за 1 хляб. Имам да давам 300 000 според договора и ще ги дам тия 300 000 лв. Ама като дойде инфлацията. Чакам я с кеф. :) И няма как никой нещо да ми каже. Щото ако имам 3М и после ще са 300К, нали. И аз така ще кажа - Ааа, не знам, инфлация.

30

ПИТАЙТЕ ГЕЧЕВ

преди 3 години

ТОЙ ЩЕ ВИ КАЖЕ КАК СЕ РАЗГРАБВА ИКОНОМИКА....

29

Ставри

преди 3 години

Теглете си парите от банките, академикът по фалит на банки Румен Гечев е в комисията по финанси.

28

Анонимен

преди 3 години

Безработицата била 7%, бе аз се чудих, що толкова хора се шлаят по улиците, те работили :)) Много хора работят, цел 1 милион, другите се грижат за природата, като обикалят като мухи бхез глави :)))

27

Анонимен

преди 3 години

АКО СЕ ДВУОМИТЕ ПИТАЙТЕ Р ГЕЧЕВ КАК СЕ ФАЛИРАТ 15 БАНКИ ГА БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- ТОЙ Е ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ....

26

ДБ анти българи

преди 3 години

ДБ и ИТН няма да увеличават заплатите свърши тая ще плачете за Бойко. Край на пенсиите и добавите за лекарите, сега като съсипят и банките и ще рухне всичко. Вече почнаха, търговците вдигат всичко от 1 май

25

В.Узунов

преди 3 години

Мен по ме интересува помощите за безработица да вдигнат щото не съм се родил да работя. Ааа и на майка пенсията щото аз и я вземам.

24

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО Р ГЕЧЕВ Е ВЪВ ФИНАНСОВАТА КОМИСИЯ ОЧАКВАМ ИНФЛАЦИЯТА ДА Е НАД 2500% КАКТО КОГАТО БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ...

23

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО В ПЕТЪК ИЗБРАХА РУМЕН ГЕЧЕВ В КОМИСИЯ ПО ФИНАНСИ- ОЧАКВАМ МИН ЗАПЛАТА ДА СТАНЕ 1.8 ДЛ ЗА МЕСЕЦ КАКТО КОГАТО Р ГЕЧЕВ БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ.

22

Анонимен

преди 3 години

със 143 лева и 30 ст. както всеки път.. но от друг ъгъл този път

21

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Евала , с едно 1400 процента !

20

Анонимен

преди 3 години

Половин милион безработни, стагфлация, държавата съществува на кредит. Къде е това икономическо възстановяване не знам.

19

ВЪПРОС

преди 3 години

Трябва да се направи Оптимизация на Държавната Администрация - Основно за Назначените Калинки на ГЕРБ .Тези Калинки Изсмукват 90% от БВП на България .

18

До ГЕРБ

преди 3 години

Виксирам?Това от вик ли Ива или от ВИС?

17

Споко

преди 3 години

Няма да чакаме много. Само на чалгаря да му гласуват правителство и отново , максимум до година всички ще станем милионери! Като си представя само Гечев, Нинова Данчо ментата и други приватизатори и видни макроикономисти и бюджетари , какво друго да очаквам ,освен да стана милионер,като през 96- 97ма. Само,че доста от тези които ни натресоха селтака от Учиндол нямат грам представаза тези времена , даже доста не са били родени!

16

Анонимен

преди 3 години

да не си говорим измислици - в повечето фирми заплатите изобщо не са вдигани от години и заплатите в частния сектор, ако не си IT, вече се равнява с администрацията, която нищо не прави, но става все по-голяма.

15

Евроатлантик

преди 3 години

650 лв минимална заплата-500 лв чисто е добър стимул младите хора да се задържат да работят в България и след 38 г.трудов стаж ще хванат европейска пенсия-300 лв/152 евро/.

14

Nnnb

преди 3 години

Минимум с 30%, за да се компенсира ръста на жилища, наеми, цени на продукти

13

Анонимен

преди 3 години

Винаги се вдига с по-малко от инфлацията, работещи бедни хора сме.

12

Човекът

преди 3 години

Безработица е вече 25% да не лъжат