178

Анонимен

преди 3 години

Хохохо страхливата мутра не смееее нослетооооо да си покаже ,ще бъдеш съден разбойнико няма да те спасят снимките с внуците нищожество страхливо..

177

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Айде да си оди,таа слуга на рептилите....

176

ЕМО

преди 3 години

2,3,4,5,6- тата сила Е ПОДКАНЯНА ДА УПРАВЛЯВАТ ОТ 1-ВАТА...... А ТЕ НЕ ЗНАЯТ В СУТРЕШЕН БЛОК ЛИ СЕ НАМИРАТ ИЛИ НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА... ТРЕНДА НА ИТН И НА МУТРИТЕ ВЪРВИ НАДОЛУ.

175

Дядо Горио

преди 3 години

Чувам,че нападнали Бойко дето ни дал по-големи пенсии,сега новиге искали да ги връщамЧе аз едвам съм се дотътрил до уните да гласувам за вас бре хаерсъзи със ХАЕРСЪЗИТЕ ВИ . Срама нямате говеде с говедата Ви.

174

Истукан

преди 3 години

Всички гласували За оставката на кабинета Борисов, само ГЕРБ не участвали в гласуването. Е това не е ли гавра с избирателите на ГЕРБ? Изтича мандатът на това правителсво, оглавено от ГЕРБ и те не участват в гласуването на неговата конституционна оставка.

173

Анонимен

преди 3 години

Това им беше целта. Да свалят г-н Борисов и да застанат на власт за да продължат да крадат.Колко *** е този народ който крещи за промяна а слага тези гадове в парламента макар и да не са водещи партии наглостта им граници няма!!!!!!

172

до к.131

преди 3 години

До АнонименНС избира премиера, а той избира министрите си. Който те избира, той ти е началникът, още повече, че в КРБ пише, че БГ е ПАРЛАМЕНТАРНА република. Това, че за 11 г. ББ дресира депутатите и министрите си да благоговеят пред него и да слушкат си е техен проблем.ББ си позволи да нарече председателката на НС с доста груба квалификация. Депутатите от ГЕРБ се държаха като безгръбначни, а К. и Д. - като негови маши. Отговорността е лична, не колективна. ББ получи мандата, той го връща.

171

Анонимен

преди 3 години

Как не я е срам тая Манолова и тоя Хаджигенов да се държат толкова неприлично просташки- Те са Мутрите! Как ще викаш УУУ ... в НС! Що за поводение е това публично.Най малко те имат думата защото са с най-нисък процент избираемост.Тея заедно с Корнелия Нинова - не ги е грижа за България за хората а за властта и парите!! Не го ли разбирате че ги сложихте там *** народ.

170

Анонимен

преди 3 години

До Ами даТака е.Добре казано. Съвременните хора са немислещи прости невежи не четат книги и от политика не разбират. Бойко Борисов е най малкото зло от всички там.

169

Ами да

преди 3 години

Всички, които гласуваха против ГЕРБ си заслужават съдбата! Незнаят какво ги очаква! Но на простия българин все някой му пречи, а това ще са следващите управляващи! Ще поживеем ще видим! Защо ли, ами 30 години преход, едно и също! Всичко се повтаря.

168

оффф

преди 3 години

До БЕНЩе ме извиниш, ама малка излагация ли беше пред Европа Бибитко? Ти чувал ли си западняците как му се подиграват и го нямат за нищо? Не си, нали? Блъска ги по рамото, мляска ги поголовно, не знае дума чужд език " ъъъ тортаа, ъъъъ сахер, ъъъ..."

167

Мунчо

преди 3 години

Mutrite от Наведи се, Няма такъв народ и Д и Б .... ВЪН от парламента!!!!! Идва Великден !!!!

166

Анонимен

преди 3 години

Депутатите трябва да се научат някои административни тънкости. Оставка не се подава групово, а всеки министър и премиерът трябва да подадат лично такива молби. Колективният документ не е юридически издържан. НС в лицето на неговия председател подписва само молбата на премиера, оставя вицето Т.Дончев да го замести до момента на назначаване на нов кабинет или служебно правителство. Боцето ще води дела поне 1 година и накрая ще разбере, че срещу съд не се рита при положение, че си г-н НИКОЙ.

165

БЕН

преди 3 години

Високта трибуна за жалост се напълни със селяци и гамени, хора избрани от платени за жълти стотинки ,***. Пълна излагация пред Европа.Тези простаци ще въвлекат държавата ни в колабс.Какво самочуствие имат само новоизбраните, но скоро гарда им ще потъне и никой няма да се сети за тях.

164

докъде стигнахме

преди 3 години

Вчера пиара на Герб Никола Николов беше се наврял в женски магазин за облекло да дебне Манолова и я снима преди жената да влезе в съблекалнята че е без маска.Сигурно ще я дебне и в тоалетната.Защо не коментира ББ ,че непрекъснато е без маска?Отвратително,и днес я пита в парламента защо вчера била без маска пред репортерите.Такава простотия може да я има само у нас!Дребнавост и доностничество!

163

h

преди 3 години

за баба зайка

162

h

преди 3 години

До Анонименда и изпратим памперси

161

Анонимен

преди 3 години

Прехвалената председателка на парламента с говорния дефект и неясна дикция направи невероятен хаос и е недорасла да позицията.Само Мая Манолова е 6.Следващият път ще гласувам за червените..това да не е шоу. Чалгари такива прости!Слави като си знаеш болното здраве къде се вреш!

160

Анонимен

преди 3 години

Веднага да му вземат джипа

159

Анонимен

преди 3 години

Според българската Конституция, отпавянето на "Квалификации" като "Страхливец" е наказуемо.Значи за ИТН е важно Герб, да спазват Конституцията, но те самите могат да я нарушават?