289

Ганьо

преди 3 години

Какви са *** всички. Вместо да изслушат Томислав Дончев, защото той го е правил и е най-запознат, след това да седнат заедно да го коригират и да го внесат в срок, типично по ганьовски се действа на инат, ще се вика лично Борисов и накрая ще изтървем всичко. Затова другите нации успяват, а ние сме все последни.

288

Анонимен

преди 3 години

Ще пропуснем срока.А и с такива реваншисти и чалгопитеци ЕС няма да изпрати пари за да ги окрадат.

287

Брат Вурст

преди 3 години

Без вожда-слънце ( да се свети чекмеджето Му) водата ще се превърне в кръв, ще има нашествие от жаби (и извънземни), ще умре населението Му (от ковид19). За това пуснете Го за 40 години в пустинята (с джипката).

286

Анонимен

преди 3 години

Ако ЕС ни лиши от тия пари..................значи не разбират, че България е в сложна политическа ситуация...............и по-добре да се махаме от тоя ЕС!!!

285

Анонимен

преди 3 години

Споко, ще ги получим и без Баце ще съмне

284

Анонимен

преди 3 години

Ееее-ако някой ти дава 12 МИЛИАРДА,другарю-ко прайш!?.....

283

Анонимен

преди 3 години

ЕС е по-зле и от СССР.................срокове, дати, ужас...............като че ли е комсомолска организация!!!

282

Анонимен

преди 3 години

Ще изгубим 12 милиарда..................това е ясно..................и пак няма да има виновни................вече започва да ми писва.................но като се замисля, тия пари и да ги отуснат, 50 % от тях ще бъдат откраднати от мафията и олигарсите!!!

281

до Жоро

преди 3 години

то като че ли на тебе ще ги дават тез милиарди. То до сега доста повече минаха, ти кво видя от тях?

280

Анонимен

преди 3 години

Вие защо си мислите, че тиквата не подаде оставка миналата година?

279

Радослав

преди 3 години

Да питам герберските тромпета, когато нинова купи от бойко 10-те дежурни депутата с парите от техноимпекс, ще започнете ли да ревете срещу бойко да ги върне или ще ги водим вече за чиста сделка и негови? Че това ще създаде доста проблеми за тролските ви главици.

278

Радослав

преди 3 години

До Бико,Гласовете на герб са 12% от народа. Да най много гласове са събрали, но и 75 депутата за нищо не стигат. Виж като продадат 10 на бсп и те подкрепени от патериците си дпс, мая и сие може и да направят правителство. Да ще е гадно, но поне ще е забавно да гледаме как в едно изречение герберчетата се опитват да плюят импексова и в същото време да и се кълнат във вярност защото вожда ги е продал на нея. Ще бъде много забавно.

277

Бай Баяни

преди 3 години

Тодор Живков беше казал също : " Ще изчакаме, ще се снишиме, ще видиме".

276

Бико

преди 3 години

Да кажа само за ГЕРБ са гласували 837 707 или всеки четвърти и малко отгоре. Първо място. Не са нито 14 нито 27 депутата повече от 75. А Тодор Живков беше казал " Ще управлява този който има пари,бе(разбирай гласове). Ти като нямаш пари какво ще управляваш ти,бе".

275

Анонимен

преди 3 години

Планът за дестабилизация на България изготвен в Москва ,кординиран от Радев и организаторите на протестите е в ход !

274

Каун Грипенов

преди 3 години

Нито,да пишат тези експерти,защо искат Бойко да го представя. Имат си експерти,сядат и творят,няма нужда от обиди, "беглец","заек","джибитко бибитков","Бистришко тигър беглец"- всичко това говори за безсилие и страх да се заловят за работа. Ще стане като избора на фъфлещата експертка председател на НС.Голям вундеркинд.

273

Радослав

преди 3 години

До Било,700000 сте гласували за герб, чакай да видим ония 120000 които висят като непродадени дали някои ще ги купи, че нали бойко ви продава. Поне изчакайте, да видим кой последно ще ви вземе, че да знаете кои да плюете и кой ще ви е новия собственик и дали накрая няма да се наложи да плюете герб, че ако бсп купи дежурните 10 депутата ще стане голям цирк.

272

Анонимен

преди 3 години

разтурихте държавата, ей! аре са се оправяйте, нали най-важното беше да свалите боко! аре са да ви видиме, чалгари!

271

Бай Баяни

преди 3 години

Хайде сега тези които драскат "герберчета", "тикви", "еднокниници","***" и т.н. епитети да започват държавната работа, да ръководят,да организират,да издават заповеди. Народът няма да ви чака да правите "ревизии" и "изслушвания". Накрая ще ви изслушваме с една бухалка по гърба.

270

Нито

преди 3 години

Слави нито Мая , нито кой да е ще пишат план, те си имат експерти за тази работа и то доста добри. Така че споко. Странно само че тез де ревът срещу Европа, сега пък ревът за пари от там, а де?! Май за някой е важно да има драма и да се реве.