45

Анонимен

преди 4 месеца

*** просто си обичат да се заразяват и това е.Обичат да плюскат в ресторанти за бързо и бавно хранене, да клюкарят на фризьорка, да се мухарят на шопииииинг, да се напиват в претъпкани дупки наречени дискотеки, да се лигавят на мани- и педикюристка, да се шматкат из солариуми, да киснат в басейни и куп излишни безумия. А накрая все някой друг им е виновен за пандемията.

44

Анонимен

преди 4 месеца

На открито може и да е малка вероятността да се заразиш, но тези които щъкат навсякъде щъкат и на закрито, щом не са у тях. Така, че това да се заразиш зависи от броят хора щъкащи около тебе, а не дали са на закрито или не.Проблемът е в броят на щъкащите навсякъде ***, а не къде щъкат, на открито или закрито. Има ли *** по улицата, има и вирус.Няма ли *** по улиците, няма и вирус.Толкова е просто.

43

65

преди 5 месеца

Ще коментирам само заглавието. Не четох повече. Ако се зарадваме само на закрито ,автобусите и метрото щяха да са празни.Жтдавна всички да са измрели. Моя позната го кара ноември,при пълна къща с народ-баща на 84год. ,внучета на 3год. И още трима.Никой не се зарази. Въобще е малко ,,мъгла". И къде изчезнаха вирус А и В.?Изпариха се? В градският транспорт е пълна тишина,никой не сега , кашля,не говори. И пак заразени.Ива вирус и той е страшен ,но заразяването е загадка

42

Некъф

преди 5 месеца

Не се занимавайте с глупости ами търсете лекарство за лечението на инфекцията !!!

41

ЕЙ ГОВНЯР

преди 5 месеца

До пияница мистикЗдравей

40

Ааааа

преди 5 месеца

Да питам за пейките в Бургас... ще ги къртим ли пак или идва време кмета да изкъртим?

39

SHEFA

преди 5 месеца

ЕМИ МОЖЕ-ДАЖЕ И СПИН МОЖЕ ДА ХВАНЕШ ОТ ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ-АКО НЕ Е СТАНАЛ ПДРУГИЯ И СЕДНЕШ.

38

Сезонна вирусология

преди 5 месеца

До коментар 34.анонимен - Ами и китайците са го изчислили като нас - разделили са 14648 на 2 - и ето ти 7 324

37

Анонимен

преди 5 месеца

Вечерния час се въвежда за да си стоят хората в къщи и да не се срещат с други себеподобни през определен период от време за денонощието.Вероятността да се заразяват хората навън е малка, ако разбира се не се срещат с други. Няма 100% защита, а просто се намалява шанса за бърза среща с вируса и разнасянето му докато все още няма симптоми.Макар, че това трудно се разбира от повечето хора.

36

Pak az

преди 5 месеца

До Защо да чета упрПоправка: Защо да чета упражнения за вируси - плаща се на тези, които ги пишат, а не на тези, които ги четат.

35

Защо да чета упр

преди 5 месеца

До експертЗащо да чета упражнения за вируси - плаща се на тези, които ги пишат, а не на тези, които ги пишат.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Само не ми е ясно как китайците изчислиха, че само едно от 7 324 заразявания се е случило на открито!!!Или поне да споделят метода на изчисляване.

33

Как е

преди 5 месеца

Ваксинираните още ли сте живи?!

32

Само Факти.

преди 5 месеца

До КолумбияПабло Ескобар е име, което буди срам в днешна Колумбия.ТОВА Е ФАКТ.

31

Колумбия

преди 5 месеца

Много се възхвалява мафията и наркотрафикантите.Но този бизнес е БИЧ за всеки народ. Бандитския романтизъм е ВРЕДЕН за обществото във всеки един вариант. Няма добър мафиот. Не е имало. Никога няма да има.Мафията е слабост и бич за един народ.

30

Нетфликс

преди 5 месеца

След 10 години Нетфликс ще направи филм за Бойко Борисов.Ще е част от поредицата Narcos

29

дришльомафиота007

преди 5 месеца

Стига вече боготворене на мафията,Това е чиста проба МЪРЗЕЛ. Да се появи някой ***, който да ви спуска пари от небето, без да правите нищо...ТОВА Е НЕ-РАБОТЕЩ МОДЕЛ.Няма как да ти спускат пари отгоре цял живот и това да е безкрайно.Парите не растат по дърветата... това идва с ЦЕНА, която някой трябва да плати.КОЙ ЩЕ ПЛАЩА?

28

Гражданин

преди 5 месеца

Следя нещата от известно време...Златко Баретата излезе с официално изявление, че едва ли не България е Мексикото на ЕС и ние трябва да имаме български представители в този ОГРОМЕН ресурс за държавата.Това идва да ни покаже, че ние никога няма да се оправим и да станем демократична държава с работещи институции.Това, което е МНОГО ВАЖНО, обаче е, че ние доказахме че има гражданско общество, което не се подчинява на правилата на мафията.МАФИЯТА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО, от там нататък вс е ОКЕЙ

27

ТИКВАТА=ЕСКОБАР

преди 5 месеца

И ескобар си е заминал по идентичен начин.На изпроводяк се е изолирал и е започнал да заплашва гражданите, че ще ги убива, след което си е изпълнил заканите, избивайки хиляди невинни.Това очакваме и от Бати Бойко.Най-голямата Мутра на Балканския Полуостров. Бойко смаза Сретен Йосич, какво говорим. Той си има държава.Ел Чапо пасти да яде. Ел Чапо никога не е имал държава.В Мексико дрогата се контролира от правителството и ***, в България се контролира от Боко Трафиканта, Ел Боко.

26

xTonkata

преди 5 месеца

Ако тръгнат да използват същия принцип на заплахи със сезонния грип, ще ви принудят да си биете ваксини всяка седмица.Коронавирусите са веднъж на 10 години, но имайте предвид, че може да ви експлоатират.Аз съм малко по-консервативен... Направо не вярвам, че заплахата е толкова голяма. Според мен коронавирусите са нещо нормално, което го е имало и ще бъде ПОНЕ в радиус от 30 години.