77

Тия

преди 3 години

младежи са платени от ...........знаете.

76

Тенията

преди 3 години

или свързани като свински черва трябва да се премахне. Както премахнаха прасетата и общо животните. За да ядем чуждо месо. Същото става и с ваксините. ЧАСТНОТО В МАЛКАТА НИ ДЪРЖАВА ВОДИ ДО ОГРАБВАНЕ И КОРУПЦИЯ.

75

Анонимен

преди 3 години

Перничани са голяма работа. Не си оставят магареmо в калmа. :D

74

Анонимен

преди 3 години

гробарите нямат спирка, умиращия звяр хапе най-силно като умира :D

73

Анонимен

преди 3 години

ТЕЗИ СА ОТ БСП,КОЛКОТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.ИНТЕРЕСНО,КОЙ ИМ ПЛАТИ ЗА ТОВА ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

72

Ква

преди 3 години

Е тая фекална бозаНякой се интересува от трпетите на сбръчканата луда и грозна направена

71

И

преди 3 години

Евросьюза ше изгьрми

70

Много

преди 3 години

Интересно като нямате народ и се изпьлни с по гладни за власт и от вас кво ше правите

69

И

преди 3 години

Тежкия фиксиран клинтелист наркоман

68

Тая

преди 3 години

Тъпачка разбивачка и оная. С паркуритеАйде и ти на маийа ти знаеш кьде

67

сравнението

преди 3 години

Абе тез на кадрото дето *** срещу Нинова да не самургавите партактивистите на кмета от кв.Мошино?Що не ходят птред фашизираната прокуратура и да питат какво става с раследването за източването на яз.Студена?

66

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Радев и Корнела ще пипнат паричките от ЕС!Вече се сработиха.ЕТО КАК ,"МЛАДИТЕ ПАЯЦИ" ПАК ЩЕ УВИСНАТ...ХА,ХА,ХААААААААААААЙДЕ ПАК, "РОТ ФРОНТ"..ХА,ХА,ХААААААА..ЗА БАЛАМУРНИЦИ И СЕЛСКИТЕ ШАРАНИ!

65

Анонимен

преди 3 години

Ей, не се спряха поддръжниците на мутрите - и преди изборите, и сега продължават да разбиват, не слизат от екраните на телевизорите, не спират да изливат отровата си. И са загрижени единствено за собственото си местенце до трапезата. Добре се постараха да загубят изборите и Миков, и Добрев, и Йончева, и Сергейчо - за да припишат вината на Нинова. Безсрамната наглост няма граници!

64

поп Гочо

преди 3 години

ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ , ПАК ЩЕ ДУ""Т СУПАТА!ГЕРБ , НЯМА ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!СЛАВИ СЪЩО , ЗАЩОТО Е НЕПОДГОТВЕН , ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРИЧКИ...ЛОГИЧНО Е ТРЕТИЯ МАНДАТ ДА ОТИДЕ ПРИ БСП , ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТЕ СА НАЙ-ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА УСВОЯТ ПАРИТЕ ОТ ЕС , ПО "ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ"!ТАКА --РАДЕВ И КОРНЕЛА , ЩЕ РАЗДАВАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС, А ПРОТЕСТЪРЧЕТАТА , ПАК , ЩЕ ЛЕЖАТ ПО ТРОТОАРИТЕ И У ПАЛАТКИТЕ!ДАВАНЕТО НА ПАДКРЕПАТА ЗА РАДЕВ--ОЗНАЧАВА ТОЧНО ТОВА!ИГРАТА Е ПРЕДРЕШЕНА!!!!!

63

Корнелия

преди 3 години

Институцията Безпартиен Комунист, еволюира в Доказан Специалист в областта ... Подкрепен от БСП. Нали така внедрихме Радев?

62

Корнелия

преди 3 години

Той Слави нали е лице на БСП? За каква загуба на изборите може да се говори.Слави, Мая, Татяна Дончева все именити мутри от последните 30 години.

61

Анонимен

преди 3 години

Боже какви са тия едновежди кpeтенчета!

60

Бай Станой Посранков

преди 3 години

НИНОВА ако сега се потдадеш на тези отявлени правокатори и потдадеш отставка ще загуби цяла България. Тия са долни БСПарски седесарчета не ги слушай ТИ СИ КРАСИВА ЕНТЕЛИГЕНТНА И УМНА БЛОНДИНКА и никой няма право да ти казва кога да подаваш оставка. а *** ха.

59

Анонимен

преди 3 години

Нинова в затворааааааааа!

58

ПИнсиОНЕРЧЕ

преди 3 години

Тя допълни, че БСП ще подкрепи правителство на "Има такъв народ", но не на всяка цена. "Само, ако отстоява интересите на БСП. СЛЕЗНИ БЕ ГОСПОДИ СЛЕЗНИ МОЛЯ ТИ СЕ !!!! Та чии интереси поставя вашата партия на първо място а НИНОВА. И ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СИ МИ ДРУГАРКА.