25

БЪЛГАРИН

преди 5 месеца

Да не дава Господ никому тоя пусти вирус!

24

mda

преди 5 месеца

Отваряш прозореца и се заразяваш с ковида, това е шансът да се заразиш и с ковид на открито. Една 0.

23

What :D

преди 5 месеца

Щом не са се заразили всички с чума на времето, не вярвам да стане с Кови Дивитнайси.Айте стига вече лъжи и манипулации.

22

Вирус авджия

преди 5 месеца

Грип не ви ли е хващал до сега бе хаховци???

21

изкарал от ковид

преди 5 месеца

Една статия с акъла написана. Общо взето. Без психо атаки. Без смърт. И проблема е, не първите 7 дни -когато е унищожен вируса в тялото, ако се вземат веднага мерки - а пораженията, който прави след това. Една идея да се пазите - няма да ви навреди. И всичко е до късмет.

20

Ped Ali

преди 5 месеца

*** алкохолик с доживотна присъда, нападнала 250 души Тя ставала агресивна, когато нямала алкохол

19

Анонимен

преди 5 месеца

Я вземете малко отпуск с тия ковид глупости, може ли не може ли до сега всички са се заразявали на закрито ае у лево...

18

Сат Н

преди 5 месеца

Човек трябва да е тотално мало умен, за да вярва, че вирусите са като невидим рояк мухи, които го дебнат да му влязат с носа.Въздухът, който един човек издишва спрямо обема на атмосферата е като да се изпикаеш в океана - на един метър разстояние концентрацията клони към нула, при това агмосферата е агресивна за вируса среда и ги избива за секунди. Глупостите на престъпниците Мутафчиев и Кантарджиев са предназначени да плашат тийнейджъри с тройка по биология и нула жизнен опит.

17

Анонимен

преди 5 месеца

И на открито, и на закрито може....ама на куково лято.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Няма много медицина в тая истерия с ковида.

15

MaйMyнaтa

преди 5 месеца

До КуритаровЩо да се крия беей, като вирусот Ковид19 е мое творение. И то, от половината ми наследство! Чей да виаш другата ми половина, що там ше е ключот на първата част.

14

123

преди 5 месеца

Полицейски час ще спре ли вирус? Военно положение ни готвят май?

13

до 82

преди 5 месеца

До Анонименточно така емислеха да правят тази истерия грип но не успяха и взеха нов вирусмежду другото нови вируси се появяват на ден по 400 по света

12

експерт

преди 5 месеца

това е известно отдавно но не оттърва на правителствата които загубват властта сизатова няма да бъде чуто и ще се продължи с идиотските мерки на открито

11

Handel

преди 5 месеца

Да,а ама за грип не дават по 1200 лв; и баба ти меркел не може с грип да прелъже германците да не ходят да гласуват както тиkвоча прелъга повече от половината хора да не гласуват.

10

Коритаров

преди 5 месеца

До MaйMyнaтaСкрий се маймун

9

Коритаров

преди 5 месеца

До MaйMyнaтaМай-май си май-***

8

Анонимен

преди 5 месеца

Можем да се заразим ако седим с един заразен човек на едно и също затворено помещение в продължение на поне час.На открито ако не се целуваме е много трудно да се заразим.Кашляли са близо до мен но не от това не успях да се заразя а се заразих от семейстното но ми мина бъро. Като цяло грипа е по-тежък от ковид.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Изобщо не ме вълнува.Исках да го мина и го минах преди половин година. Живея нормално. Не чета и не гледам постоянно съчинения за вирус, който съществува от много години и ще продължи да съществува.

6

кантарджията

преди 5 месеца

Най-големата зараза сее телевизора!