249

Радослав

преди 3 години

А тебе те е срам от глупостите които ръсиш и за които ти плащат да пишеш. Анонимно картофче от лехата на бойко. Само ме е яд, че бойко не каза колко пари е искал на славчо за 10-те дежурни, че да сметнем на колко пари ви е оценил и дали 1 герберче гласувало за депутат струва повече от едно герберче продавано в цветарски магазин! Ти как смяташ, дали бойко е оценил гласът ти на поне 1 левче или за него ти и подобните ти струвате дори по малко?

248

Анонимен

преди 3 години

До Радослав"Ясно, все ти е тая дали партията за която си гласувал си държи на принципите, важното е вожда да е наши момче"Посредствен си.

247

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 256"Та ГЕРБ платиха за едни драсканици на хартийка 2.5 млрд.$ на САЩ за хвърчила бе "умен" .."Само тая фраза е достатъчна, за да разберем колко си имаш представа от финанси и целевото им харчене.

246

Радослав

преди 3 години

Ясно, все ти е тая дали партията за която си гласувал си държи на принципите, важното е вожда да е наши момче. Дано да имаш пари да се напиеш когато герб гласуват нинова за мин. председател и да видя тогава как ще я плюете?

245

Анонимен

преди 3 години

252-ри,ти изглежда не знаеш колко са 45 млрд.,защото точно толкова са усвоени в годините само за здравеопазване,но да обясняваш на разумен човек е едно,а на пр'ост гербер друго!Като разбираш от милиарди знаеш ли колко са минали през България за 11 г.?Та ГЕРБ платиха за едни драсканици на хартийка 2.5 млрд.$ на САЩ за хвърчила бе "умен",колко лева са това само за една хартийка,за десет минути,толкова им е продължило подписването с ръкопляскането на янките,41 млрд.лв.за 11 г,дори са малко....

244

Анонимен

преди 3 години

До Радослав"Когато гласуваш за партия Х и тя се съгласи с избраните от теб депутати да подкрепи партия У и техни предложения които нямат нищо общо с това което ти си избрал не е политика, а продажба на гласове"Другарю, явно НИКОГА не си следил НИКАКВИ парламенти, за да приказваш такива неща.Както казах, или си на 9 години, или нарочно лъжеш.

243

Радослав

преди 3 години

До 251 Ти като си гласувал за герб, да не би да си чел на итн програмата и да си гласувал за нея или си чел на герб програмата и затова си се спрял на тях. Все едно герб да подкрепят правителство на БСП! Ще им го простиш ли? Ще си съгласен ли с твоя глас герб да подкрепят нинова за мин. председател? Как ще се почувстваш след такова нещо? Употребен и захвърлен или предаден? Пак ще е както ти казваш политика, а не продажба на гласове!

242

Радослав

преди 3 години

До 251Когато гласоподавателите са гласували за партия Х защото нейните политики отговарят на вижданията им е избор. Когато гласуваш за партия Х и тя се съгласи с избраните от теб депутати да подкрепи партия У и техни предложения които нямат нищо общо с това което ти си избрал не е политика, а продажба на гласове. По тази твоя логика избирателите на герб да бяха гласували направо за итн и да нямаше никакъв цирк! Ама избирателите на герб са избрали програма герб, а не програма итн!

241

до 253

преди 3 години

Аха, от БСП защото не са милионери всичките. И новите дойдоха настървени и те да лапат. Чак се тресат от нетърпение и лигите им текат като на бесни кучета.

240

комунистически гнус

преди 3 години

Тази червена политическа пеперуда(да не кажа нещо друго) Татяна Дончева, която пърха от партия на партия само за едната далавера, е адски неприятна и невъзпитана лелка. Точно тя ли трябва да седи там и да подвиква махленски? Вчера подвикна на Ананиев "Сядай там и говори!". Нула възпитание! Направо съм потресена! Каква махленска реторика, какво чудо! Тя ли е Новото? Тя ли е лицето на промяната? Това ли искаме за Бога?

239

Анонимен

преди 3 години

До РадославГласуването за други партии, за да се прокарат политики е игра стара почти колкото самата парламентарна игра. Това не е "продажба", както ти се опита да излъжеш.Или си на 9 години, или обикновен ***.

238

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за български дългуч, получаваш руско джудже ;)

237

Радослав

преди 3 години

До 238С какво съм излъгал? Бойко не предложи ли 10 дежурни депутата да гласуват за итн?Това не е ли продажба на депутати? А доколкото ми е известно, депутати се избират на избори, тоест депутати са равни на х гласове, продаваш депутати = продаваш х гласове! Кое е лъжата точно? Или ще се въртим като риби в тиган до последно?

236

Анонимен

преди 3 години

До Кюспе такова"детството ми беше прекрасно"Щото никой не ти го е казал и си можел да лъжеш на воля ли?:)))))))

235

Demonaz

преди 3 години

Цирка е за пари. Дреме му на някой за грипа.

234

Анонимен

преди 3 години

Като стана въпрос за МИЛИАРДИ,да ви кажа една болезнена истина-ГЕРБ откраднаха само от здравеопазване 41 МИЛИАРДА лева за 10 г.,знаете ли с тези пари какви болници бихме имали и какво съвременно оборудване в тях?Здравеопазването в З.Европа е безплатно в държавните болници,затова и ГЕРБ подготвяха за продан много държавни болници или ги закриха,защото един ден ЕС ще се намеси в здравеопазването на България,не може да си плащаш здр.осигуровка и да плащаш в държавната болница,абе вие про'сти ли сте

233

gosho

преди 3 години

ruskiya plan da vzeme radev vlasta v rutce i da ni oburne kum rusiya vurvi po grafik.

232

от 238

преди 3 години

По минусите става ясно, че доста от пишещите тук не обичат много да си спомнят за детството си.Защо ли?

231

Анонимен

преди 3 години

Гербите искат тея Милиарди само за тях ! 11г Милиарди крадоха и искат още още !Вижте колко станаха арогантни,самонадеяни и безпардонни - Самозабравиха се !купуват си избори и държавата тяхна -Народа роб !

230

Радослав

преди 3 години

Пък и в последно време единствените болшевики са именно герб: култ към личността на лидера, решенията се взимат на конгресите на БКП (герб), а не от народните представители в НС, думата на вожда е закон които просто трябва да се ратифицира от НС без значение иска или не, раздава народни представители избрани от народа като картофи на пазара. Не виждам много разлики с БКП и бай Тошо навремето.