138

Селин аДион

преди 3 години

АЙДЕЕЕ СТЕФЧО ДА ФАЩА СВИРКАТА ДА НЕ ГИ ПОДМИНЕ ЛОДКАТА. А АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗА КАКВО ИМ Е РЕФЕР А СИЧКО Е БИЛО ЗАРАД СВИРКАТА. много обичам кеит уинслет некой ако я види да и каже че я обичам.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ДЕМОНТИРАНЕТО НА ДИКАТТОРА БОРИСОВ"Искаш да кажеш "монтирането на нищоможещите и нищоправещите ***"?

136

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД ПРИЕМАНЕТО В ЕС ПРЕЗ 2007 ТОВА Е СЛЕДВАЩИЯ ГОЛЯМ МОМЕНТ В ИСТОРИЯТА НИ- ДЕМОНТИРАНЕТО НА ДИКАТТОРА БОРИСОВ@!

135

Анонимен

преди 3 години

Само някой да е сгрешил някаква дума, Тошко африкански ви дебне с големия трион да реже крайници

134

Анонимен

преди 3 години

А тия новите ще правят ли нещо за България полезно, или само ще се заяждат с ГЕРБ? То нищо не се говори, няма някакви обещания за развитие на страната....

133

Биков,Биков,

преди 3 години

много си зелен още или зелен откъснат!Имаш дар слово,ама явно повече ти се отдава слугинажът,блюдолизничеството,слагачеството,подмазвачеството по-формулата "Аз съм с вас,които сте на власт!"Имаш визия на "интелигентен" от някое село,който в покрайнините на София си е събул свинските *** и обул градските кондури!Ой село,село,къде си ме довело?Много ми е интересно,какви точно съвети си давал на вътрешният министър,като например как правилно да си отлючва и заключва вратата на тоалетната?!?!?!

132

Анонимен

преди 3 години

До някойДа. Ама всички искат да раздават пари, явно само това им е целта. А откъде ще дойдат, я от заеми, я от вдигане на данъци ... Майчето ще давала по 50 лв до края на годината на всеки пенсионер, а сигурно не знае да ги сметне колко ще станат. И после Майчето какво ще прави, когато раздаде европейските пари, кой ще ги връща? Ще има още по-масови протести срещу новите управляващи.

131

Анонимен

преди 3 години

До Стамат от КарнобатНе знам за баба Мика, но Борисов явно се напика, избяга и се скри.

130

стига бе

преди 3 години

До Анонимен 131Ако е е длъжен пред парламента, пред кого бре умник трябва да се отчита?Цар ли е Борисов? Все още по Конституция сме парламентарна република, ако не пред НС, прег кого???Аман от неграмотници в тази държава. По времето на герб ли се нароихте толкова или си бяхте по тези географски ширини.

129

"Баба Мика се напика" и тя го раздава бунтарка ... Бойко и нея взел че обидил покрай конституцията, сега да си направят нова партия на обидените другарчета ... !!!

128

Само се чудя

преди 3 години

дали американците подариха България на Ердоган за да им пази границите на НАТО от Путин, като видяха че Боко не може да се справи с пРезидента или си беше някаква самоиницианива на ДПС, да си направи ИТН, защото се усетиха че ще останат далеч от порциите. Или Путин и Ердоган се разбраха на някоя от срещите да си разделят България - за Русия крайбрежието - за Ердоган останалото, за да си има Турция в ЕС.

127

ЛУС-ТРА-ЦИ-Я

преди 3 години

Лустрация за всички комунисти във властта поименно!!!Поименно, другари, поименно!!!Сега е момента Бойко Методиев Борисов да оповести всички данни за митичния си "дядо", който бил (ужким) убит от комунистите и да докаже че не е комунист, иначе - дори за кмет на село Джулюница да му забранят да се кандидатира!!!Закон за лустрацията на комунистите трябва да се приеме час по-скоро!!!

126

Анонимен

преди 3 години

Ламкате ли яйцето герберчетааа ламкате лии - ПРИКЛЮЧИ ВАШЕТО

125

Анонимен

преди 3 години

Много сте се размечтали за съдебни дела срещу Гешев и Борисов! Системата е изградена и работи така,че на преден план винаги излиза колективната,а не личната отговорност!Като се отчетат и други особености на балканската ни традиции в областта на правораздаването,нещата съвсем се с.г.о.м.н.я.с.в.т.!

124

Анонимен

преди 3 години

Пратете го при Садам Хюсеин и Кадафи този нагъл диктатор!

123

Калеко Алеко

преди 3 години

Нали всички тези улични протестъри дошли от Орлов мост, за да заемат парламентарните банки, дойдоха с призиви за Оставка, а сега когато Бойко им я депозира в деловодството на НС, те милите се чувстват обидени ... На тези няма как да им се угоди и като го няма ББ в Парламента, май ще се окаже че не знаят за какво точно са дошли и сега ще го обвиняват че като си е тръгнал е лишил от смисъл антиГЕРБ реториката им ... !!!

122

ПИСКЮЛБАШИЕВ

преди 3 години

Баце свърна в тръстиката и избега като куче

121

Анонимен

преди 3 години

Премиерът не е длъжен да се отчита пред парламента, няма такова законово изискване!

120

хахаххахахаххахахахх

преди 3 години

До АнонименВие от герб сте 50 % тъмно сини евро-африканци и държавни служители тип "калинки"! Как ще протестирате? Реално без машинациите на Боко *** сте един файтон хора! Махни шефовете на бодове, депутати и директори и "младежи", които всячески се опитват да лижат шнуро на Боко за парче от баницата и остават 100 човека с промити мозъци

119

филм

преди 3 години

Ще снимат нов филм "Премиерът беглец", с главна роля БМБ.